دادستان اراک: دستگاه قضایی از هیچ جناح سیاسی در انتخابات حمایت نمیکند
دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی با بیان اینکه فعالیت کاندیداهای انتخابات به دقت و کامل رصد میشود گفت: دستگاه قضایی از هیچ جناح سیاسی حمایت نمیکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاراک، عباسقاسمیظهر امروز در جلسه هماندیشی ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی با کاندیداهای انتخابات مجلس با اشاره به اقدامات دادگستری کل استان مرکزی در زمان انتخابات اظهار داشت: انتخابات یک عرصه سیاسی و اعتقادی است که دموکراسی و انتخابات آزاد هدف است، کاندیداهای مجلس دغدغه قانونمداری دارند بنابراین آنها باید پایبند به قانونی که تصریح شده باشند.
وی افزود: مردم ما ممکن است فقر را تاب بیاورند، اما هیچ گاه با تبعیض کنار نمی آیند و این مشکل که هم اکنون در جامعه وجود دارد باید به صورت ریشه ای و اساسی حل و فصل شود، البته متاسفانه مجلس شورای اسلامی تاکنون در مواجهه با جرائم یقه سفیدها به خوبی عمل نکرده و بر همین اساس باید در آینده به منظور داشتن یک مجلس سالم و کارآمد، با این جرائم با اشد مجازات برخورد شود و جلوی یقه سفیدها گرفته شود.
قاسمی تصریح کرد: باید انتخاباتی سالم، ایمن وامن داشته باشیم و سیاست درحوزه انتخابات بر سه محور امنیت، سلامت و مشارکت پذیری است، امنیت روانی، فیزیکی، اجتماعی و امنیت خود انتخابات مورد توجه بوده است و مراجع ذی ربط آنها را کنترل میکنند.
وی افزود: دشمن از مشارکت پذیری بالای مردم احساس ضعف میکند و تمام تلاش برای جذب باشد انقلاب ما انقلاب مردم پایه و محور اصلی انتخابات هستند، امام(ره) فرمودند رای مردم مورد وثوق است.
دادستان عمومی و انقلاب اراک عنوان کرد: در صورت اخذ تایید صلاحیت کاندیداهای مجلس شورای اسلامی 8 روز قبل از انتخابات، تبلیغات خود را شروع میکنند، رد صلاحیت به معنای صلاحیت نداشتن نیست که به آنها پست و مقام ندهیم بلکه براساس نص قانون نامزدهای انتخاباتی یک فرایند انتخاباتی را باید بگذرانند.
وی اضافه کرد: در خصوص عمل نکردن نامزدهای انتخاباتی به قوانین از راهبردهای هشدار، انذار، ارشاد، توجیه، تذکر، اغنا استفاده میکنیم، استفاده از اموال عمومی و دولتی بهصورت عمد و غیرعمد جرم محسوب میشود.
وی خاطرنشان کرد: براساس قانون نباید سوء استفاده از نهادهای عمومی و دولتی و نهادهای حمایتی و تبلیغات قبل از موعد رخ دهد البته معمولا در فضای مجازی این اتفاق بسیار زیاد به وقوع میپیوندد و بر این اساس کاندیداها و هیئتهای نظارت انتخابات باید نسبت به این موضوع که مصداق کامل جرم استتوجه ویژه داشته باشند یا برای تبلیغات، تریبون در اختیار افراد دارای سابقه کیفری بگذاریم درعین حال سیاه نمایی اقدام علیه نظام جرم است البته حرکت افراد در مسیر حق و حقیقت را براساس قانون حمایت میکنیم.
وی ادامه داد: به جای تخریب وتوهین، وظایف یک نماینده در مجلس بررسی کنیم چیست، در صورت بیان مطلبی علیه کسی در صورت نداشتن مستند و دلیل برای مطلبی تحت پیگیری قرارمیگیرید.
قاسمی عنوان کرد: دستگاه قضایی از هیچ جناح سیاسی حمایت نمیکند و تمام تلاش بر رعایت بیطرفی در دستگاه قضایی است بنابراین موکدا اعلام میکنیم که در جناح خاصی نیستیم.
وی اضافه کرد: شهرداری مکانهائی برای تبلیغات کاندیدای مجلس شورای اسلامی تعیین کرده است بنابراین کاندیداهای مجلس باید قانونمدارانه رفتار کنند و از تخریب سیمای شهرها جدا خودداری کنند، در انتخابات دوره گذشته چندین میلیارد خسارت به شهر و مبلمان شهری و منظر شهری وارد شد چراکه تبلیغات در هر مکانی سبب از بین رفتن جلوهای شهر را از بین میبرد.
وی ادامه داد: برخی از حرکات از قبیل هیاهو و جنجال انتخاباتی که منجر به اخلال در نظم عمومی جامعه می شود، قابل قبول نیست و با هر ستادی که اقداماتی از این قبیل انجام دهد و راه مردم را ببندد، برخورد قانونی می شود، از سوی دیگر هرنوع سواستفاده از خیریه ها و نهادهای حمایتی جهت تبلیغ و پیشبرد اهداف انتخاباتی جرم است و متاسفانه نزدیک انتخابات حس کمک به همنوع در برخی از افراد افزایش پیدا میکند که از این افراد خواهش میکنم اندکی تقوا به خرج دهند.
وی افزود: مجلس باید قانون گذاری در مورد مبارزه با تبعیض انجام دهد اگر تبعیض در جامعه را از بین ببریم میتوانیم بر دشمن غلبه کنیم بنابراین باید تمام قوانین و مقرارت را به نحو مطلوب انجام دهیم تا انتخابات مجلس شورای اسلامی را به خوبی پشت سر بگذرانیم.
انتهای پیام/711/ش