تازهترین اخبار از سیلاب سیستان و بلوچستان| ۴۰۰ روستا در محاصره سیلاب / نارضایتی سیلزدگان کنارک از روند امدادرسانی
گروه استانها ـ سیل در سیستان و بلوچستان باعث تخریب ۱۰۰ درصدی برخی از خانهها و مسدود شدن جادههای روستایی شده که این امر کار امدادرسانی به سیل زدگان سخت کرده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، فعالیت سامانه بارشی قوی که از روز جمعه وارد سیستان و بلوچستان شده بود باعث بالا آمدن آب رودخانههای محلی و پر و سرریز شدن آنها شد که این امر مشکلات زیادی را برای ساکنین مناطق جنوب استان سیستان و بلوچستان به وجود آورده است.
در این بین مردم زیادی مجبور شدند روستاهای خود را ترک و در مناطق امن در چادرهای هلال احمر اسکان داده شوند و در حال حاضر امداد رسانی به اکثر مناطق با طی مسیرهای صعب العبور و شرایط سخت انجام میشود.
نارضایتی سیلزدگان کنارک از روند امدادرسانی
امام جمعه اهل سنت زرآباد گفت: با وجود اینکه چند روز از وقوع سیلاب در زرآباد میگذرد اما هنوز روند امدادرسانی به روستاییان سیلزده این بخش کند است.
مولوی عبدالملک مهروزهی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کنارک اظهار داشت: سیلاب چند روز گذشته باعث وارد شدن خسارت به منازل خشتی و گلی روستاییان محروم و مستضعف بهش زرآباد از توابع شهرستان کنارک شده اما روند امدادرسانی در این منطقه بسیار کند است.
امام جمعه اهل سنت زرآباد گفت: با وجود پیشبینی سازمان هواشناسی استان سیستان و بلوچستان در زمینه بارش بی سابقه باران در جنوب استان و اعلام آمادگی مسئولان و تشکیل چندین کارگروه در این شهرستان، اما خدمترسانی آنطور که باید انجام نشده است.
وی با اشاره اینکه ستاد مردمی در شهرستان کنارک و بخش زرآباد تاکنون کار امدادرسانی به سیلزدگان را به بهترین نحو انجام دادهاند، عنوان کرد: اکثر زمینهای کشاورزی، باغات و خانههای مردم این شهرستان از بین رفته که از بنیاد مسکن تقاضا داریم برای حل مشکل خانههای مردم وارد عمل شوند.
استاندار سیستان و بلوچستان: 400 روستا در محاصره سیلاب قرار دارد
احمدعلی موهبتی اظهار داشت: با وجود دو سد بزرگ پیشین و زیردان در منطقه و سرریز شدن آنها در منطقه دشتیاری و باهوکلات روستاها در محاصره سیل قرار دارند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: بر اثر بارش باران و جاری شدن سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان حدود 350 میلیون متر مکعب آب در ثانیه از سطح زیردان و پیشین سرریز کرده است. لطف خدا شامل حال ملت ایران شده و برف و باران سراسر کشور را فراگرفته درحالیکه سال گذشته در چنین ایامی در این استان همهی سدها بیآب بود و در قریب به 200 روستا آبرسانی سیار انجام میشد.
وی افزود: امسال باران رحمت الهی در چندین نوبت سراسر سیستان و بلوچستان را فرا گرفته و طی 48 ساعت گذشته بارندگیهای بسیار خوبی در منطقه داشتیم که البته در شمال این استان کمتر و در جنوب در برخی مناطق به 218 تا 220 میلیمتر رسیده که شرایط جاری شدن سیل در تمام مسیرها و رودخانهها را فراهم کرده است.
موهبتی اظهار داشت: به جهت پیشبینیهای قبلی، اطلاع رسانی به مردم و تشکیل ستادهای مدیریت بحران برای پیشگیری از وقایع قبل از این سامانه صورت گرفت و با همدلی که بین مردم و مسؤولان، مدیریت بحران و همهی دستگاهها در این ایام وجود داشت تلفات جانی که اصل اول شرایط بحران است بجز یک مورد آنهم در سرباز مورد دیگری گزارش نشده است.
وی ادامه داد: بخش بعدی شرایط اسکان و کمک به ساماندهی ارائه خدمات به مردم است که در حد مطلوب نیست و باید بیش از این تلاش کنیم و در روزهای آینده این تلاشها باید جدیتر صورت گیرد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: متأسفانه در منطقه کنارک و زرآباد خسارتهای زیادی وارد شده و ارتباط زمینی قطع است و در برخی قسمتها پلها خراب و ارتباطات جادهای نیز قطع شده و تاکنون کمکرسانی با قایق انجام میشده است.
وی بیان کرد: اما شرایط بگونهای است که در برخی مناطق به علت شدت آب قایقها نیز نمیتوانند بروند و در جاهای دیگر که میزان آب کاهش یافته حتی ماشین و قایق هم نمیتوانند عبور کنند و برای امدادرسانی نیازمند بالگرد هستیم.
موهبتی اظهار داشت: امکانات مورد نیاز را هلال احمر جمهوری اسلامی، سپاه پاسداران، دستگاههای خدماتی آب و برق و مخابرات و مجموعه دستگاههای دیگر در حوزه خدمات فراهم کرده و همه پای کار هستند و آمادگی کامل دارند.
وی تاکید کرد: امیدواریم پشتیبانی لازم برای ارائه حداقل اقلام غذایی فراهم شود زیرا هماینک برق قطع است و نانواییها نمیتوانند پخت داشته باشند و برخی نیازمندیهای غذایی باید به مردم رسانده شود. بعد از این فاز بررسی خسارتها صورت خواهد گرفت و بخش ارتباطات و امکانات دسترسی به روستاها فراهم میشود و بازسازی را در جاهایی که خسارت وارد شده انجام خواهیم داد.
استاندار سیستان و بلوچستان همچنین در گفتوگوی تلفنی با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظهار داشت: سبد غذایی باید به مناطق سیلزده ارسال شود و به شدت نیازمند بالگرد هستیم زیرا در برخی از مناطق به دلیل آب فراوان حتی قایق هم نمیتواند ورود کند. هماینک تنها یک بالگرد از هلال احمر بندرعباس به این منطقه آمده و بالگردهای مرکز استان نیز به دلیل نامساعد بودن وضعیت هوا نتوانستهاند به منطقه سیلزده ورود کنند.
موهبتی با بیان اینکه به دلیل شدت سیلاب حتی پنج فروند بالگرد هم کم است افزود: بالگردها باید هرچه سریعتر از زاهدان به این منطقه آمده و از کرمان نیز انتظار داریم در این زمینه کمک کند. با همت مردم و همکاری ستاد مدیریت بحران تاکنون خسارت جانی جز یک مورد در رودخانه سرباز نداشتهایم.
استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: سر ریز آب در سد پیشین در بعضی از ساعات به سه هزار و 500 میلیون متر مکعب در ثانیه و در سد زیردان به 2 هزار متر مکعب در ثانیه رسیده و هماینک همهی آب در منطقه دشتیاری، پلان و باهوکلات آمده و روستاها در محاصره هستند و جاهایی که در محاصره سیل نیستند نیز راههای ارتباطی قطع است. منطقه کنارک و زرآباد زیرآب هستند و راههای دسترسی تا حدودی قطع شده و حتماً باید بالگرد به اندازه کافی به این منطقه اعزام شود تا حداقل آذوقه را برای مردم ارسال کنیم.
امدادرسانی 26 گروه جهادی در مناطق سیلزده چابهار
فرمانده سپاه شهرستان چابهار گفت: در حال حاضر 26 گروه جهادی و سه گردان بیت المقدس در مناطق سیلزده چابهار مشغول خدمترسانی به مردم سیلزده هستند.
سرهنگ محمدعلی پوراحمدیان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در چابهار اظهار داشت: با توجه به اعلام هشدار جوی و اخطاریههای صادره در خصوص امکان وقوع سیل در منطقه بلوچستان از سوی ادارهکل هواشناسی استان، حوزهها و پایگاههای بسیج شهرستان چابهار پیش از شروع بارندگیها در آمدهباش بودهاند.
فرمانده سپاه شهرستان چابهار ادامه داد: در حال حاضر 26 گروه جهادی و سه گردان بیت المقدس در مناطق سیلزده چابهار به ویژه منطقه «دشتیاری» که با حجم بالای آبگرفتگی و خسارت درگیر است مشغول خدمترسانی به مردم سیلزده هستند.
وی با اشاره به تداوم روند خدمترسانی به مردم تا عادی شدن شرایط، افزود: همچنین تجهیزات نظامی نیمه سنگین و سنگین سپاه چابهار شامل خودروهای نظامی، سه قایق از دریابانی سپاه و یک فروند بالگرد به منظور گشت هوایی در منطقه مشغول به امدادرسانی به سیل زدگان هستند.
ارسال 10 هزار بسته معیشتی سپاه به مناطق سیلزده در سیستان و بلوچستان
مسئول روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه از ارسال 10 هزار بسته معیشتی و 1000 بسته لوازم خانگی و امکانات و تجهیزات مهندسی و ترابری سپاه به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان خبر داد.
قاسم حسنزاده از ارسال 10 هزار بسته معیشتی و 1000 بسته لوازم خانگی و امکانات و تجهیزات مهندسی و ترابری سپاه به مناطق سیلزده سیستان و بلوچستان خبر داد.
مسئول روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه بیان کرد: نیروی زمینی سپاه با تمام ظرفیتهایی که در جنوب شرق داشت پای کار آمد و امروز اولین مرحله از کمکها در قالب بستههای غذایی، پتو و بخاری و پیکنیک به مناطق سیلزده انتقال داده میشود.
وی افزود: در حوزه امدادرسانی 5 گروه مهندسی رزمی سپاه با تمام امکانات و تجهیزات به مناطق سیلزده اعزام شدند. دو فرورند بالگرد ترابری قرارگاه قدس برای کار امدادرسانی و توزیع امکانات در مناطقی که دسترسی جاده حذف شده است اعزام شده اند.
حسنزاده گفت: اعزام 3 تیم قایقرانی سپاه در منطقه و امکاناتی که تخلیه آ ب از منازل مسکونی را انجام میدهد. توزیع نان گرم در بین منطقه دشتیاری نیز از جمله فعالیتهایی است که در حال انجام در مناطق سیلزده است.
تلاش 104 تیم عملیاتی برای کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان
معاون عملیات سازمان امداد ونجات جمعیت هلالاحمر از برپایی سه اردوگاه اسکان اضطراری در کنارک، فنوج و قصرقند خبر داد و گفت: یک هزار و 144 نفر از سیلزدگان سیستان و بلوچستان در این اردوگاهها اسکان یافتند.
حامد سجادی با اشاره به جزئیات امدادرسانی در سیل و آبگرفتگی استان سیستان و بلوچستان در چهار روز گذشته، اظهار داشت: هموطنان ساکن در 13 شهرستان ایرانشهر، چابهار، خاش، دلگان، زاهدان، سرباز، سراوان، سیب و سوارن، فنوج، کنارک، میرجاوه، نیکشهر و هیرمند متاثر از سیل و آبگرفتگی بوده اند و در این مدت به سه هزار و 428 نفر در 98 شهر و روستا امدادرسانی شد و متاسفانه یک نفر بر اثر وقوع سیل در شهرستان سرباز جان باخت.
معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به اسکان اضطراری یک هزار و 144 نفر در استان سیستان و بلوچستان تاکید کرد: 521 امدادگر و نجاتگر در قالب 104 تیم عملیاتی در حال امدادرسانی به هموطنان متاثر از سیل و آبگرفتگی در این استان هستند.
وی درباره برپایی اردوگاه اسکان اضطراری در کنارک، فنوج و قصرقند افزود: تاکنون 252 دستگاه چادر، یک هزار و 85 تخته پتو، 509 تخته موکت، 2 هزار و 961 کیلوگرم نایلون، یک هزار و 182 قوطی کنسرو و 130 بسته غذایی میان متاثران توزیع شده است.
سجادی با اشاره به مناطق نیازمند به خدمات امدادی در سیل سیستان و بلوچستان به دلیل انسداد مسیرها گفت: 292 روستا در این استان نیازمند به خدمات امدادی هستند که از این تعداد 12 روستا در خاش در بخش نوک آباد،ایراندگان و مرکزی،24 روستا در قصرقند در بخش کاجور،184 روستا در سرباز بخش سرباز کلات، پارود، پیشین و مرکزی،26 روستا در دلگان بخش گنبد و مرکزی، 35 روستا در سراوان بخش جالق،مهرگان و دهستان ناهوک و 7 روستا در کنارک بخش مرکزی – همچنان در محاصره آببوده و نیازمند به کمک هستند.
مردم سیلزده منطقه بلوچستان مراقب تمساحها باشند
ادارهکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان در اطلاعیهای اعلام کرد: با توجه به بارندگیهای اخیر و سیلاب به وجود آمده در جنوب این استان احتمال خروج تمساح پوزه کوتاه(گاندو) از برکه وجود دارد که مردم باید به شدت مراقب باشند.
در این اطلاعیه آمده است: پیرو بارندگی اخیر و سیلاب به وجود آمده در جنوب سیستان و بلوچستان و با توجه به سرریزشدن آب رودخانهها و سدها در منطقه و به تبع آن سردی هوا، شرایط جوی، استرس و تنش در حیات وحش بویژه تمساح پوزه کوتاه(گاندو) احتمال خروج تمساحها از برکه و اسیر شدن در امواج خروشان آب و به تبع آن دور شدن از زیستگاه اصلیشان وجود دارد. خواهشمند است نسبت به تردد در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتکها، مردابها و مناطق حاشیهای که محل تجمع آبهای راکد شده است خودداری شود.
همه ظرفیت سپاه شهرستان سرباز برای خدمترسانی به سیلزدگان بسیج شد
فرمانده سپاه شهرستانی سرباز گفت: با توجه به وقوع سیل کمسابقه در منطقه بلوچستان، همه ظرفیت سپاه شهرستان سرباز برای خدمترسانی به سیلزدگان بسیج شده است.
محمدرضا نخعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در چابهار اظهار داشت: با توجه به وقوع سیل کمسابقه در منطقه بلوچستان و آبگرفتگی اکثر روستاهای منطقه و حجم بالای خساراتی که به منازل مردم و زیرساختها وارد شده، همه ظرفیت سپاه شهرستان سرباز برای خدمترسانی به سیلزدگان بسیج شده است.
فرمانده ناحیه سپاه شهرستانی سرباز افزود: کمک به بازگشایی محورهای مواصلاتی، تخلیه آب از منازل مردم، انتقال مردم سیلزده به نقاط امن از جمله اقداماتی بوده که توسط نیروهای ما در نقاط سیلزده شهرستان سرباز صورت گرفته و روند امدادرسانی تا عادی شدن شرایط ادامه دارد.
بالگرد جمعیت هلال احمر کرمان به یاری سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان آمد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: بالگرد جمعیت هلال احمر کرمان برای امدادرسانی به سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان به پرواز درآمده است.
رسول راشکی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: با توجه به بارندگیهای سیل آسا در سیستان و بلوچستان امکان امداد رسانی به مردم سیل زده بسیار سخت شده از این رو بالگردهای هلال احمر و سپاه برای امداد رسانی به سیل زدگان کار خود را آغاز کرده اند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان گفت: بیشترین مشکلات سیلاب در سیستان و بلوچستان را در شهرستانهای چابهار، کنارک، فنوج، نیکشهر و دلگان شاهد هستیم که در این میان به شهرستان فنوج بیشترین امدادرسانی از طریق هلال احمر انجام شده است.
وی با بیان اینکه اورکی، پلان، قصر قند و دشتیاری بیشترین آسیب را از سیل دیده اند خاطرنشان کرد: تاکنون به 2 هزار و 155 نفر سیل زده در جنوب سیستان و بلوچستان در قالب 480 خانوار امدادرسانی شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان عنوان کرد: امدادگران جمعیت هلال احمر استان در پی بارندگی اخیر تا این لحظه به 138 خانوار سیلزده سیستان و بلوچستان اسکان موقت داده اند که این روند همچنان ادامه دارد.
راشکی گفت: با توجه به اینکه اکثر راهها در جنوب سیستان و بلوچستان مسدود شده امکان توزیع اقلام مورد نیاز مردم از طریق زمین وجود ندارد به همین دلیل امداد رسانی به صورت هوایی در چابهار و کنارک انجام خواهد شد.
همه امکانات بنیاد مسکن برای کمک به سیلزدگان سیستان و بلوچستان بسیج شده است
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: تمام امکانات و ظرفیتهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان برای کمکرسانی به مردم سیلزده بسیح شدهاند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان، سیدخلیل منبتی اظهار داشت: تمام امکانات و ظرفیتهای بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان برای کمک رسانی به مردم سیل زده بسیح شده اند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: در 6 شهرستان و 182 روستا اعلام خسارت شده که به علت بسته بودن مسیرها هنوز آمارگیری دقیق امکانپذیر نیست.
وی تصریح کرد: 30 اکیپ تخصصی برای آمارگیری دقیق ساماندهی شدهاند تا به سرعت میزان خسارات وارده و ملزومات کمکرسانی را احصا کنند.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان بیان کرد: سیل و آبگرفتگی در شهرستانهای نیکشهر، فنوج، قصرقند، کنارک، چابهار و دلگان رخ داده و همکاران ما با همکاری سایر دستگاههای امدادرسان استان از نخستین ساعات وقوع سیل در منطقه حضور دارند.
وی گفت: با توجه به سطح و گستره وسیع وقوع سیلاب اقدامات فوری برای اسکان موقت مردم سیلزده در حال انجام است.
منبتی خاطرنشان کرد: برای بالغ بر 30 هزار خانوار در استان نیاز به تجهیزات امدادی شامل چادر، پتو، لوازم گرمایشی، مواد غذایی، لوازم بهداشتی، پوشاک، کنسروجات، آب معدنی، موتور برق، کفکش، لجنکش و قایق امدادی و ست امداد و نجات وجود دارد.
استاندار سیستان و بلوچستان: کمک به سیلزدگان عزم ملی میطلبد؛ حجم خسارات بالاست
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: کمک به سیلزدگان این استان به ویژه در شهرستانهای چابهار، کنارک و نیکشهر عزم و اراده ملی و حضور سازمانهای غیردولتی مردم نهاد و خیران کشوری را طلب میکند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، به نقل از روابط عمومی استانداری سیستان و بلوچستان، احمدعلی موهبتی یکشنبه شب در بازدید از مناطق سیلزده دشتیاری چابهار اظهار داشت: سیلاب ناشی از بارشهای بیسابقه و حجم بالای آب و سرریز شدن دو سد زیردان و پیشین در چابهار خسارتهای زیادی وارد کرده است.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: آب به واحدهای مسکونی مردم نفوذ کرده و به زیرساختهای راه، آب، برق، تلفن و اراضی کشاورزی خسارت جدی وارد کرده است. تمامی ظرفیتهای استان برای کمکرسانی به مردم سیلزده بسیج شده و مسئولان در کنار مردم به خدماترسانی مشغول هستند.
وی گفت: با تمام توان مسئولان چابهار به مردم سیلزده امدادرسانی میکنند که جا دارد از تلاش و زحمات آنها تشکر و قدردانی شود. برای پیگیری مسائل و مشکلات مردم سیلزده شخصاٌ به این مناطق سفر کردهام و اعلام میکنم شرایط موجود به مسئولان کشوری نیز گزارش شده تا در حد ملی به این منطقه توجه شود و مسائل و مشکلات و خسارتهای دقیق و کارشناسی و میزان آنها متعاقباً به مردم اطلاعرسانی خواهد شد.
موهبتی تصریح کرد: قشرهای مختلف مردم، مسوولان، خیران محلی، استانی و کشوری کمکهای نقدی و اقلام خود را به فرمانداری چابهار و یا هلال احمر این شهرستان تحویل دهند و از توزیع و یا حضور در محل و روستاهای چابهار خودداری کنند تا کمکها به صورت کارشناسی به دست افراد خسارت دیده و نیازمند برسد.
استاندار سیستان و بلوچستان در تماس تلفنی با رئیس سازمان مدیریت بحران کشور وضعیت مناطق سیلزده چابهار و مناطق مختلف استان را گزارش کرد و خواستار کمک و مساعدت بیشتر دولت برای خدمات رسانی به مردم سیلزده و ارسال بالگرد برای نجات جان مردم و ارسال کمکها به روستاهای مختلف شد.
سدهای منطقه بلوچستان سرریز شد؛ ساکنان پایین دست سدها تخلیه شدند
معاون ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان از سرریز شدن سدهای منطقه بلوچستان واقع در جنوب استان در پی بارندگی روزهای اخیر خبر داد.
روح الله سرگزی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در ایرانشهر اظهار داشت: بارندگی روزهای اخیر در سیستان و بلوچستان در 20 سال اخیر بینظیر بوده به نحوی که حجم زیادی سیلاب در استان جاری شده و اکثر شهرستانهای استان را درگیر کرده است.
معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: سدهای خیرآباد شهرستان نیکشهر، زیردان شهرستان چابهار، شیکلک شهرستان قصرقند و پیشین شهرستان سرباز در پی حجم زیاد بارندگی تاکنون سرریز شدهاند و در راستای کاهش خطرات احتمالی ساکنان پایین دست این سدها تخلیه شدهاند.
سیستان و بلوچستان| عمق آبگرفتگی برخی مناطق سیلزده به 8 متر میرسد
مدیرکل مدیریت بحران استان سیستان و بلوچستان گفت: آبگرفتگی در پی وقوع سیلاب در برخی روستاهای منطقه بلوچستان به چهار تا هشت متر میرسد.
عباسعلی ارجمندی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: روند امدادرسانی به سیلزدگان شهرستانهای جنوب استان سیستان و بلوچستان با قوت در حال پیگیری است اما حجم سیلاب گسترده است، به نحوی که آبگرفتگی در پی وقوع سیلاب در برخی روستاهای منطقه بلوچستان به چهار تا هشت متر میرسد.
مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان افزود: رول پلاستیک، موکت، پتو، چادر، بسته غذایی، انواع کنسرو، آب معدنی و ست بهداشتی مهمترین اقلا مورد نیاز مردم سیلزده است که جهت تامین آن به مشارکت مردم و دیگر استانها نیاز داریم.
محمودرضا پیروی نیز که با هدف بررسی آخرین وضعیت وقوع سیل و روند امدادرسانی در سیستان و بلوچستان به این استان سفر کرده صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از این سفر ارزیابی میزان خسارت و تسریع در امداد رسانی را از اهداف سفر خود به سیستان و بلوچستان عنوان کرد.
دبیرکل جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: امروز دو فروند بالگرد جمعیت هلال احمر کشور جهت تسریع در روند خدمترسانی به سیلزدگان سیستان و بلوچستان به این استان اعزام میشود و در صورت نیاز این آمادگی وجود دارد که سومین بالگرد نیز اعزام شود.
وی با اشاره به اینکه خدمترسانی مطلوب به هموطنان سیلزده سیستان و بلوچستان در اولویت جمعیت قرار دارد و همه امکانات هلال احمر در این راستا بسیج شده، افزود: نخستین محموله چادر و مواد غذایی هلال احمر جمهوری اسلامی ایران امروز توسط هواپیما وارد این استان میشود تا در مناطق سیلزده مورد استفاده قرار گیرد.
انتهای پیام/394/ش