مدارس کانکسی تا سال تحصیلی آینده در آذربایجان‌غربی برچیده می‌شوند

مدارس کانکسی تا سال تحصیلی آینده در آذربایجان‌غربی برچیده می‌شوند

استاندار آذربایجان‌غربی با تاکید بر لزوم برچیدن مدارس کانکسی در استان گفت: امسال مقرر بود تا ۳۰۰ مدرسه کانکسی از رده خارج شوند، اما اقدامی در این زمینه نشده و بنابراین نباید در سال تحصیلی آینده شاهد مدارس کانکسی در آذربایجان‌غربی باشیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، شامگاه دیروز جلسه شورای آموزش و پرورش استان با حضور استاندار آذربایجان‌غربی و تمامی اعضای این شورا برگزار شد.

«محمدمهدی شهریاری» استاندار آذربایجان‌غربی در این جلسه با اظهار تاسف از افت تحصیلی در روستاها و حاشیه شهرهای استان گفت: متاسفانه در برخی مناطق آذربایجان‌غربی امکانات ضعیف بوده و در برخی موراد نیز معلمان به موقع در مدارس حاضر نمی‌شوند.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر وضعیت جاده‌های نامناسب برخی مدارس نیز، مدرسه‌ای را تا یک هفته به تعطیلی می‌کشاند و بنابراین همین بی‌توجهی به مسائل مهم آموزشی و اینکه معلمان وظایف خود را به درستی انجام نمی‌دهند، سبب شده تا دانش آموزان در خواندن و نوشتن مشکل داشته باشند.

استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به هزینه‌های ایاب و ذهاب دانش‌آموزان بیان کرد: نباید چنین مشکلاتی سبب شود که بازماندگان از تحصیل افزایش یابد.

وی در ادامه با اظهار تاسف از وضعیت اسفناک تغذیه در خوابگاه‌های دانش‌آموزی افزود: متاسفانه سرانه چندانی به تغذیه در خوابگاه‌ها اختصاص نیافته و باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

شهریاری با تاکید بر لزوم برچیدن مدارس کانکسی بیان کرد: امسال مقرر بود تا 300 مدرسه کانکسی از رده خارج شوند، اما متاسفانه با وجود اینکه نیم سال تحصیلی در حال پایان است اما اقدامی در این زمینه نشده و بنابراین نباید در سال تحصیلی آینده شاهد مدارس کانکسی در استان باشیم.

آذربایجان‌غربی از کمبود فضاهای آموزشی رنج می‌برد

علیرضا ملامحمدی‌زاده، فرماندار ارومیه نیز در این جلسه در رابطه با مشکلات آموزشی استان اظهار داشت: متاسفانه در شهرستان ارومیه و در نقاطی که دارای تراکم بسیاری است، در فضای آموزشی با کمبود مواجه هستیم.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر برخی روستاها با توجه به روند گسترش شهرها اکنون داخل محدوده شهری قرار گرفته‌اند  و همچنین کمبود اعتبارات برای تحقق پروژه‌های نیمه تمام سبب مشکلاتی در حوزه آموزش  است.

در ادامه مرتضی اصغری، فرماندار سلماس نیز گفت: تمام جامعه‌شناسان معتقدند توسعه یک کشور در گرو تغییرات فرهنگی بوده و کلید تغییرات فرهنگی را در آموزش می‌دانند.

وی با تاکید بر حمایت از آموزش و پرورش افزود: در این راستا نخستین حمایت از آموزش و پرورش  جلب مشارکت مردمی است و اینکه کمک و نظارت آن با حضور مستمر و مشارکت شورای آموزش و پرورش افزایش یابد.

فرماندار سلماس بیان کرد: با وجود مشکلاتی در فضاهای آموزشی و ورزشی این شهرستان، اما مبلغ 12 و نیم میلیارد تومان به حوزه آموزش و پرورش این شهرستان تخصیص یافته تا چند پروژه ناتمام تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

اصغری در ادامه گفت: خوشبختانه در حوزه نهضت سوادآموزشی در سلماس اقدامات بسیار مطلوبی انجام شده و این شهرستان، رتبه برتر استانی را کسب کرده است.

همچنین سرپرست فرمانداری بوکان به مشکلات آموزشی این شهرستان اشاره کرد و افزود: با توجه به محدود بودن بودجه آموزشی، در سال 97 اقدام به درآمدزایی کرده و تمامی فضاهای آموزشی مازاد تبدیل به فضای تجاری شدند.

«خسروپور» بیان کرد: این در حالی است که شهرستان بوکان همچنان در کمبود فضاهای آموزشی مشکلاتی داشته که باید به صورت جدی به ویژه در بافت‌های فرسوده به این مهم توجه داشت.

انتهای پیام/7548/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران