تسهیلات خرید میوه شب عید توسط صندوق توسعه کشاورزی مازندران تامین می‌شود

تسهیلات خرید میوه شب عید توسط صندوق توسعه کشاورزی مازندران تامین می‌شود

مدیر صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران با اشاره به نقش صندوق در ارتقا تولید و بهره‌وری در بخش کشاورزی گفت: تسهیلات خرید میوه شب عید مردم کشور توسط صندوق توسعه کشاورزی مازندران تامین می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، نورالدین پناهی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی تا حدودی توانسته نقش خود را به جامعه هدف و کشاورزان استان ایفا کند.

وی افزود: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در سال 79 با مصوبه خاص مجلس شورای اسلامی و هیئت وزیران در سال 81 تاسیس شده تا بتواند در حوزه توسعه بخش کشاورزی مازندران نقش ایفا کند.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه صندوق مازندران نخستین صندوقی که در سطح کشور تشکیل شده و مشغول نقش‌آفرینی و ایفای خدمات است، تصریح کرد: مازندران 10.5 درصد تولیدات ملی بخش کشاورزی و 13 درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی را به خود اختصاص داده است.

پناهی با بیان اینکه صندوق مازندران فعالیت خود را از سال 84 آغاز کرده و در بدو تاسیس 11 تشکل با سرمایه‌ای بالغ بر 21 میلیارد ریال داشته است، افزود: امروز دارای 300 تشکل بخش کشاورزی و 750 میلیارد ریال سرمایه رسیدیم و گردش ریالی سالانه بالغ بر 500 میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه این صندوق در راستای اعطای تسهیلات کم بهره تاکنون 600 میلیارد تومان تسهیلات به زیربخش‌های زراعت، دام و طیور، صنایع تبدیلی و تکمیلی، شیلات و آبزیان و منابع طبیعی اعطا کرده است، افزود: 17 زیرشاخه و بخش کشاورزی از سوی صندوق به متقاضیان اختصاص یافته است.

مدیرعامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های صندوق این بوده که بروکراسی اداری از آن حذف شده است و تابع مقررات بانک مرکزی در اعطای تسهیلات عمل نمی‌کنیم، تصریح کرد: کار ما در صندوق با جامعه هدف و سهام داران هستند و خدمات گیرندگان صندوق در واقع سهام داران صندوق هستند.

پناهی با بیان اینکه اعطای تسهیلات به سهام داران بخش کشاورزی سبب رغبت بیشتر سهامداران برای عضویت شده است، افزود: تاکنون صندوق مازندران معوقه از سوی سهامداران نداشته است و شیوه عمل صندوق به گونه ای است که به سهولت ارائه خدمات می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حداقل تسهیلات صندوق به شبکه مشاوره ای به میزان 100 میلیون ریال و حداکثر آن به میزان 80 میلیارد ریال به نهادهای بخش کشاورزی بوده است، گفت: فعالیت‌های بازرگانی و اثربخش صندوق باید از طریق رسانه‌ها به جامعه شناسانده شود.

پناهی با بیان اینکه در خرید تضمینی محصولات کشاورزی صندوق از طریق اتحادیه‌ها اعطای تسهیلات می‌کند، افزود: صندوق توسعه بخش کشاورزی آماده اعطای تسهیلات به اتحادیه باغداران برای تامین میوه شب عید از باغداران بوده و است.

وی با اشاره به اینکه تعداد 403 تشکل در بازنگری طرح تاسیس صندوق ساماندهی و تاکنون 272 تشکل به عضویت و سهامداری صندوق در استان درآمدند، تصریح کرد: صندوق می‌تواند با حضور منابع جدید می‌تواند مابقی تشکل‌ها را به عضویت و سهامداری صندوق درآورده و اثربخشی فعالیت این نهاد مردمی تمام شمول و فراگیرتر خواهد شد.

این مسئول بخش کشاورزی مازندران، هدف از تشکیل صندوق حمایت، تشکیل سرمایه و تقویت حجم و کیفیت سرمایه‌گذاری تولیدکنندگان و فعالان بخش کشاورزی، تجمیع سرمایه‌های پراکنده بهره‌برداران بخش کشاورزی، اعطای تسهیلات ارزان قیمت و آسان به بهره‌برداران، دریافت کمک‌های مالی و اعتباری از دولت و سایر و حمایت از تولیدکنندگان در مواقع بحرانی اعلام کرد.

دولت نسبت به رفع مشکل سوخت واحدهای دام و طیور اقدام کند

 عطاالله حسن‌زاده پیش از ظهر امروز در نشستی خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: رسانه‌ها نقش اساسی در ارتقا تولیدات بخش کشاورزی از طریق اطلاع رسانی و قلم‌فرسایی دارند.

وی افزود: دو چالش اصلی بخش کشاورزی، هزینه تمام شده و ارزش بهره‌وری همواره مشهود است. در هزینه تمام شده تکنولوژی و منابع مالی دخیل بوده و بخش کشاورزی همواره به دلیل حلقه زائد دارای نقدینگی ضعیف هستند.

عضو هیئت مدیره صندوق طیور کشور با اشاره به اینکه امنیت و تامین منابع مالی تشکل‌های بخش کشاورزی از طریق صندوق کشاورزی اثرگذار است، تصریح کرد: دولت برای ذخیره‌سازی مرغ وارد تنظیم بازار می‌شود که در برخی مواقع این اقدام سبب ضرر و زیان بخش تولید طیور می‌شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران مازندران با بیان اینکه نقدینگی مالی صندوق سبب تولید پایدار و پایداری قیمت در بازار مرغ می‌شود، گفت: منابع مالی در کاهش هزینه تمام شده تولید برای امنیت بازار تاثیرپذیر باشد.

وی با اشاره به اینکه 2400 بهره‌بردار مرغ گوشتی در سطح استان داریم که 17 هزار قطعه میانگین قطعه است، افزود: 500 واحد غیرمجاز عرضه مرغ گوشتی در استان داریم که به صورت غیرقانونی فعالیت دارند.

حسن زاده با بیان اینکه مشکلات سوخت قاعدتا در میان بند و بالادست در فصل سرما روبه‌رو هستیم، گفت: سعی داریم بخشی از مشکلات آنان را رفع کنیم و به‌دنبال اتصال گاز به واحدهای مرغداری استان هستیم.

وی با اشاره به اینکه افزایش 7 درصدی جوجه‌ریزی را در ایام پایانی را شاهد خواهیم بود که به میزان 120 میلیون قطعه خواهد رسید، تصریح کرد: هیچ گونه مشکلی در کمبود گوشت سفید در استان نداریم و باید تدبیر شود تا دچار چالش قیمتی نشویم. حرید جوجه کیلویی 4 هزار تومان به صلاح تولیدکننده و مصرف کننده نیست.

انتهای پیام/ 681/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon