سرطانزا بودن ۶۲ درصد شیرهای پاستوریزه در تبریز کذب محض است
استاندار آذربایجانشرقی با اشاره به انتشار خبر نادرست سرطانزا بودن ۶۲ درصد شیرهای پاستوریزه در تبریز گفت: بررسیهای اداره کل استاندارد و سایر مراجع دارای صلاحیت نشان میدهد این خبر کذب محض است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، محمدرضا پورمحمدی در پنجاه و هشتمین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان اظهار داشت: لازم است، کارشناسان در اظهار نظرهای خود دقت لازم را داشته باشند و از بیان مطالب غیرمستند و ایجاد ناامنی روانی در جامعه خودداری کنند؛ خبرنگاران نیز در انتشار اخبار و اظهارنظرهای اعلامی اعتبار و صحت آنها را دقیقتر بررسی کنند.
استاندار آذربایجان شرقی در ادامه با اشاره به موضوع آلودگی برخی از محصولات غذایی به دارو در بعضی نقاط کشور اذعان داشت: تردید نداریم این مسئله دسیسه بدخواهان کشور است؛ صادرات شیرینی و شکلات کشور رقم قابل توجهی است و معاندان اگر بخواهند به کشور ضربه اقتصادی وارد کنند بهترین عرصه همین صنایع کیک و شیرینی است.
این مسئول ادامه داد: از دستگاههای امنیتی و انتظامی تقاضا داریم این مسائل را به جد پیگیری کنند؛ نیروهای انسانی شاغل در واحدهای تولیدی آموزشهای لازم را برای مواجهه مناسب با این اتفاقات ببینند و پدافند غیرعامل استانداری نیز اقدامات لازم را در این خصوص انجام دهد.
وی با بیان اینکه احساس ناامنی بدتر از خود ناامنی است، بر ورود دستگاه قضایی و تشکیل کارگروه مقابله و مستندسازی شرایط تاکید کرد.
پورمحمدی در بخش دیگری از صحبت های خود به مشکلات صنایع چرم و کفش نیز پرداخت و گفت: با توجه به احساس نیازی که وجود دارد، هنرستان و مرکز تحقیقات چرم و کفش می تواند در شهرک چرم و کفش استان احداث شود.
این مسوول تصریح کرد: یکی از صنایع پیشران ما صنعت چرم و کفش است که همراهی دانشگاه با این صنعت در گذشته چندان مناسب نبوده است.
وی با بیان اینکه میزان اشتغال صنعت چرم حدود 6 تا 7 هزار نفر و اشتغال صنعت کفش نیز 40 هزار نفر است، افزود: 85 درصد چرم سنگین کشور در تبریز تولید میشود و از 200 واحد فعال موجود چرمسازی 151 واحد فعال هستند.
پورمحمدی بر لزوم استقرار زنجیره کامل تامین صنعت چرم و کفش در شهرک چرم و کفش استان تاکید کرد.
لازم به ذکر است؛ مشکلات و موانع صنعت چرم استان و ارائه راهکار در راستای مدیریت زنجیره تامین این صنعت، گزارش انجمن صنایع غذایی استان در خصوص آلودگی برخی از محصولات غذایی به دارو در بعضی نقاط کشور و ارائه راهکارهای جامع جهت مرتفع نمودن این چالشها، مراتب اعتراض به بند 3 مصوبات کارگروه تنظیم بازار، ساز و کار اخذ ما به التفاوت نرخ ارز در خصوص کالاهایی که از گروه یک به گروه دو تغییر یافته اند و پیگیری مصوبه جلسه 52 شورای گفت و گوی استان در خصوص عدم اجرای دستورالعمل شورای پول و اعتبار در خصوص گشایش اعتبار اسناد داخلی برای پروژه های عمرانی در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.
انتهای پیام/115/ش