به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سردار عبدالرحیم ابراهیمیان شامگاه یکشنبه در مراسم گرامیداشت یاد و خاطره شهید سپهبد قاسم سلیمانی که در مدرسه قلعه شاهرود برگزار شد اظهار داشت: ملت ایران پشتیبان ولایتفقیه و گوش به فرمان رهبر معظم انقلاب هستند.
وی به ویژگیهای شخصیتی سردار شهید سپهبد قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزود: این سردار پرافتخار و رشید، مبارز و شجاع ایران و جهان اسلام یک سرباز مطیع امر ولایت بود.
فرمانده تیپ 10 محرم شاهرود گفت: باید سبک و سیره زندگی شهدای والامقام یک همچون سردار سلیمانیها الگوی تمام عیار آحاد مردم بهویژه جوانان و نوجوانان قرار گیرد.
ابراهیمیان گفت: ابهت و عظمت نام سپهبد سلیمانی بر دل تکفیریهای داعشی ترس و هراس میانداخت و این را خود فرماندهان داعشی که اسیر شده بودند اذعان داشت که میگفتند سربازان ما با شنیدن خبر حضور سردار سپهبد قاسم سلیمانی روحیه شان را میباختند.
وی بیان داشت: سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی در راه جهاد و مقاومت خالصانه و با شجاعت تمام برابر مستکبران ایستاد و همین ویژگیها مایه هراس استکبار جهانی و ژنرالهای آمریکایی بود.
فرمانده تیپ 10 محرم سپاه شاهرود اظهار داشت: ملت ایران انتقام خون این سردار رشید جهان اسلام را از آمریکای جنایتکار خواهند گرفت و در این راه هر آنچه رهبر معظم انقلاب دستور بفرمایند و صلاحدید ایشان باشد؛ بر اساس همان عمل خواهند کرد.
ابراهیمیان گفت: سردار سپهبد سلیمانی پرورش یافته مکتب اسلام، انقلاب و امام خمینی(ره) بود و در همین راه نیز به شهادت رسید.
انتهای پیام/363/ح