«جنگ در خانه درختی»؛ داستانی خلاقانه از جهان آشفته کودکان طلاق
«جنگ در خانه درختی» به صورت خلاقانه به بحران کودکان طلاق میپردازد. این اثر داستان کودکی را روایت میکند که در جریان طلاق والدینش دچار دردسر میشود، اما برای حل این بحران، راه حل عجیبی را عملی میکند.
به گزارش خبرگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، نشر پیدایش در ادامه مجموعه «رمان کودک» خود، کتاب «جنگ در خانه درختی» را روانه بازار کتاب کرد. این اثر که به قلم لیسا گرَف نوشته شده، با ترجمه فریده خرمی وارد کتابفروشیها شده است.
«جنگ در خانه درختی» داستان دختری را روایت میکند که در ماجرای طلاق والدینش دچار دردسر میشود. در معرفی این کتاب آمده است: وقتی پدر و مادر وینی از هم جدا شدند، تصمیم گرفتند که وینی سهروز در هفته پیش هرکدام از آنها باشد و چهارشنبهها را تنها در یک خانه درختی بگذارند که درست بینا بین خانههای آنهاست تا وقتش به طور کاملاً مساوی بین آن دو تقسیم شود. اما ناکامی و درماندگی وینی به خاطر رفتارهای پدر و مادرش به مرور مثل درخت بزرگی ریشهدار میشود.
وینی به این نتیجه میرسد که تنها راه تغییر اوضاع این است که تا وقتی پدر و مادرش سر عقل نیامدهاند، از خانه درختی تکان نخورد. دوستانش تصمیم میگیرند به او بپیوندند اما آیا با وجود 10 بچه در یک خانه درختی که هرکدام خواستههای خودشان را دارند، وینی میتواند بهای استقامتش را بپردازد و همه را راضی و خوشحال نگاه دارد؟
در بخشهایی از این اثر میخوانیم: و عاقبت اتفاق چشمگیری افتاد. وینی متوجه شد از موقعی که به خانه درختی آمده و دیگر پایین نرفته، این چشمگیرترین اتفاقی بوده که افتاده. پدر و مادر وینی داشتند به حرفش گوش میدادند. آنها لبهایشان را گاز میگرفتند و به دستهایشان نگاه میکردند و وقتی وینی حرف میزد، سر تکان میدادند.
باتنز ابروهای بچهگربهاش را برای وینی بالا برد. معلوم بود که او هم فکر میکند این پیشرفت چشمگیر بوده است. ... وقتی وینی تمام حرفهایی را گفت که باید میگفت، نرم و آرام باتنز را زمین گذاشت و پیش پدر و مادرش رفت که روی کاناپه تختخواب نشسته بودند و به دستهایشان زل زده بودند و آنها را بغل کرد. نگران نبود که کدامشان را اول بغل کرده و کدام را دوم. فقط بغلشان کرد.
به پدر و مادرش گفت: «دوستتان دارم».
آنها فینفین کنان اشکهایشان را پاک کردند. اخمهایشان را باز کردند. بعد حرفهایی را زدند که باید میزدند. «ما هم دوستت داریم». «ببخشید».
و بعد از تمام این اتفاقات چشمگیر، فقط یک کار بود که باید میکردند. وینی به پدر و مادرش گفت: «فکر کنم حالا آمادهام که خانه درختی را ترک کنم».
نشر پیدایش کتاب «جنگ در خانه درختی» را که کاندیدای دریافت جایزه کتاب ملی آمریکا نیز شده است، در هزار نسخه و به قیمت 46 هزار تومان روانه کتابفروشیها کرده است.
انتهای پیام/