جزئیات دومین نشست دورهای جهاد اسلامی/ تاکید بر ادامه مقاومت و جهاد علیه پروژه صهیونیستی
جنبش جهاد اسلامی فلسطین بر ادامه مقاومت و جهاد علیه طرح صهیونیستی مورد حمایت دولت آمریکا و ادامه حرکت در مسیر آزادسازی سرزمین فلسطین تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری العهد، دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین تصریح کرد : گزینه ما، مقاومت و راه ما، جهاد است.
دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی فلسطین دومین نشستهای دورهای خود را به ریاست زیاد النخاله دبیرکل این جنبش برگزار کرد. در ابتدای این نشست با گرامی داشتن یاد شهدای ملت فلسطین و شهدای نبرد موسوم به خروش بامدادی و در راس آنها شهید بهاءابوالعطا(فرمانده ارشد گردانهای قدس شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی)، رژیم صهیونیستی مسئول کامل جنایات وحشیانه علیه ملت فلسطین معرفی شد.
دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی در بیانیهای بر ساماندهی اوضاع داخلی و ضرورت تقویت همکاری و شراکت و برچیدن عوامل تفرقه و اختلاف با هدف تقویت طرح آزادی و مقاومت در برابر اشغالگران و بازگشت به فلسطین کامل و غیر قابل نقص تاکید کرد.
این جنبش برمخالفت با تمام طرحهای سازش یا به رسمیت شناختن اشغالگری در سرزمین فلسطین و ادامه مقابله با تمام تلاشهایی که هدف از آن ترسیم و مشروعیت بخشی به اشغالگران در سرزمین فلسطین و منطقه عربی و در راس آن طرح موسوم به معامله قرن تاکید کرد، طرحی که هدف از آن مصادره قدس و یهودیسازی آن و پیشبرد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی و تشکیل ائتلافهای امنیتی، اقتصادی و نظامی با این رژیم است.
در این بیانیه آمده است تقویت روابط با گروههای مقاومت در صحنه فلسطین به طور خاص و با گروههای مقاومت در لبنان و تمام کشورهای عربی و اسلامی که آمادگی خود را برای ورود به نبرد علیه رژیم صهیونیستی اعلام کردهاند، و جهت تفنگهایشان همپای تفنگهای جنبش جهاد اسلامی در سرزمین فسطین است،یک ضرورت است.
جهاد اسلامی همچنین بر اهمیت آزادی اسیران و تلاش برای آزادی آنها از چنگ اشغالگران و تضمین آزادی آنها و در پیش گرفتن تمام راهها برای تحقق این مسئله تاکید کرد.
این جنبش همچنین خواهان بهبود شرایط زندگی شرافتمندانه آوارگان فلسطینی در اردوگاههای لبنان شد که در شرایط سخت و دشواری به سر میبرند. در این بیانیه تصریح شده است که ملت فلسطین هرگز درباره حق بازگشت به سرزمین تاریخی فلسطین مماشات و معامله نخواهد کرد.
دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی همچنین اقدام برخی کشورهای عربی در عادی سازی روابط با اشغالگران صهیونیست را محکوم کرد و آن را خنجری در پشت ملت مقاوم فلسطین دانست که تحت محاصره قرار دارند. جهاد اسلامی درباره ادامه گامهای تحکیم عادی سازی که غارت ثروتهای کشورها و سیطره بر امور آنها و تبدیل این کشورها به پایگاهی برای رژیم صهیونیستی با هدف شعله ور کردن آتش نزاعات و فتنهها در جهان اسلامی و عربی هشدار داده است.
در خصوص پرونده انتخابات، دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی بر موضع این جنبش مبنی بر عدم مشارکت در انتخابات مجلس قانونگذاری و ریاست(تشکیلات خودگردان) تاکید و اعلام کرد انتخابات مقدمه واقعی برای احیای توافق نیست، بلکه مقدمه آن، ساماندهی صفوف داخلی و پایه ریزی مرجعیت ملی برای بازگرداندن اعتبار به طرح ملی واقعی و مقاومت در برابر اشغالگری و شکست طرحهای سازش و حذف حق بازگشت به فلسطین است. این جنبش درباره احتمال اینکه انتخابات، نسخهای برای تحکیم شکاف و دودستگی در راستای تحقق تمایل دشمن و مزدورانش و قرار دادن آن برای جدایی به جای وحدت صف ملی هشدار داده است.
هشدار درباره وضعیت وخیم انسانی در نوار غزه
جمال الخضری رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره درباره وضعیت بحرانی نوار غزه هشدار داد و از آنتونیوگوترش دبیرکل سازمان ملل متحد خواست برای نجات وضعیت انسانی وخیم در نوار غزه به سبب محاصره تحمیلی آن از سوی اسرائیل که از سیزده سال پیاپی همچنان ادامه دارد، اقدامی انجام دهد.
بر اساس گزارش فلسطین الیوم، الخضری در نامهای برای دبیرکل سازمان ملل متحد تاکید کرد گزارشهای صادره از سوی سازمان ملل هشدار میدهد که غزه در صورتی که دخالت واقعی و موثری برای نجات وضعیت حیاتی و انسانی آن صورت نگیرد، در سال 2020 میلادی جای مناسبی برای زندگی نخواهد بود و این گزارشها مستلزم دخالت فوری و قاطع دبیرکل سازمان ملل است.
الخضری خواستار دخالت و فشار دبیرکل سازمان ملل بر اشغالگران اسرائیلی برای پایان محاصره نوار غزه شد تا به نجات وضعیت انسانی این منطقه کمک کند. وی خاطر نشان کرد محاصره، غیراخلاقی و غیر انسانی و متناقض با تمام اصول قوانین بین المللی و توافق چهارم ژنو و اعلامیه جهانی حقوق بشر است.
وی تاکید کرد گذرگاه واقعی برای پایان رنج و رفع محاصره در بازگشایی تمام گذرگاهها و وارد کردن کالاها و مواد خام لازم برای صنایع و فعال سازی گذرگاه امن و اجازه دادن برای تردد و جابجایی آزادانه افراد و کالاها در کنار اجرای طرحهای عملیاتی برای کارگران و حل مشکل برق و آب و خدمات رسانی است.
الخضری گفت سال 2019 میلادی، بدترین سال از نظر اقتصادی برای نوار غزه به سبب محاصره بوده است که بر تمام بخشهای زندگی تاثیر منفی گذاشته است، ولی مطرحترین ابعاد این وخامت نصیب بخش اقتصادی شده است.
وی افزود کارخانهها با بیست درصد ظرفیت تولیدی خود به سبب محاصره و بسته شدن گذرگاهها و محدودیتها در واردات و صادرات و تجاوزات مستمر فعالیت میکند.
الخضری آمار وحشتناکی درباره واقعیتهای نوار غزه اعلام کرد به طوری که به گفته وی، دویست و پنجاه کارگر در نوار غزه بیکار شدهاند و حدود 85 درصد ساکنان این منطقه زیر خط فقر قرار دارند.
رئیس کمیته مردمی مقابله با محاصره اظهار داشت حدود 20 درصد منازل نوار غزه در نتیجه تجاوز نظامی سال 2014 رژیم اسرائیل به طور کلی ویران شد و همچنان بازسازی نشده است و طرفهایی که قول بازسازی آن را دادند، به وعده خود عمل نکردهاند و صاحبان آن در وضعیت دشواری سختی به سر می برند.
وخیمتر شدن شرایط اسیران دربند رژیم صهیونیستی
هیئت رسیدگی به امور اسیران و آزادگان فلسطینی از وخیمتر شدن شرایط اسیران دربند رژیم صهیونیستی با توجه به فرا رسیدن فصل زمستان خبر داد و تاکید کرد رنج بازداشت شدگان در زندانهای اشغالگران به ویژه اسیران بیمار با توجه به آغاز فصل زمستان در نتیجه شدت برودت هوا در سایه تنگ تر شدن عرصه بر آنها از سوی اشغالگران هر روز بدتر میشود.
حسن عبد ربه سخنگوی این هیئت تصریح کرد فصل زمستان، رنج اسیران به ویژه اسیران بیمار را بیشتر میکند به طوری که هیچ وسیله گرمایشی سنتی وجود ندارد و علاوه بر آن اداره بازداشتگاهها به هیئت رسیدگی به امور اسیران و تمام موسسات و همچنین خانوادههای اسیران اجازه وارد کردن پوشش گرم زمستانی را نمیدهد.
عبد ربه به رنج اسیران دربند در بازداشتگاه النقب و عوفر و اتاقهای زندانها که رطوبت دارد و انواع حشرات در آن پرسه میزنند، اشاره کرد.
انتهای پیام/