واکنش معاون صدا به حوادث اخیر/ ناامیدکردن ملت، راهی است که دشمن انتخاب کرده است
شاهآبادی گفت: نگاه دشمن برای بازدارندگی ملت ایران در مسیر تمدن بزرگ اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی و سوال و شبهه در بین ملت است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حمید شاه آبادی معاون صدا در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر در قزوین با بیان اینکه اولویت امروز رسانههای داخلی را بررسی نقاط و موضوعاتی که دشمنان روی آنها دست گذاشتهاند، دانست و گفت: در این میدان نبرد باید با کمک اندیشههای دینی، حرفی برای گفتن داشته باشیم.
معاون صدا با بیان اینکه امروز دشمنان به دنبال انتقامگیری از سیاستمداران و دولتمردان نیستند، بلکه مردم را هدف گرفتهاند، خاطرنشان کرد: مردم ایران، چهار دهه است که بر آرمانهای خود ایستادگی کردهاند و میخواهند که به سوی تعالی انسان و خدا حرکت کنند.
شاه آبادی با تأکید بر اینکه نگاه و اندیشه اسلامی و استکبار ستیز ملت ایران، سرمنشأی برای مبارزه با استکبار است، تصریح کرد: انتقام از مردم و ناامید کردن ملت، راهی است که دشمن انتخاب کرده و نگاه دشمن برای بازدارندگی ملت ایران در مسیر تمدن بزرگ اسلامی، ایجاد یأس و ناامیدی و سئوال و شبهه در بین ملت است.
وی افزود: پس از حضور میلیونی مردم در تشییع پیکر شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و یارانش و اعلام ایستادگی بر مبانی دینیشان، به همان اندازه هم دشمنان اعلام خطر کردهاند و در تلاش هستند تا در کشور ناامنی ایجاد کنند.
معاون صدا تأکید کرد که امروز درگاههای ارتباطی ما محدود به تلویزیون نیست بلکه همه مردم در عرصه فضای مجازی مؤلف و تالیفکنندهاند و بسیجیان سربازان عرصه جنگ نرم و فضای مجازیاند.
شاه آبادی خاطرنشان کرد: در بستر فضای مجازی همه مؤلفههای شادی و سرگرمی مبتنی بر آگاهی موجود است و کسانی که قلم به دست میگیرند باید با آگاهی کامل در این حوزه گام بردارند.
وی افزود: مأیوس کردن مردم و قرائتهای متفاوت از یک موضوع واحد، میتواند بی تفاوتی را به مردم القا کند و قلم رسانه زمانی میتواند آگاهبخش باشد که غمی را از دل بردارد.
معاون صدا اعتقاد دارد که حادثه هوایی، بسترهایی را از سوی دشمن ایجاد کرد میتوانست دهها زاویه دید دیگر را به وجود آورد.
شاهآبادی همچنین از چهرههای فرهنگی و هنری استان خواست تا با قلم و تولیدات فرهنگی و هنریشان، مشکلات سراسر کشور را رصد کرده و در مسیر رفع مشکلات کشور، نقشآفرین باشند.
وی تصریح کرد: در دنیای فعلی، آثار رادیویی و تلویزیونی که قدرت ماندگاری بالا داشته باشند، مسیرشان را میپیمایند و مخاطبان را جذب میکنند.
انتهای پیام/