هشدار اتحادیه اروپا درباره وقوع بحران پناهندگان جدید

هشدار اتحادیه اروپا درباره وقوع بحران پناهندگان جدید

یک هفته نامه آلمانی با استناد به یک گزارش محرمانه سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا درباره وقوع بحران پناهندگان جدید به دلیل تشدید درگیری‌ها در لیبی هشدار داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا درباره یک بحران انسانی احتمالی در لیبی و افزایش چشمگیر شمار پناهندگان هشدار داده است.

هفته نامه اشپیگل این خبر را با استناد به گزارش داخلی نیم سالانه در جریان اجرای عملیات نجات سوفیا منتشر کرده است.

در این گزارش داخلی بازگشت کشتی های ناوگان دریایی اروپایی در چارچوب عملیات سوفیا توصیه شده، چرا که گارد ساحلی لیبی در صورت تشدید اوضاع در این کشور سریعا توان خود را از دست خواهد داد. بر اساس این گزارش یک واکنش سریع اروپا ضرورت دارد چرا که اوضاع لیبی به صورت فزاینده‌ای بی ثبات می شود.

به نوشته هقته نامه اشپیگل، این گزارش داخلی در تاریخ 16 ژانویه توسط سرویس اقدام خارجی اروپا به کمیته سیاسی و امنیتی این اتحادیه ارسال شد. از آن زمان جنگ لیبی همچنان متشنج تر می شود. از طرفی شرایط مهاجران و پناهندگان در اردوگاه های لیبی رو به وخامت است. در این اوضاع پناهندگان بیشتری با قایق و از مسیر دریای مدیترانه به اروپا فرار می کنند.

ارزیابی سرویس اقدام خارجی اروپا نشان می دهد که با توجه به تشدید ناآرامی ها در لیبی گارد ساحلی این کشور تا حد زیادی تضعیف خواهد شد.

دریای مدیترانه مرگبارترین مسیر دنیا برای پناهندگان بوده است. در سال 2019 حداقل 152 پناهنده در این مسیر به سمت اروپا جان خود را از دست دادند.

وزرای کشور اتحادیه اروپا در حال حاضر در این باره بحث می کنند که آیا عملیات نجات سوفیا با کشتی های اروپایی دوباره باید از سر گرفته شود.

البته برای شروع مجدد این عملیات دریایی به موافقت همه اعضای این اتحادیه نیاز است. در حالی که وزیر کشور آلمان و رئیس کمیسیون سیاست خارجی اتحادیه اروپا با این مسئله موافقند، اما برخی کشورها از جمله اتریش مخالف شروع مجدد این عملیات نجات دریایی هستند.

این عملیات در اواخر ماه مارس سال 2019 متوقف شد چرا که ایتالیا از لنگر انداختن کشتی های حامل پناهندگان در سواحل خود اجتناب می کرد. علت اصلی این مناقشات این مسئله بود که پناهندگان نجات یافته در دریای مدیترانه باید توسط کدام کشور اروپایی پذیرفته شوند. اتحادیه اروپا تا به حال نتوانسته است درباره چگونگی تقسیم عادلانه پناهندگان در این اتحادیه به نتیجه‌ای دست یابد.

قرار است روز سه شنبه مجددا درباره آینده این عملیات نجات دریایی نشستی در بروکسل برگزار شود.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان