تاکید امام جمعه تبریز بر نقش ویژه دانشگاهها در گام دوم انقلاب
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با تاکید بر نقش ویژه دانشگاهها در زمینههای مختلف و به خصوص گام دوم انقلاب گفت: دانشگاهها باید نقش مولد داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، حجتالاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم در مراسم رونمایی از کتب فرهنگ شهروندی که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد اظهار داشت: تدوین این کتب، حرکتی ارزشمند از شهرداری و شورای شهر تبریز است که تبریز را در این موضوع میتوان جزو اولینها دانست.
وی افزود: سال گذشته همایش خوبی در ارتباط با گام دوم انقلاب و وظایفی که شهروندان باید در گام دوم انقلاب داشته باشند در تبریز برگزار شد که گام ارزشمندی بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با اشارهای به گام دوم انقلاب ابراز کرد: مراکز علمی و دانشگاهی باید در تحقق گام دوم انقلاب پیش قدم باشند که در تبریز در این راستا حرکات خوبی آغاز شده است.
آل هاشم با تاکید بر ایجاد یک دبیرخانه دائمی با حمایت رؤسای دانشگاهها برای تبیین علمی گام دوم انقلاب گفت: این امر باید به دغدغهای برای عموم نخبگان دانشگاهی و حوزوی تبدیل شود که در صورت تشکیل چنین دبیرخانهای، این تبیین علمی به راحتی دنبال میشود.
وی بیانیه گام دوم را منشور آینده انقلاب دانست و گفت: مخاطب این بیانیه بیشتر جوانان هستند؛ در طول تاریخ نیز در تمامی عرصهها هر انقلابی اتفاق افتاده، جوانان آنجا حضور داشته اند.
امام جمعه تبریز افزود: جوان مؤمن دغدغهمند انقلابی مورد توجه رهبری در به دوش گرفتن بار انقلاب است؛ جوانی سرمایه بزرگ انسان بوده و بیش از آنکه به آشفتگیهای این دوره توجه شود باید به استعدادهای این دوره از زندگی دقت شود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی ادامه داد: با توجه به داشتن این نیروهای مستعد باید زمینه حضور و نقش آفرینی آنان فراهم شود تا اعتماد و امید در بین آنان افزایش یابد.
آلهاشم با تاکید بر نقش ویژه رسانهها به ویژه رسانههای نوین به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای گفتمانسازی گفت: گفتمان سازی معمولاً کار کوتاه مدتی نبوده بلکه حداقل میان مدت است و باید برنامه ریزی دقیق در این راستا صورت گیرد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در پایان با تاکید بر نقش ویژه دانشگاهها در زمینههای مختلف و به خصوص گام دوم انقلاب گفت: دانشگاهها باید نقش مولد داشته باشند.
گفتنی است برای نخستین بار در ایران، مجموعه کتب آموزش شهروندی توسط شهرداری تبریز در 26 جلد گردآوری و چاپ شده است.
کتب تدوین شده امسال در دوهزار و 249 مدرسه تبریز و 13 هزار کلاس درس توسط مربیان و معلمان آموزش دیده آموزش و پرورش و شهرداری تبریز به دانش آموزان ارائه خواهد شد.
در همین راستا 353 هزار و 700 جلد کتب فرهنگ شهروندی شامل 322 هزار جلد کتاب آموزش شهروندی ویژه دانش آموزان کلیه مقاطع تحصیلی و 32 هزار جلد تسهیلگری ویژه معلمان و مربیان در نواحی 5 گانه آموزش و پرورش، تألیف و توزیع شده است.
برای تدریس این کتب حدود هزار و 20 نفر در مدارس از معلمان و مربیان مدارس ابتدایی و پیش دبستانی آموزش و پرورش و مربیان مراکز فرهنگی شهرداری آموزش دیده اند.
انتهای پیام/115/ش