طرح مشکلات آموزش و پرورش کرمان؛ از کمبود شدید فضای آموزشی تا کمبود نیروی انسانی‌


طرح مشکلات آموزش و پرورش کرمان؛ از کمبود شدید فضای آموزشی تا کمبود نیروی انسانی‌

در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش استان کرمان مشکلات آموزش و پرورش استان از کمبود فضای آموزشی تا کمبود نیروی انسانی و منابع مالی مطرح شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از جیرفت، احمد اسکندری‌نسب عصر امروز و در دومین روز از گردهمایی مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق استان کرمان در جیرفت که با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، اظهارداشت: هر 45 روزی یکبار نشست‌های تخصصی استان با روسای آموزش و پرورش استان با رویکرد عدالت و کیفیت آموزشی و پرورشی و ارائه راهکارهایی که از نزدیک باید خدمت مدیران ارائه شود برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در این گردهمایی مدیران به 5 کارگروه از جمله پرورشی، تربیت بدنی، آموزش ابتدایی، سوادآموزی، مالی و پشتیبانی، آموزش متوسطه و پژوهش برنامه‌ریزی و آموزش نیروی انسانی تقسیم شدند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به اینکه در این جلسه مهارت‌آموزی و کارآفرینی و همچنین جبران ساعات آموزشی و تعطیلاتی که در دی ماه رخ داده برنامه‌ریزی شده است گفت: بنا شده طی دو هفته آینده هر شهرستان چشم‌انداز خود را تهیه و تنظیم و به اداره کل استان تحویل دهد و در این چشم‌انداز نقطه قوت، تجربه برتر و چالش نیز مطرح می‌شود.

وی بیان کرد: هر معاون در هفته چند بار با شهرستان‌ها برای پیگیری مشکلات تماس برقرار می‌کند تا در جلسه هفتگی مشکلات مناطق بررسی شود.

اسکندری‌نسب با اشاره به اینکه امیدواریم برگزاری این جلسات نقطه قوت و حرکت جدیدی برای آموزش و پرورش باشد افزود: در این گردهمایی جلسات بسیار خوب و کاربردی برگزار شد و امیدوارم استفاده از ظرفیت شورای آموزش و پرورش و فعال کردن مجمع خیرین مدرسه‌ساز شهرستان فراهم شود.

سیدمحمد حبیب‌اللهی معاون متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این جلسه گفت: امیدوارم بتوانیم در عرصه تعلیم و تربیت فرزندان خوبی تربیت کنیم و تحویل جامعه بدهیم.

وی خاطرنشان کرد: تمام موفقیت‌هایی که در حوزه اداره کل آموزش  و پرورش استان کرمان اتفاق افتاده مرهون همراهی و همکاری همه مسئولان  است.

معاون متوسطه آموزش و پرورش استان کرمان عنوان کرد: در حوزه متوسطه اقداماتی از جمله توانند‌سازی نیروی انسانی که محور آن گروه‌های آموزشی قرار داده شده و استفاده از ظرفیت‌های آموزشی استان بوده است انجام شده است.

وی با بیان اینکه آزمون شبه‌نهایی و بهبود کیفیت برای سنجش دانش‌آموزان در طول سال برگزار می‌شود گفت: نمودار رشد استان کرمان 41 و 6 دهم درصد دانش‌آموزان در حوزه فنی و حرفه‌ای کار می‌کنند و برای تقویت این مهم با توسعه کارگاه‌های فنی در دستور کار قرار دادیم.

حبیب‌اللهی با اشاره به اینکه کلیه مدارس متوسطه ما تحت پوشش برنامه تعالی مدیریت هستند افزود: بزرگترین چالش امروز ما سیاست‌های حوزه نیروی انسانی است و چالش نیروی انسانی و ساماندهی که بزرگترین چالش در این حوزه است که می طلبد چاره‌ای اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه چالش مهم ما در استان کمبود فضای فیزیکی در کلیه شهرستان‌ها و مرکز استان است، گفت: 787 کلاس درس در حوزه متوسطه اول داریم که آمار بالای 35 نفر داریم.

سعید محیا پور رئیس آموزش و پرورش سیرجان نیز در این گردهمایی عنوان کرد: هنرستان‌های این شهرستان با مشکل نیروی انسانی متخصص و کمبود کارگاه‌های تخصصی و فضای آموزشی کارگاهی روبه‌رو هستند.

وی با بیان اینکه به هنرستان‌های ما سرانه تعلق نمی‌گیرد، عنوان کرد: این باعث می‌شود هنرستان‌ها پاسخگوی مشکلات موجود نباشند.

 رئیس آموزش و پرورش سیرجان با اشاره به اینکه ما در حوزه برون‌سپاری هزار و 100 نفر دانش‌آموز داریم افزود: مشاور در مقطع متوسطه دوم نداریم و با کمبود  شدید معلم مرد در این شهرستان روبرو هستیم.

محیاپور افزود: می طلبد حوزه تصحیح امتحانی الکترونیکی باشد تا در مشکل خطایی برای نمرات وجود نداشته باشد و  تصحیح نمرات عادلانه‌تر انجام می‌شود.

سعید احمدی رئیس آموزش و پرورش قلعه گنج نیز در این جلسه گفت:  استان کرمان پهناورترین استان کشور است که استان کرمان باید ویژه دیده شود.

وی با بیان اینکه ما در منطقه نیروی خانم کم داریم و مرکز تخصص آموزش ضمن خدمت فرهنگیان به‌صورت تخصصی نداریم افزود: امروز جامعه ما جوان است و دانش‌آموزان زیادی در مقطع متوسطه مشغول به تحصیل هستند و می‌طلبد به روش‌های نوین  به ویژه در بخش فضای مجازی و استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای کسب و کار استفاده شود.

انتهای پیام/513/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon