مشارکت ۱۸۰ هزار دانش آموز خراسان جنوبی در پویش سیل مهربانی
حدود ۱۸۰ هزار دانش آموز دختر و پسر استان خراسان جنوبی در بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ مدرسه در دومین پویش سیل مهربانی شرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی صبح امروز در آیین نمادین دومین پویش سیل مهربانی که با هدف جمعآوری کمکهای فرهنگیان و دانشآموزان استان برای دانشآموزان سیلزده سیستان و بلوچستان در دبستان شاهد بیرجند برگزار شد اظهار داشت: در نخستین پویش سیل مهربانی با هدف کمک به سیل زدگان استان گلستان در سال گذشته دانش آموزان و فرهنگیان استان بالغ بر 150 میلیون تومان به این امر اهدا کردند.
فرشید جعفری با بیان اینکه پویش سیل مهربانی با شعار "هر مدرسه یک پایگاه همدلی" است بیان کرد: این پویش در تمام مدارس سطح استان اجرا شده است.
وی با تاکید بر اینکه باید از بحرانها و حوادث، فرصتی مغتنم برای آموختن و یاد گرفتن ایجاد کنیم گفت: باید بهدنبال به دست آوردن راههایی برای مقابله با این گونه مشکلات باشیم.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: پیشبینی میشود میزان کمکهای جمع آوری شده دانش آموزان و فرهنگیان استان نسبت به سال گذشته 20 درصد رشد داشته باشد.
جعفری تصریح کرد: امروز سیستان و بلوچستان کانون توجه و نگاه مسئولین و آحاد مردم است و همه برای ایجاد شرایط زندگی عادی مردم و برگشتن به وضعیت قبل از سیل تلاش کرده و میکنند.
وی با بیان اینکه پویش سیل مهربانی دانشآموزی برای یاریرساندن به سیلزدگان است ادامه داد: این اقدام یک کار فرهنگی و اجتماعی است که برای تمام دانشآموزان درس مهربانی، همدلی و همیاری و نوعدوستی را به همراه دارد.
معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: 4 تشکل دانش آموزی در این پویش فعالیت دارند که دانش آموزان عضو تشکلهای دانش آموزی با حضور خود در این پویش درس زندگی، نوع دوستی، مشارکت جویی و مسئولیت پذیری را تمرین میکنند.
جمع آوری 367 میلیون تومان کمک برای سیل زدگان
همچنین 367 میلیون تومان کمک نقدی و غیرنقدی مردم خراسان جنوبی در پایگاههای جمعآوری کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان جمع آوری شده است.
معاون توسعه مشارکتهای کمیته امداد امام خمینی استان خراسان جنوبی در این باره گفت: از این رقم 208 میلیون تومان کمک نقدی و 159 میلیون تومان غیرنقدی است.
رفیعی ادامه داد: فرش، زیرانداز، پتو، وسایل سرمایشی و گرمایشی، نان، برنج، مواد غذایی خشک، کنسروجات، آب معدنی، ظروف آشپزخانه، کفش، البسه، مواد شوینده، اقلام بهداشتی و سیمان از جمله اقلام اهدا شده توسط مردم است.
وی یادآور شد: 105 پایگاه کمکهای مردم خراسان جنوبی برای مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را جمعآوری میکنند.
پخت 5 هزار قرص نان توسط بانوان آیسکی برای سیل زدگان
بانوان عضو موکب پخت نان امامین جوادین شهر آیسک شهرستان سرایان برای سیل زدگان سیستان و بلوچستان 5 هزار قرص نان محلی پختند.
این اقدام به همت ستاد عتبات عالیات شهر آیسک و با مشارکت 42 نفر از بانوان آیسکی برای سیل زدگان در مدت دو روز در محل هئیت ابوالفضلی آیسک انجام شد.
ارزش نان پخت شده توسط این بانوان 500 میلیون ریال است که برای ارسال به مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان بسته بندی و تحویل ستاد عتبات شهرستان سرایان شد.
انتهای پیام/253/ز