کارآفرینان خراسان رضوی | کارآفرین گنابادی با تولید کالای خواب ۵۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است

کارآفرینان خراسان رضوی | کارآفرین گنابادی با تولید کالای خواب 50 فرصت شغلی ایجاد کرده است

کارآفرینی و روی پای خود ایستادن به حرف نیست بلکه باید وارد میدان شد و در عمل آن را به تصویر کشید؛ کاری که امروز یک کارآفرینی گنابادی انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، اشتغال‌آفرینی و کار تولیدی در وضعیت تحریم‌ها کار بسیار سختی است، اما هستند همچنان مردانی که به فرموده مقام معظم رهبری در خط مقدم مبارزه با تحریم‌ها و جنگ اقتصادی هستند.

محسن حیدری‌نیا؛ بچه منطقه شرکت نفت قدیم گناباد و کارآفرین امروز گناباد از روند کارش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید.حیدری‌نیا متولد سال 57 است و این روزها به شدت در کارگاهش با نیروهای جوانی که دارد مشغول کار است و در حوزه کالای خواب فعالیت می‌کند.

حیدری‌نیا می‌گوید: پدرم یک مغازه داشت و من نیز به عنوان شاگرد نزد پدر کاسبی را یاد گرفتم و در سال 79  با پولی که قرض گرفتم شروع به فعالیت کردم و این اعتقاد را دارم که امروز یک نیروی کاسب باید خودش را به علم روز تجهیز کند که من هم با شرکت در سمینارها سعی کردم خودم را بروز کنم.

این کارآفرین گنابادی که امروز توانسته 50 نفر را در کارگاه خود مشغول به کار کند در زمینه نیروی کار می‌گوید: متاسفانه امروز جوان‌های جویایی کار به دنبال راحتی هستند و درآمد زیاد که از این موضوع ما رنج می‌بریم؛ بارها از جوانانی که برای کار به مجموعه ما می‌آیند اما در همان ابتدا به دنبال راحتی هستند و یا مهارت‌های لازم را ندارند.

یکی از اتفاق‌های خوبی که برای حیدری‌نیا در چند روز قبل افتاده که با ذوق و شوق زیادی آن را تعریف می‌کند دعوت نامه‌ای است که از طرف دفتر مقام معظم رهبری به دست وی برای حضور در دیدار کارآفرینان با مقام معظم رهبری است.

این کارآفرین در زمینه بوروکراسی اداری که برخی از آن می‌نالند می‌گوید: رمز پیروزی، پیگیری است و من برای گرفتن یک مجوز شاید چندین بار سرموقع اعلام شده بروم؛ این‌ها قوانین کشور است و باید با آن کنار بیائیم؛ البته می‌شود در برخی جاها موانع را از جلو پای تولیدکننده برداشت.

وی بیان می‌کند: تحریم‌ها هیچ اثری ندارد اما اگر دولت می‌خواهد وضعیت بهتر شود باید حمایت جدی را از تولیدکننده داشته باشد و نه این که ما با سیستم دولتی درگیر باشیم و اگر این حمایت صورت گیرد حتی تولیدکننده ما می‌تواند معضل اشتغال را نیز حل کند.

حیدری‌نیا با اشتیاق کاری که در خود نشان می‌دهد ادامه می‌دهد: امروز صادرات به اروپا داریم و در حال برنامه‌ریزی برای کشورهایی که در تابستان ما آنجا سرد است هستیم؛ در ابتدای کار برنامه برای 80 هزار مشتری داشتیم اما بعد از گسترش به 80 میلیون مشتری رسید اما امروز برای 8 میلیارد مشتری برنامه‌ریزی می‌کنیم و محصول ما تا استرالیا رسیده است و باید به بازار جهانی فکر کنیم.

وی ادامه می‌دهد: کمک برای اشتغال‌زایی و شروع یک کار را بهترین کمک می‌دانم و اعلام کرده‌ام به دهیاری‌ها هر نفری بخواهد کاری را شروع کند حاضرم به صورت رایگان تجربیاتم را در اختیارش قرار دهم و حتی یک وام قرض‌الحسنه نیز به او پرداخت می‌کنم.

این کارآفرین گنابادی می‌گوید امروز باید در دانشگاه‌ها درس توانمندسازی داده شود؛ افراد قرن باید 21 آموزش‌پذیرشوند و باید به علوم روز واقف بود و مشکل ما در این است که نیروهای توانمند نداریم و صرفا نیروهایی تربیت می‌کنیم که مدرک‌گرا هستند.

حیدری‌نیا خودش را محصور در گناباد نکرده و در استان‌های آذربایجان غربی و شرقی نیز اشتغال ایجاد کرده و بجای این که محصولش را به این استان‌ها بفرستد سعی کرده دانش کارش را گسترش دهد و تعدادی از جوانان این شهرها را توانمند کند.

گفت‌وگو از یاسر سالاری

انتهای پیام/281/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon