فرهنگسازی با سفر به سراسر ایران؛ زوج مشهدی چگونه فرهنگ اهدای عضو را تبلیغ میکنند؟
زوج دوچرخه سوار مشهدی که هفت ماه پیش سفر خود را با دو بعد خیرخواهانه و فرهنگ سازی آغاز کردهاند در ادامه سفر به دور ایران به اهواز رسیدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، زوج دوچرخه سوار مشهدی که هفت ماه پیش سفر خود را با دو بعد خیرخواهانه و فرهنگ سازی آغاز کردهاند به اهواز رسیدند.
مجید عابدی و همسرش الهام ظریفیان دو جوان حدودا 37 ساله سه سال است که زندگی بر روی دوچرخه و سفر را انتخاب کردهاند.
این زوج جوان برای هدفی فرهنگی روش ورزشی دوچرخه سواری را برگزیدهاند که از این طریق به شهرهای ایران سفر کرده و پیام خود را به مردم میرسانند.
مجید عابدی که در روزهای گذشته به همراه همسرش به اهواز رسیدهاند، در گفتوگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: 2 تیر 98 حرکت خود را از مشهد مقدس آغاز کردیم، ما قبل از این سفرهای دیگری با دوچرخه به خارج از کشور داشتیم و این بار قصد کردیم دور ایران را با دوچرخه در مدت 5 سال طی کنیم.
وی با بیان اینکه سفر با دوچرخه تا پیش از این برای ما جنبه تفریح و گردشگری داشت، افزود: اما میخواستیم سفر ایرانگردی ما با یک حرکت مثبت هم همراه باشد که خیلی موارد را بررسی کردیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که یک کار خیرخواهانه و یک کار در راستای فرهنگسازی را هم در این سفر بگنجانیم.
الهام ظریفیان در تکمیل سخن همسرش میگوید: ترویج "شعار اهدای عضو اهدای زندگی" را به عنوان بعد فرهنگ سازی و کمک به تحصیل دانشآموزان مستعد تحصیل نیازمند از طریق بنیاد کودک را به عنوان بعد خیرخواهانه سفر خود در نظر گرفتیم.
وی توضیح داد: دانشآموزان مستعد تحصیل نیازمند که به لحاظ معیشتی توان تامین هزینههای تحصیل را ندارند از طریق بنیاد کودک بورسیه تحصیلی میشوند؛ این موسسه 29 شعبه در ایران دارد.
این بانوی دوچرخه سوار گفت: ما برای مردم توضیح میدهیم که اگر توان و تمایل دارند همیار این موسسه بشوند یا موسسه را به افرادی که تمکن مالی دارند معرفی کنند. واقعا اثر آن را در این مدت در زندگی خود دیدهایم.
ظریفیان در ادامه بیان کرد: از محاسن این نوع سفر برخورد رو در رو با مردم در نقاط مختلف کشور است، همین که شعار روی لباس ما را میخوانند و برایشان سوال ایجاد میشود باب صحبت باز میشود و ما توضیحاتی در این رابطه میدهیم که اینگونه بعد تبلیغی کار پررنگ میشود و بر آگاهی مردم افزوده می شود. حتی مواردی بوده در جاده رانندههای کامیون با ما هم کلام شدند و وقتی متوجه موضوع شدند گفتند ما فرصت نمیکنیم مراجعه کنیم و فرم اهدا عضو را از ما گرفتند و ثبت نام کردند.
وی در توضیح علت انتخاب شعار اهدا عضو اهدا زندگی بیان کرد: وقتی این پیام به گوش مردم میرسد باعث میشود در موردش فکرکنند البته ما بر این امر واقفیم که این تصمیم راحتی نیست اما اجر و تاثیر مثبت بسیار زیادی دارد. مرگ پایانی برای همه ماست اما چه زیباست که انسان با مرگ خودش به انسانی دیگر جان ببخشد، سعادتی است که نصیب هر کسی نمیشود.
این بانوی خیر تاکید کرد: برنامه اصلی ما در شهرهایی که سفر میکنیم به ویژه در مراکز استانها این است که با برخی از خانوادههایی که اهدا کننده بودهاند به نشانه تشکر و قدردانی دیداری داشته باشیم؛ که در سفر به اهواز خدمت خانواده زورمند رسیدیم که در سال 92 عمل خیرخواهانه اهدا عضو را با اهدا کبد فرزندشان "علی زورمند" انجام دادهاند.
انتهای پیام/331/ز