آنفلوآنزا جان ۱۰ هزار آمریکایی را در سال می‌گیرد

آنفلوآنزا جان 10 هزار آمریکایی را در سال می‌گیرد

درحالی که رسانه های غربی با سر و صدای زیاد آمار مربوط به تلفات ویروس کرونا را منتشر می کنند یک موسسه آمریکایی با هشدار نسبت به غفلت از ویروس آنفلوآنزا اعلام کرد سالانه ۱۰ هزار نفر در آمریکا به دلیل این ویروس جان خود را از دست می دهند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، در حالی که مقامات بهداشت آمریکا در حالت هشدار برای موارد جدید ویروس کرونا قرار دارند، موج دوم آنفولانزای فصلی در این کشور شایع شده است. بسیاری از نشانه‌های این دو بیماری یکسان هستند ولی آمریکایی‌ها باید از آنفولانزا بیشتر بترسند.

 مرکز جلوگیری و کنترل بیماری ها در آمریکا تخمین می زند در فصل سرما تا الان 19 میلیون آمریکایی مبتلا به آنفولانزا شده باشند که 180 هزار نفر از آنها راهی بیمارستان شده اند. از این تعداد، حدود 10 هزار آمریکایی که 60 درصد آنها کودک بوده اند جان خود را از دست داده اند.

 به خاطر شیوع ویروس کرونا که از ووهان چین آغاز شده، فصل آنفولانزا در آمریکا مورد بی‌توجهی قرار گرفته است. ویروس کرونا تا الان حدود 10 هزار نفر را در چندین کشور مبتلا کرده است که بیشتر آنها در چین هستند. در آمریکا تنها 6 مورد از ابتلا به این ویروس گزارش شده است که پنج نفر از آنها از چین بازگشته اند. نفر ششم این بیماری را از همسر خود گرفته که به تازگی از دیدار خانواده اش در ووهان بازگشته بود. هیچ کدام از این افراد جان خود را از دست نداده اند.

 هردوی این ویروس ها علائم مشابهی دارند: سرفه، تب و در برخی موارد مشکل تنفسی. تفاوت اصلی در این است که افرادی که در خطر ابتلا به کرونا قرار دارند یا خود به چین سفر کرده اند یا از نزدیک با کسانی در تماس بوده اند که قبلاً مبتلا شده اند.

 فصل آنفولانزا در آمریکا امسال زودتر از معمول آغاز شد. اوج این بیماری در اواسط نوامبر با افزایش آنفولانزای نوع B بود.  این نوع آنفولانزا کودکان را سخت تر تحت تأثیر قرار می دهد. بیش از نیمی از آزمایش‌هایی که در این فصل برای آنفولانزا گرفته شده در کودکان و جوانان زیر 25 سال بوده که مخصوصاً گروه سالم تری از مردم هستند.

 ولی اوج مبتلایان جدید به آنفولانزا دو هفته پیش آغاز شد. این نوع آنفولانزا، آنفولانزای A است که  بیشتر بزرگسالان را مبتلا کرده و شدیدتر است و اغلب موجب مرگ می شود.

 تمام ایالت های آمریکا گزارش ابتلای گسترده به این ویروس را داده اند. 5.7 درصد مراجعه کنندگان به پزشک در هفته منتهی به 25 ژانویه علائم آنفولانزا را داشته اند.

گرگوری پلند، مدیر گروه تحقیقات واکسن در کلینیک مایو در راچستر مینه سوتا گفت:« ویروس کرونا برای اکثر آمریکایی ها ، کسانی که به چین سفر نکرده اند یا با افراد مبتلا در تماس نبوده اند خطری ندارد. خطری که در کمین آمریکایی‌هاست، آنفولانزا است. این خطر با اهمیت تر است».

وی گفت:«ما همه مشغول ویروس پر سر و صدای کرونا هستیم. من نمی‌گویم نباشیم ولی ما از آمار 10 هزار، 20 هزار یا 30 هزار مرگ در سال، آن هم از ویروسی که می شناسیم و برای آن درمان و واکسن داریم غفلت کرده ایم».

 شیوع آنفولانزا در حال حاضر به وخامت سالهای 2017 و 2018 نیست. آنفولانزایی که دو سال پیش شایع شد ، 810 هزار آمریکایی را راهی بیمارستان کرد و جان 61 هزار نفر را گرفت.

پلند گفت:« اگر ویروس کرونا به مسئله بزرگتری در آمریکا تبدیل شود ،با مشکل مواجه خواهیم شد. کلینیک های ما در حال حاضر مملو از افرادی هستند که نشانه های آنفولانزا را دارند».

 انتهای پیام/51

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon