گسترش فناوری استارت‌آپی به استان‌های کم‌برخوردار در نمایشگاه «اینوتکس پیچ»

گسترش فناوری استارت‌آپی به استان‌های کم‌برخوردار در نمایشگاه «اینوتکس پیچ»

اینوتکس پیچ، یکی از بخش‌های رقابتی نمایشگاه اینوتکس است که برای سومین سال متوالی رقابتی بزرگ را بین استارتاپ‌های سراسر کشور رقم خواهد زد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ نشست خبری سومین رویداد رقابت استارتاپی نمایشگاه اینوتکس در کارخانه نوآوری آزادی برگزار شد.

در ابتدای این نشست سجاد عباسی‌فشمی دبیر نمایشگاه اینوتکس 2020، با اشاره به پیشینه فعالیت این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه از سال 2012 فعالیت می‌کند و سازمان‌ها و شرکت‌ها فعالیت‌های خود را در این نمایشگاه عرضه می‌کنند.

وی در توضیح اهداف برگزاری این رویداد گفت: ما به دنبال تشویق و فرهنگسازی افراد برای سرمایه‌گذاری در حوزه کسب و کارهای استارتاپی، افزایش مشارکت میان بازیگران و افزایش شبکه‌سازی و تولید محتوای مورد نیاز سیستم نوآوری در حوزه های استارتاپی هستیم. این اهداف سرمایه‌گذاری تنها به پایتخت محدود نشده و در تمام استان‌ها رقابت وجود دارد و در نهایت فینال رقابت‌ها به تهران می‌رسد.

فشمی ادامه داد: استان‌های مشارکت‌کننده در این رویداد شامل استان‌های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، مازندران و تهران است. این استان‌ها در دوره‌های قبلی مشارکت نداشته‌اند و این امکان برای حضور استان‌های کم برخوردار هم فراهم می‌شود.

دبیر نمایشگاه تصریح کرد: مشارکت شرکت‌های استارتاپی در این رویداد با مشورت اکوسیستم‌های بومی صورت می‌گیرد؛ چرا که آنها آشنایی بیشتری با فضای این شرکت‌ها در استان‌های خود دارند و این عملکرد به عدالت نزدیکتر است.دسترسی فعالان استارت‌آپی استان‌های کم برخوردار در دوره‌های پیش به منتورها محدود بود و در مراحل نهایی به مشکل برمی‌خوردند اما در رویداد سوم، پس از برگزاری مرحله مقدماتی، یک ماه فاصله تا فینال است و دوره شتاب‌دهی استارت‌آپ‌ها را برای ارتقای استارت‌آپ‌های استان‌های کم برخوردار در تهران برگزار خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رویداد اینوتکس‌پیج از مراحل مختلفی تشکیل شده است. در مرحله نخست استارتاپ­ها به صورت آنلاین داوری شده و از استارت‌آپ­های منتخب برای رقابت حضوری در مقابل سرمایه‌­گذاران دعوت به عمل می­‌آید. در این مرحله از رقابت، که در استان­های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، مازندران و تهران) برگزار می‌­شود، ابتدا تیم­های استارتاپی درخصوص نحوه ارائه به سرمایه‌گذار آموزش دیده و در ادامه در حضور سرمایه‌­گذاران محلی، به معرفی ایده یا محصول خود می­‌پردازند.

در ادامه از استارت‌آپ­های برگزیده شده در مرحله مقدماتی به منظور حضور در نمایشگاه اینوتکس 2020 و نیز شرکت در رقابت­های نیمه‌نهایی و نهایی دعوت می‌شود و در این مرحله، استارت‌آپ­ها ضمن بهره­‌مندی از فرصت حضور در دوره پیش‌­شتابدهی مخصوص اینوتکس، امکان بهره­‌مندی از خدمات ویژه (از قبیل فضای کار اشتراکی رایگان، خدمات مربوط به سیستم­های پرداخت آنلاین و ...) را به منظور توسعه کسب­ و کار و آمادگی بیشتر برای شرکت در رقابت نهایی را خواهند داشت.

امسال برای اولین بار رقابت نهایی بین استارت‌آپ­ها در قالب Battel (نبرد استارتاپی) اتفاق خواهد افتاد. در اینوتکس بتل، استارت‌آپ­ها علاوه بر معرفی محصولات یا خدمات خود، دو به‌­دو به بحث و مناظره با یکدیگر خواهند پرداخت تا در نهایت برترین استارت‌آپ از دیدگاه داوران و مخاطبان انتخاب شود.

نهمین دوره از نمایشگاه اینوتکس خردادماه سال 99 در محل دائمی نمایشگاه‌های بین­‌المللی تهران با حضور بازیگران  زیست‌­بوم نوآوری و فناوری کشور  برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان برای شرکت در بخش رقابتی رویداد اینوتکس و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://pitch.inotex.com/ مراجعه کنند.

اطلاعات بیشتر این رویداد در فایل پیوست ضمیمه شده است.

انتهای پیام/

 

پیوست
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon