رئیس کمیته امداد در ساری: افزایش مستمری مددجویان در بودجه ۹۹ لحاظ شود
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور با اشاره به اینکه مستمری مددجویان باید به واسطه افزایش تورم در کشور افزایش یابد گفت: افزایش مستمری مددجویان در بودجه ۹۹ لحاظ شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری،مرتضی بختیاری صبح امروز در مراسم تحویل 62 و احد مسکن مددجویان آسیبدیده از سیل در مازندران اظهار داشت: تاکنون بیش از 97 هزار شغل برای مددجویان تحت حمایت در کشور اجرا شد و تا پایان امسال بیش از 170 هزار شغل برای مددجویان ایجاد میشود.
وی افزود: کارآفرینان و کسانی که انگیزه ایجاد اشتغال دارند بهازای اشتغال 10 مددجو، تسهیلات قرضالحسنه به آنها پرداخت میشود که اشتغال مددجو، مهارتآموزی و ماندن مددجو در آن شغل از ویژگیهای این طرح است.
بختیاری با بیان اینکه دسترسی افراد به کمیته امداد آسان است، تصریح کرد: شناسایی نیازمندان واقعی در مناطق محروم و روستاهای دور افتاده از برنامههای اصلی این نهاد است.
وی با اشاره به اینکه سه هزار مرکز نیکوکاری در کشور راهاندازی شده است، تصریح کرد: کارهای با برکتی در این مراکز انجام میشود. مراکز نیکوکاری مسجد محور است و وظیفه اصلی این مراکز شناسایی نیازمندان بوده و در بخشهای مختلف مانند اشتغال، درمانی، فرهنگی به نیازمندان کمک میکنند. در مازندران 123 مرکز نیکوکاری ایجاد شد که 30 مرکز دیگر نیز بهصورت رسمی امروز به بهرهبرداری میرسد.
رئیس کمیته امداد به تحویل 62 و احد مسکن مددجویان آسیب دیده از سیل در استان اشاره کرد و گفت: این واحدهای مسکونی با کمک و مشارکت خیران، آستان قدس رضوی، بسیج، بنیاد مسکن برای مددجویان ساخته شده است.
وی افزود: در حال حاضر بودجه کل کشور در کمیسیون تلفیق مطرح است، درخواستهایی هم به دولت و مجلس ارائه کرده و از جمله درخواستهای ما افزایش مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی است، چون در بحث تحت پوشش بودن بهزیستی و کمیته امداد مشترکات دارند.
بختیاری گفت: اعتقاد ما بر این است که نیاز است مستمری مددجویان با توجه به تورم و مشکلات معیشتی موجود در سال 99 فزایش پیدا کند و پیشنهاد ما افزایش 50 درصدی است که امیدواریم از محل تبصره 14 و باقی زمینهها این اتفاق بیفتد. همراهی دولت و مجلس و نمایندگان مجلس همراهی خوبی بود اما انتظارمان این است در این قسمت توجه ویژه شود.
وی بیان کرد: یکی از مهمترین اولویتهای اجرایی این نهاد، توانمندسازی مددجویان است و امسال توانمندسازی و ایجاد درآمد با ثبات در صدر برنامهها قرار دارد و اشتغال، مسکن و پیوست فرهنگی که بتواند توان ایستادگی، انگیزه و روحیه استقلال را در مددجویان ایجاد کند نیز از برنامههای این نهاد است.
رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه سهم مازندران در بخش اشتغال هفت هزار و 491 شغل است، گفت: تاکنون سه هزار و 611 طرح اشتغال در استان برای مددجویان ایجاد شده است و با همکاری بانکها همه 7491 طرح تا پایان امسال در استان عملیاتی و اجرایی میشود و مددجویان پس از انتخاب طرح بر اساس مهارت و آموزشهای ارائه شده به بانکهای عامل معرفی میشوند.
انتهای پیام/ 681/ح