خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز اصلاحی و تربیتی زندان‌های کشور توسعه می‌یابد‌

خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز اصلاحی و تربیتی زندان‌های کشور توسعه می‌یابد‌

مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندان‌های کشور گفت: خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز اصلاحی و تربیتی زندان‌های کشور توسعه می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، کارگروه علمی-مشورتی سیاست‌گذاری درمان و کنترل مرگ و میر سازمان زندان‌های کشور به‌میزبانی اداره‌کل زندانهای استان کردستان برگزار شد.

این کارگروه تخصصی که با حضور تشکریان مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندان‌های کشور، فتحی مدیرکل زندان‌های استان کردستان، جمعی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و روسای ادارات بهداشت و درمان تعدادی از زندان‌های کشور برگزار و مطالبی در خصوص موضوع جلسه مطرح و به بحث گذاشته شد.

مهرزاد تشکریان، مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندان‌های کشور در این جلسه به اقدامات انجام‌شده در حوزه بهداشت و سلامت زندانیان و زندان‌های کشور اشاره و اظهار داشت: تمام خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده بر اساس پروتوکول‌های کشوری بوده و مسئولان حوزه سلامت زندانیان تمام تلاش خود را در راستای ارتقاء این خدمات به‌کار گرفته‌اند.

وی با بیان اینکه سازمان زندان‌های کشور در حوزه ارائه خدماتی بهداشتی و درمانی، 25 درصد بیشتر از تعهد خود عمل کرده است، افزود: به‌دلیل تعامل و همکاری دو سویه میان زندان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور شاهد ارائه خدمات چشمگیر به زندانیان هستیم.

مدیرکل بهداشت و درمان سازمان زندان‌های کشور از حضور پزشکان عمومی و متخصص جهت ارائه خدمات درمانی به زندانیان در کشور خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال گذشته یک میلیون و 600 هزار ویزیت عمومی و 67 هزار ویزیت تخصصی از سوی پزشکان مستقر در زندان‌ها به زندانیان ارائه شده که این آمار حاکی از عزم راسخ مسئولان زندان‌های کشور در جهت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در مراکز اصلاحی و تربیتی است.

مراد فتحی، مدیرکل زندان‌های استان کردستان نیز در این جلسه خدمت به زندانیان به‌عنوان یکی از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه را دارای ارزش معنوی فراوان دانست و اظهار داشت: زندانیان افرادی‌ند که به حکم قانون و در جهت اصلاح و بازسازگاری اجتماعی به صورت امانت در اختیار زندان‌ها قرار داده شده و قطعاً توجه به بهداشت و سلامت آنان نیز جزئی از رسالت زندانبانان در زندانبانی اسلامی خواهد بود.

وی توجه ویژه دستگاه‌های ذیربط در امر بهداشت و سلامت جامعه به‌ویژه دانشگاه علوم پزشکی به زندانیان را ضروری دانست و گفت: اجرای فعالیت‌های اصلاحی و تربیتی زمانی به بهترین نحوه ممکن صورت می‌گیرد که زندانیان در سلامت جسمی، روحی و روانی باشند و این وظیفه خطیر را پزشکان، کادر بهداشت و درمان زندان‌ها برعهده دارند.

فتحی تعامل و همکاری موثر میان زندان‌ها و دانشگاه علوم پزشکی در کردستان را مثال‌زدنی خواند و افزود: توجه هرچه بیشتر به بهداشت و سلامت آنها در طول مدت حبس، به نوعی کاهش بسیاری از آسیب‌ها در جامعه را نیز به دنبال خواهد داشت.

انوش آریانژاد، سرپرست امور بیمارستان‌ها و تعالی خدمات بالینی دانشگاه علوم پزشکی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه در یک دهه اخیر، بهداشت و درمان در زندان‌های کردستان روند بسیار رو به رشدی داشته است، گفت: دانشگاه علوم پزشکی هیچ گونه محدودیتی در ارائه خدمات درمانی به زندانیان خصوصاً زندانیان اوژانسی ندارد.

وی افزود: زندانیان را از آسیب‌پذیرترین اقشار جامعه دانست و گفت: دانشگاه علوم پزشکی کردستان همواره در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی حامی اقشار آسیب‌پذیر جامعه به‌ویژه زندانیان و خانواده‌های آنها بوده و این حمایت همچنان ادامه دارد.

آریانژاد حمایت از حوزه سلامت زندانیان را ضروری دانست و یادآور شد: توجه به سلامت زندانیان به منزله توجه به سلامت جامعه بوده و در راستای حمایت از این قشر، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

انتهای پیام/481/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon