شروع "سنجرخان" با محمدحسین لطیفی/ به نظرم ساخت فیلم "حاج قاسم" حقّ حاتمی‌کیا است

شروع "سنجرخان" با محمدحسین لطیفی/ به نظرم ساخت فیلم "حاج قاسم" حقّ حاتمی‌کیا است

مجموعه تلویزیونی "سنجرخان" به تولید نزدیک می‌شود و محمدحسین لطیفی کارگردان آخرین یادگاری سیدضیاءالدین دری است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آخرین یادگاری سیدضیاءالدین دری کارگردان و نویسنده سریال‌های کلاه پهلوی و کیف انگلیسی، متن‌های سریال «سنجرخان» را به طور کامل و در 26 قسمت نوشته بود، اما متأسفانه اجل به او مهلت نداد و تهیه کننده سریال را به کارگردان دیگری واگذار کرد. بعد از کش و قوس‌های زیادی که هنوز هم پا برجاست و به بودجه این سریال تلویزیونی برمی‌گردد، محمدحسین لطیفی کارگردانی این مجموعه را برعهده دارد. 

کاری که در کردستان تصویربرداری می‌شود و لطیفی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم  به این نکته اشاره کرد منتظرم حسین جلالی تهیه‌کننده "سنجرخان" به تهران بیایند و حرف آخرمان را بزنیم. مسئله مالی حل شود به سمت پیش تولید می‌رویم؛ امیدوارم امسال کلید بخورد و البته باز هم به حل مشکل بودجه سریال دارد.

پیش از این در گزارش‌های دیگر به جزئیات این سریال پرداختیم که متن‌های سریال توسط  مرحوم ضیاالدین دری به نگارش درآمده است و با تعدادی بازیگران برای ایفای نقش‌های اصلی و فرعی نیز صحبت شده است، اما هنوز با هیچ کدام از این بازیگران قراردادی نبسته‌اند و حدود 10 لوکیشن اصلی سریال در کردستان بازسازی شده است. 

سنجرخان اصالتاً اهل سنندج بوده است و اتفاق‌های مهم زمان او در کردستان رخ داد، به همین دلیل لوکیشن اصلی این سریال در کردستان خواهد بود؛ گروه تولید قصد دارند تا حد امکان به خارج از کردستان نروند.

محمدحسین لطیفی در خصوص ساخت سریال یا اثر سینمایی برای "حاج قاسم سلیمانی" به خبرنگار تسنیم  گفت: گمانه‌زنی‌ها شروع شده و بسیاری می‌خواهند که برای "حاج قاسم" فیلم بسازند اما کسی که از همه محق‌تر است و این سردار سرافراز را می‌شناسند ابراهیم حاتمی‌کیا است. بهتر است این اتفاق بیفتد و این اثر سینمایی را حاتمی‌کیا بسازد. معتقد نیستم هرکسی این کار را بسازد؛ چون او بیش از فیلمسازان دیگر حاج قاسم را درک کرده و با او زندگی کرده است. 

وی با اشاره به اینکه شاید در سینما فرازی از "حاج قاسم" را ببینیم اما ابعاد گسترده‌ زندگی شخصی و کاری و فرماندهی‌اش در سریال مطلبش ادا شود، تأکید کرد: در سینما همه مقاطع زندگی حاج قاسم را نمی‌توانیم ببینیم؛ آنقدر ابعاد آن گسترده و زیادند؛ سریال قاعدتاً حق مطلب را بیشتر ادا می‌کند. مثل اینکه "چ" را ابراهیم حاتمی‌کیا ساخت مقطعی از شهید چمران را نشان داد و ابعاد این قهرمان ملی زیادتر است و نیاز به شناساندن دارد. حاج قاسم آنقدر دستاورد دارد که صدها فیلم سینمایی ابعادش را نمی‌تواند کاملاً نشان دهد. 

کارگردان سینما و تلویزیون تأکید کرد: در این موضع‌گیری‌های چند روزه همواره می‌گویند ما مثل حاج قاسم هزاران و صدها داریم این برای دشمن است آیا واقعاً خودمان کلاه‌مان را قاضی کنیم مثل حاج قاسم داریم؟  به خاطر اینکه آنقدر این شخصیت کاریزماتیک بود پایش را به نقطه‌ای می‌گذارد جنگی را به صلح تبدیل می‌کند. خیلی از گروگان‌ها را به راحتی آزاد می‌کند. این است که من نسبت به برخی از این مواضع معترضم که می‌توانیم مثل حاج قاسم صدها نفر داشته باشیم!

لطیفی با اشاره به تقدیم فیلم سینمایی‌اش که پاسداشت پرچم ایران است، افزود: من فکر می‌کنم سپهبد سلیمانی خودش را تقدیم پرچم ایران کرد و افتخار ما است که فیلم سینمایی "مرد نقره‌ای" که در پاسداشت پرچم ایران ساخته شده و در جشنواره فجر امسال رونمایی می‌شود تقدیم‌شان کنم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران