یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در استان مرکزی انجام شد
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی استان مرکزی گفت: امسال نیز یک میلیارد و ۵۳۰ میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در استان داشتیم که بیشتر سرمایهگذاری در استان مربوط به کشورهای ترکیه، اتریش، چین و افغانستان بوده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، حسن میرزاخانی پیش از ظهر امروز در نشست صمیمی با سرمایهگذاران خارجی که در اتاق بازرگانی تشکیل شد، با اشاره به میزان سرمایهگذاری خارجی در استان مرکزی اظهار داشت: در استان مرکزی تاکنون 56 مجوز سرمایهگذاری خارجی به ارزش 3 میلیارد و 14 میلیون دلار انجام شده که بیشتر این سرمایهگذاری در حوزه کشاورزی، صنعتی و انرژی بوده است.
وی افزود: در سه سال اخیر 2 میلیارد و 200 میلیون دلار جذب سرمایهگذاری خارجی در استان مرکزی داشتیم، خوشبختانه علیرغم تحریمها 73 درصد سرمایهگذاری در استان مرکزی در سه سال اخیر اتفاق افتاده است.
نائب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری خارجی استان مرکزی تصریح کرد: امسال نیز یک میلیارد و 530 میلیون دلار سرمایهگذاری خارجی در استان داشتیم که بیشتر سرمایهگذاری در استان مربوط به کشورهای ترکیه، اتریش، چین و افغانستان بوده و سال 98 یک فرصت طلایی برای جذب سرمایهگذاری بوده است.
میرزاخانی بیان کرد: از مجموع 56 مجوز سرمایهگذاری 27 مجوز آن با اعتبار 2 میلیارد و 439 میلیون دلار و جذب 269 میلیون دلار مربوط به ساوه بود که بیشترین سرمایهگذاری از کشورهای آلمان و اسپانیا در حوزه انرژی، صنعت، نساجی و بهداشتی بوده است.
وی ادامه داد: شهرستان ساوه در زمینه صادرات رتبه دوم در سطح استان را دارد و در زمینه اشتغال این شهرستان رتبه نخست را دارد، به گونهای که بزرگترین سرمایهگذاری خارجی در این شهرستان انجام شده است.
جذب سرمایهگذار خارجی سبب تقویت بازار جهانی کشور میشود
منوچهر توسطی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان مرکزی هم در این نشست با اشاره به ضرورت حمایت از سرمایهگذاران خارجی گفت: در شرایطی که دشمن از شریانهای مختلف سعی میکند اقتصاد کشور را فلج کند سرمایهگذاری خارجی یکی از نیازهای کشور است چرا که علاوه بر رونق اقتصادی، سبب ایجاد اشتغال میشود و از طرفی سرمایهگذاران براساس ارتباط جهانی که دارند، میتوانند در تقویت بازار جهانی ما تاثیر به سزایی داشته باشند.
وی افزود: از آنجایی که سیاست دولت جذب سرمایهگذار خارجی است، باید کشور حداقل محل خوبی برای سوال و استعلام سرمایهگذار خارجی باشد، باید اقتصاد کشور را رونق بدهیم تا توان مقابله با تحریمها بالا برود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک تصریح کرد: تاکید مقام معظم رهبری رونق تولید است، باید این رهنمود به صورت جدی در کشور عملیاتی شود چراکه راه برونرفت کشور از مشکلات، رونق اقتصادی و همچنین حمایت از سرمایهگذار است.
انتهای پیام/716/ز