سمنان| تفکر جهادی به گفتمان عمومی تبدیل شود
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در گام دوم انقلاب تفکر جهادی باید به یک گفتمان عمومی تبدیل شود و باید به حل مسائل کشور کمک کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، محمد زهرایی شامگاه روز گذشته در همایش «جهادگران مسئله محور» که در سالن همایش ساختمان فنی 2 دانشگاه آزاد اسلامی سمنان برگزار شد اظهار داشت: مسئله محوری با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب یکی از رویکردهای و محورهای جدید اردوهای جهادی قرار گرفته است.
وی با اشاره به کمپین فشار حداکثری علیه ایران اسلامی از سوی دشمنان گفت: این موضوع ابعاد مختلفی به خود گرفته است و دشمنان سعی دارند از یک طرف با تهدید و فشار، ایجاد فضای ناامیدی در بین مردم از طریق فضای مجازی و یا عدهای غربزده و خودباخته و ایجاد تنگناهای معیشتی و اقتصادی برای مردم به اهداف شوم خود دست یابند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به سخنان رهبر معظم انقلاب در جمع بسیجیان و جوانان مبنی بر اینکه «پیروزی با شماست» اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در قالب بیانیه گام دوم انقلاب 42 مرتبه نام جوان و نوجوان را آوردهاند و این بدین معناست که باید به جوانان در گام دوم انقلاب اعتماد داشته و بیرق انقلاب به این قشر واگذار شود.
زهرایی با بیان وظیفه و رسالتها در گام دوم انقلاب گفت: در گام دوم انقلاب باید برنامهها و نشستها به برنامههای کاربردی، عملی، به نفع مردم و با مشارکت مردم تبدیل شود.
وی با اشاره به اینکه گروههای جهادی امروز در 2 محور جغرافیا محور و محله محور، بیمنت و بیادعا، با جیب خالی، با باورهای عالی و ارادههایی پولادین مشغول خدمت رسانی به مردم مناطق محروم هستند گفت: در گام دوم انقلاب باید تفکر جهادی به یک گفتمان عمومی اثرگذار و اثربخش تبدیل شود و به ایفای نقش در بدنه انقلاب بپردازد و حلال مشکلات و مسائل کشور باشد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان داشت: باید همه جوانان کشور در خدمترسانی به مردم به ایفای نقش بپردازند و خدمت به مردم باید به دغدغهای همگانی، فراگیر و عمومی تبدیل شود.
زهرایی با تأکید بر شبکه سازی افراد انقلابی در کشور افزود: اگر یک کارمند در یک اداره دغدغه خدمت به مردم دارد؛ در حقیقت او نیز جهادگر است.
وی اظهار داشت: تفکر انقلابی، تفکر جهادی و تفکر خدمت به مردم باید به تفکری فراگیر در کشور تبدیل شود.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به حادثه سیل رخ داده در اکثر استانهای کشور در ابتدای سال 98 اشاره کرد و تصریح کرد: 120 هزار نفر جهادگر به مناطق سیلزده اعزام شدند.
زهرایی اذعان داشت: جهادگران و گروههای جهادی مقتضیات زمان خود را درک و بصیرت لازم را دارند به همین سبب در زمان بروز بحران منتظر ابلاغ و بودجه نمیماند و همین تفکر جهادی بود که در زمان وقوع سیل به کمک مردم رفت.
وی با بیان اینکه کار جهادی گروههای جهادی که خدمت به مردم در مناطق محروم است؛ نوعی عبادت محسوب میشود افزود: گروههای جهادی سختی کار جهادی، عدم همراهی برخی مدیران و مسئولان، نبود پول و اعتبار و بودجه، عدم پذیرش در مناطق جغرافیایی مختلف، سرما، گرما و ... را به جان خریده و قدم در این راه گذاشتهاند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار داشت: نگاه عبادی به کار جهادی سختیها را سهل و آسان میکند.
انتهای پیام/363/ ت