میرسلیم: آیا رئیسجمهور تضمین میدهد که با تصویب CFT مشکلات ناشى از تحریمها برطرف شود؟
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتقاد از اصرار رئیسجمهور مبنی بر تصویب لایحه CFT گفت: اتفاقاتی چون ترور سردار سلیمانی چند بار باید تکرار شود تا آقای روحانی یقین پیدا کند که آمریکا و اروپا قابل اعتماد نیستند؟
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام روحانی در بخشی از سخنرانی اخیر خود در جمع استانداران و فرمانداران کل کشور از عدم تأیید دو لایحه پالرمو و CFT از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام، انتقاد کرده و با بیان اینکه "یک قانون و مقرراتی که دولت آن را تصویب کرده و مجلس نیز بهعنوان نماینده ملت آن را تصویب کرده، بین زمین و آسمان بماند و روابط ما با دنیا را دچار مشکل کند"، گفته بود "وقتی (این کنوانسیون را) دولت بهصورت لایحه تصویب کرده و مجلس تصویب کرده و رهبری هم بهصراحت میگوید «با لوایح دولت مشکلی ندارم.»، حال چطور که این لوایح در مجمع مورد تأیید قرار نمیگیرد؟"
این اظهارات رئیسجمهور با واکنشهای زیادی از سوی چهرهها و فعالان سیاسی همراه بود. مصطفی میرسلیم از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام در واکنش به این سخنان رئیسجمهور در گفتوگو با تسنیم گفت: رئیس محترم جمهورى در یکى از افاضات خود فرمودند که "حالا من بلد نیستم، البته اقتصاددان هم نیستم". من این صداقت ایشان را تمجید کردم و به ایشان صمیمانه توصیه نمودم که اولاً از نظریات متخصصان اقتصادى کشور بهره گیرند که خوشبختانه پیشنهادهاى دقیقى را اقتصاددانان براى ایشان ارسال کردند تا ایشان بداند که در بنبست قرار نگرفته است.
وی افزود: ثانیاً بهعنوان یکى از اعضاى حقوقى مجمع تشخیص مصلحت نظام، در جلسات مجمع شرکت فرمایند و استدلالهاى خود را مطرح کنند تا در صورت کارشناسانه بودن، طبق فرآیندى که ایشان بهعنوان عضو حقیقى مجمع از ١٣٧٥ تا ١٣٩٢، کاملاً با آن آشنا است، حتماً استفاده شود؛ و بهعلاوه از نظریات کارشناسى دیگرى که وجود دارد و در جلسات مجمع بر مبناى مصلحتهاى کشور مطرح مىشود، مطلع شود.
میرسلیم گفت: اگر آقای روحانی بهجاى توهین به مجمع و ابراز بیانات تحقیرآمیز و یا بهجاى استفاده از فرصت سخنرانى عمومى و مطبوعات یا کلاً رسانههاى جمعى، و اظهار مطالبى که جنبه شماتت و تبلیغات سیاسى دارد، روش هماندیشى توأم با همدلى بهکار گرفته شود نتایج مثبت، سریعتر و بهتر حاصل مىشود و هیچ مسئولیتى نیز لوث نمىگردد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: امروز حتى براى عامه مردم ما این سؤال مطرح است که چگونه با پیوستن بدون قید و شرط ما به FATF و با فراموش کردن ملاحظات مصلحتى، مبادلات بانکى موجود علىرغم تحریمهاى ظالمانه آمریکا، تسهیل مىشود؛ رئیس محترم جمهورى چگونه تضمین مىکند که FATF مشکلات ناشى از تحریمها را کاهش خواهد داد یا برطرف خواهد کرد؟ بهعلاوه چگونه از دبیرخانه FATF این اطمینان را کسب مىکنند که اطلاعات مالى و معاملاتى خارجى ما در شرایط اضطرارى و قهرى کنونى از طریق این کارگروه، مورد سوء استفاده آمریکا و اذنابش قرار نمىگیرد و حلقه محاصره علیه ما را تنگتر نمىکند؟
رئیس شورای مرکزی حزب مؤتلفه با تأکید بر اینکه هوچیگرى بعضى مقامات دولتى و نسبتهاى دروغ دادن بهویژه به مقام معظم رهبرى خلاف ادب سیاسى است، گفت: بهنظر مىرسد رئیس محترم دولت غیر از بلد نبودن، باور هم ندارد که مردم ما با اتحاد و با رعایت انصاف عمومى مىتوانند از پس مشکلات برآیند؛ نمىدانم چرا ایشان مردد است که در این یک سال و نیم باقیمانده از دوران ریاستجمهوریاش، با استفاده از اقتضاى شایستهسالارى، از نیروهاى باتجربه براى چارهجویى مشکلات، استفاده کند.
میرسلیم همچنین با اشاره به عواقب عضویت در کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) گفت: به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانى بهدست ارتش تروریستی آمریکا یک بار دیگر اثبات کرد که آمریکا به هیچ وجه نسبت به میثاقهاى بینالمللى پایبندى ندارد و مستکبرانه خود را برتر از آن مىداند که به آن میثاقها متعهد و جوابگوى بقیه کشورها باشد. این تجربیات تلخ چندبار باید تکرار شود تا آقای روحانی یقین پیدا کند که آمریکا و اروپا و مؤسساتى همچون FATF که بهابتکار آنها براى تسلط بر جهانیان برپا شده، قابل اعتماد نیستند و ما باید با دوستانمان بدون واسط و صادقانه همکارى و بهویژه در زمینههاى سیاسى و اقتصادى و فنى تعامل داشته باشیم و آن دوستان را فداى ظاهر فریبا و شیوههاى انحرافى و مزورانه آمریکا و اروپا نکنیم؟!
انتهای پیام/+