لرستان| صدا و سیما به فعالیت نیروهای جهادی توجه بیشتری کند
رئیس مجمع مرکزی جهادگران کشور با اشاره به انعکاس خدمات نیروهای جهادی، گفت: جای ۱۱۰۰۰ نیروی جهادی که بهترین خدمات را به مردم میدهند در میان هزاران برنامهصدا و سیما خالی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، ضرغام پرنیان ظهر امروز در جلسه مجمع جهادگران لرستان که در دانشگاه علامه طباطبایی خرمآباد برگزار شد اظهار داشت: زهرایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور در سیل سیستان و بلوچستان فرمان داد که «پرچمداران اصلی راه سردار سلیمانی، باید نیروهای جهادی باشند».
وی با بیان اینکه در کشور هنوز فهم مشترکی بین نیروهای جهادی و مجمع جهادگران شکل نگرفته است، افزود: متأسفانه سازندگیهای کشور این مجمع را جدی نگرفتند و دلیلشان این بود که بودجه و تشکیلاتی در ساختار نظامنامه آن دیده نشده که میتوان هم به آنها حق داد و هم از جهتی خرده گرفت.
رئیس مجمع مرکزی جهادگران کشور عنوان کرد: وظیفه اصلی مجمع، سیاستگذاری و ریلگذاری است یعنی مناطق هدف محروم را احصا و اولویتبندی میکند و بعد به تدوین سند سالیانه حرکتهای جهادی در استان میپردازد به عبارتی این مجمع جنبه مشورتی دارد، به همین دلیل منابعی برای تأمین بودجه آن در نظر گرفته نشده است.
وی عنوان کرد: مسئولان سازندگی کشور و نیروهای جهادی به این نتیجه رسیدهاند که چون قرار است چشمانداز بلند مدتی در این قضیه تعریف شود باید مجمع جهادگران را یکساله کنیم و از سال آینده این مجمع را خیلی جدی و نظاممند با نظارت مجمع مرکزی در کشور برگزار کنیم.
ضرغام با بیان اینکه مجمع مرکزی یک پل ارتباطی با فرماندهان عالی سپاه و سازندگی کشور است، تصریح کرد: یکی از برکات مجمع جهادگران در سیل پلدختر بود که 160 گروه جهادی هماهنگ شده در پلدختر حضور پیدا کردند و امکانات خود را پای کار آوردند.
رئیس مجمع مرکزی جهادگران کشور افزود: این جوانانی که در مناطق محروم کار کردهاند باید حرف بزنند و قطعاً حرف این افراد و کسانیکه بدون هیچ پستی خدمت میکنند بهتر بر ذهن مردم اثر میگذارد.
وی بیان کرد: واقعاً این مسئله برای ما سؤال است که جای گفتمان جهادی در صدا و سیما کجاست، چرا در میان هزاران برنامهای که از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش میشود جایی برای گروههای جهادی نیست.
ضرغام افزود: 11 هزار گروه جهادی در کشور بهترین خدمات را به مردم میدهند اما جای آنها در صدا و سیما خالی است، بخشی از این قضیه بهخاطر قصور ما بوده که خدمات نیروهای جهادی را مستندسازی نکردهایم در نتیجه تصمیم گرفتیم از این به بعد با خرید تجهیزات فیلمبرداری به مستندسازی بپردازیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه کار ما مشخص کردن محرومیتهای استان و تدوین سند حرکتهای جهادی کشور است، امکان دارد در آینده با توجه به حرکتهای نیروهای جهادی وضعیت بودجه تغییر کند.
انتهای پیام/648/ ع