نخستین مدرسه بیمارستان استان مرکزی راهاندازی شد
استاندار مرکزی گفت: مدرسه بیمارستان در استان مرکزی با کمک صددرصدی مردم و در کنار آنها مسئولان نخستین مدرسه بیمارستان در کشور بوده که کارکردهای آن متفاوت از سایر مدارس بیمارستانی کشور است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده ظهر امروز در آئین افتتاحیه نخستین مدرسه بیمارستان حامی یار در اراک با اشاره به اقدامات انجام شده برای افتتاح مدرسه بیمارستان اظهار داشت: موسسه حامی یار با توجه به عمر کم خود با کمک خیران توانسته اثرات خوبی در حمایت از نیازمندان به ویژه کودکان سرطانی که متاسفانه یکی از آلام جامعه و صحنههای دردناک است بگذارد.
وی تصریح کرد: موسسه حامی یار در کنار خیران استان مرکزی افتتاح شد و خیران در موضوعات آموزش و پرورش و کمک به نیازمندان بهزیستی و کمیته امداد و هر نوع نیازی در داخل و خارج استان آماده کمکرسانی هستند و این اقدامات نشاندهنده مردانگی، عطوفت و جوانمردی در تمام مناسبتهای اجتماعی، انسانی و اخلاقی است که میتوانیم به آنها افتخار کنیم.
استاندار مرکزی عنوان کرد: 240 کودک زیر 18 سال در استان تحت پوشش موسسه حامی یار است و 220 معلم به صورت داوطلبانه از نظر مالی و آموزشی با استفاده از اندوخته دانش و تجربه خود به انها ارائه خدمت میکنند، سایر افراد هم کمکهایی دارند و این اقدام خداپسندانه را تکمیل میکنند و تمام افردا باید در حد توان خود کمک کنند.
وی افزود: تعداد معدودی از این مدرسه بیمارستانها در کشور داریم، اما این مدرسه بیمارستان در استان مرکزی با کمک 100 درصدی مردم و در کنار آنها مسئولان نخستین مدرسه بیمارستان در کشور بوده که کارکردهای آن متفاوت از سایر مدارس بیمارستانی کشور است، به طوری که این مرکز نیازهای جسمی، معنوی و تعلیمی کودکان سرطانی را تامین میکند و ماباید برای رفع نیازهای آنها تلاش کنیم.
استاندار مرکزی اضافه کرد: کودکان سرطانی برای درمان مدت طولانی طی میکنند و از طریق این مرکز مباحث آموزشی خود را تا پایان روند درمانی ادامه میدهند تا بتوانند در آینده به جامعه خدمت کنند، 320 متر زمین علاوه برمکانی که در آن هستند به این مرکز اختصاص مییابد که برای ساخت آن افراد و سازمانهای مختلف کمک میکنند.
امام جمعه اصفهان: مشارکتهای مردمی برای خدمترسانی به بیماران صعب العلاج افزایش یابد
باید به سمت تعاریف سازمان جهانی بهداشت حرکت کنیم
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم در این برنامه با اشاره به حمایت مردم و دستگاهها در تاسیس مدرسهبیمارستان حامی یار گفت: از سازمانها، دستگاهها و مردم که در تاسیس مدرسه بیمارستان حامی یار کمکهای شایانی کردند تشکر و قدردانی میکنیم، طبق تعریف who(سازمان جهانی بهداشت)، سلامت شامل سلامت روحی، اجتماعی و معنوی و نه نداشتن بیماری و نقص عضو است و ما فاصلهی زیادی با این تعریف داریم، اما وظیفه داریم به این سمت و سو قدم برداریم تا به این تعریف که سازمان جهانی بهداشت برای تمام کشورها درنظر گرفته برسیم.
سیدمحمد جمالیان عنوان کرد: مشکلات روحی که در بیماران صعبالعلاج مشاهده میشود در روحیه آنها بسیار اثرگذار بوده و افسردگی و به دنبال آن مشکلات جسمی بسیار را به همراه دارد و سبب تشدید بیماری فرد میشود که علاوه بر خود فرد، خانواده را هم درگیر میکرد، بنابراین درخصوص بیماران صعبالعلاج و اطفال اقداماتی به واسطه حامی یار و خیران انجام شد که با برگزاری برنامههای فرهنگی در بخش اطفال افزایش روحیه بیماران مد نظر قرار گرفت.
وی ادامه داد: یکی از معضلات و نگرانیهای کودکان سرطانی و خانوادههای آنها عقب افتادن از بحث تحصیلی خود بود که میتوانیم بگوییم با این سطح کیفیت نخستین باری است که در کشور چنین مدرسه بیمارستانی خدمات تحصیلی و غیرتحصیلی ارائه میدهد و کودکان میتوانند زمانی که تحت درمان هستند کتابهایی را مطالعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک افزود: تمام اطفال تحت درمان و مرخصشده که در بحث تحصیل عقب هستند میتواننداز خدمات این مرکز بهره ببرنند و محدودیتی وجود ندارد، کودکان سرمایه اجتماعی این کشور هستند که باید آنها را در زمان بیماری تامین کنیم، این آرزوها با تعامل با خیران و بزرگان کشور به تحقق میرسد.
اجرای طرح جامع حامی توسط موسسه حامییار استان مرکزی
مدیرعامل موسسه خیریه حامی یار ضمن اشاره به اقدامات انجامشده برای تاسیس این موسسه گفت: در سال سال 1393 فعالیت خودمان را به طور رسمی آغاز کردیم و دفتر خدمات حمایتی حامی یار در بیمارستان امیرکبیر تاسیس شد، با کمک دواطلبان فعالیت خود را گسترش دادیم و در سال 1395 فعالیت آموزشی خود را آغاز کرده و تفاهمنامهای را با آموزش و پرورش منعقد کردیم.
صوفی ادامه داد: 220 معلم دواطلب، 11 هزار ساعت درسی و 3 هزار ساعت غیردرسی و اوقات و فراغت را به کودکان ارائه دادند و در ادامه این فعالیت نیاز به مدرسهبیمارستان بیش از پیش احساس شد که سبب شد گام بزرگی در بهبود تحصیل دانشآموزان برداریم که در این راستا مدرسه بیمارستان در حوزه تحصیلی و غیرتحصیلی تاسیس شد.
وی خاطرنشان کرد: طرح جامع حامی را اجرا میکنیم که به صورت جزئی تمام نیازهای آموزشی، درمانی و پژوهشی بررسی و خدمات ارائه میشود و اینجا پایان راه ما نیست بلکه آغازی زیباتر است و هر روز باتفکر گامهای بلندی برمیداریم، این اهداف راه و رسم تفکر و زندگی دواطلبانه ماست.
انتهای پیام/711/ش