تشدید مراقبت مرزی در استان کرمانشاه برای مقابله با کرونا ویروس
به دنبال شیوع کرونا ویروس در بیش از ۱۵ کشور، مراقبتهای لازم در مرزهای استان کرمانشاه به منظور مقابله با این ویروس تشدید یافته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، چند هفتهای است که کرونا ویروس در کشور چین شیوع پیدا کرده و مزرهای 15 کشور را نیز در نوردیده است و هرچند مسئولان بر کنترل اوضاع و رعایت اصول بهداشتی تأکید دارند اما همچنان نگرانیهایی برای مردم به ویژه استان مرزی استان کرمانشاه وجود دارد.
کرونا ویروسها زئونوتیک هستند، به این معنی که هم به انسانها و هم به حیوانات منتقل میشوند. این ویروس به سیستم تنفسی حمله میکند و منجر به آسیبهایی در ریه میشود، این ویروس بسیار مسری است و از طریق تماس با هر چیزی که به آن آلوده شده باشد، تنفس، سرفه یا عطسه قابلانتقال است.
علائم این ویروس درست شبیه سرماخوردگی و آنفلوآنزا است؛ علائمی مانند آبریزش بینی، سردرد، سرفه، تب، تنگی نفس، لرزش و درد بدن و در موارد شدیدتر، عفونت میتواند به ویژه در افراد مسن، مبتلایان به بیماریهای قلبی و خودایمنی، باعث ذاتالریه، سندرم حاد تنفسی، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود.
هنوز هیچ واکسنی برای کرونا ویروس وجود ندارد، با این حال برای جلوگیری از عفونت کرونا شما باید همان اصولی که برای پیشگیری سرماخوردگی توصیه میشود، مانند استفاده از صابونهای ضدباکتری و اسپریهای حاوی الکل و شستشوی دستها رعایت شود.
اعزام هفت تیم پزشکی جهت آموزش مقابله با کرونا ویروس به نواحی مرزی استان
ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: با توجه به اینکه راه انتقال ویروس کرونا بسیار سریع و شبیه آنفولانزا و از طریق ترشحات و تنفسی و گاهی از طریق تماس مستقیم با اشیای الوده به ویروس است.
وی با اشاره به اینکه علائم این بیماری تب بالای 38 درجه سانتیگراد، سرفه، تنگی نفس، گلودرد و گاهی آبریزش، سردرد و علائم گوارشی است عنوان کرد: متأسفانه در بعضی از افراد این علائم وجود ندارد و در همان دوران نهفتگی بیماری قابلیت انتقال را دارد و نگرانی موجود نیز از این بابت و سرعت انتقال است.
شکیبا با بیان اینکه تمام تلاش در مرزها در حال انجام است گفت: گفته شده بود که این ویروس در کردستان عراق دیده شده و چند بیمار مشکوک در این منطقه وجود داشته است که خوشبختانه این موضوع تأیید نشد زیرا در صورت مشکوک بودن نمونهگیری انجام میشود.
وی با اشاره به اینکه با این وجود تمهیدات لازم در مرزهای استان اندیشیده شده است افزود: هفت تیم به نوار مرزی استان اعزام شده و مشغول به آموزش هستند که به تمام نواحی مرزی آموزش داده شد و در پرویزخان، پایانه خسروی و سومار و نواحی اوارمانات در حال خدمترسانی هستند.
شکیبا بیان کرد: این اقدامات به طور کامل مانع ورود ویروس به داخل کشور نخواهد شد زیرا در دوره نهفتگی امکان انتقال وجود دارد و از مردم تقاضا میشود که اصول بهداشتی را رعایت کنند و تا اطلاع ثانوی از دست دادن و روبوسی خودداری کنند.
دستور رئیس دانشگاه علومپرشکی کرمانشاه برای تقویت مراقبت مرزی
مرادی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تقویت پرسنل و امکانات در تمامی مرزهای ورودی کشور عراق و اقلیم به استان کرمانشاه برای بررسی فرد به فرد واردشوندگان به کشور را اعلام و از هم میهنان خواست درصورت عدم ضرورت سفر خود به اینمناطق و سایر کشورها را لغو کنند.
مرادی در این راستا از آمادگی تمامی بیمارستانهای شهرستانهای مرزی و مرکز استان خبر داد و در عین حال تاکید کرد که همگان باید توصیه های بهداشتی را رعایت کنند.
دادستان کرمانشاه خواستار تقویت مراقبتهای مرزی برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا به استان شد
محمدحسین صادقی دادستان کرمانشاه گفت: به دنبال احتمال انتشار ویروس کرونا در کشور عراق و اقلیم کردستان دستگاه های مربوطه تمهیدات لازم را از طریق تشدید نظارت ها و آمادگی کامل برای مقابله و جلوگیری از ورود ویروس کرونا به استان و کشور اتخاذ کنند.
مدعیالعموم همچنین از شهروندان خواست در صورت امکان سفرهای خود به این کشور را لغو کنند و لزوم رعایت موارد بهداشتی را ضروری دانست.
هرچند کشندگی بالای این ویروس صحت ندارد اما رعایت اصول بهداشتی ضروری است زیرا به سرعت انتقال پیدا میکند و با توجه به اینکه علائم این بیماری شبیه سرماخوردگی است و در بعضی از افراد علائم کمتر نمود پیدا میکند و توصیه میشود از دست دادن و روبوسی کردن جدا خودداری شود و تا حد ممکن فاصلهها را رعایت کنیم و دستها را همواره با آب و صابون شستشو دهیم.
انتهای پیام/832/ ت