نمایش اقتدار فرهنگی در کانوهای مساجد از اهداف برگزاری رویداد ملی «فهما» در ایلام


نمایش اقتدار فرهنگی در کانوهای مساجد از اهداف برگزاری رویداد ملی «فهما» در ایلام

سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام با اشاره به اجرای طرح فهما در ایلام گفت: نمایش اقتدار فرهنگی در کانون‌های مساجد از اهداف برگزاری رویداد ملی «فهما» در ایلام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ حجت‌الاسلام علی چراغی پور عصر امروز در نشست خبری خود با اصحاب رسانه به تشریح اهداف و کارکرد طرح ملی «فهما» در سطح مساجد استان ایلام اعم از شهرها و روستاها اقدام و اظهار داشت: کانون‌های مساجد یکی از مجموعه‌های فرهنگی هنری کشور است که به برکت نظام جمهوری اسلامی از سال 1371 راه‌اندازی شد. این کانون‌ها ازآنجایی‌که به مسجد وابسته‌اند، کاملاً به‌صورت مردمی در حال فعالیت‌اند؛ همچنان که مساجد نیز به‌صورت مردمی اداره می‌شوند.

وی افزود:‌ ستاد هماهنگی و نظارت برکانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام بیشتر نقش حمایتی، نظارتی و هماهنگی دارد و عموم فعالیت‌های آنان بر اساس منابع داخلی و محلی خودشان است. یکی از وظایف بسیار مهم ستاد، شناسایی و معرفی این ظرفیت‌ها به جامعه است.

سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت برکانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام افزود: در راستای شناسایی و معرفی ظرفیت‌های کانون‌های مساجد طرح ملی فهما در تمام کانون‌های مساجد در حال اجرا است که استان ایلام نیز به‌مانند سایر استان‌های کشور این طرح ر در سطح کانون‌ها اجرایی می‌کند.

علی چراغی پور خاطرنشان کرد: فهما در شبکه‌ای فراگیر و منسجم، فرهنگ با طراوت دینی را با اولویت خانواده و مسجد دنبال کرده که این میدان بروز و ظهور نوید کانون‌های فرهنگی مساجد کشور بوده و تمام اقوام و زبان‌ها، شهر و روستا و مذاهب اسلامی ایران با محوریت مسجد به زیبایی هموار کرده است.

سرپرست ستاد هماهنگی و نظارت بر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان ایلام در ادامه به راه‌اندازی کانون‌های مساجد ایلام در پنج نقطه حاشیه شهر ایلام اشاره کرد و اضافه کرد: بیش از یک میلیارد ریال از سوی استانداری ایلام سال آینده برای تجهیز این کانون‌ها پیش‌بینی‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: طرح فهما در 680 مسجد و حسینیه و 307 کانون شهری و روستایی ایلام عملیاتی می‌شود.

چراغی‌پور در ادامه گفت: فهما  درتمام فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی مساجد بر اساس هشت محور: "قرآن و عترت"، "شبکه‌سازی و ساماندهی"، "هنر متعالی"، "کتاب و کتابخوانی"، "مناسبت‌های ملّی و مذهبی"، "فضای مجازی و رسانه"، "غنی‌سازی اوقات فراغت" و "خلاقیت و نوآوری" مورد سنجش و ارزیابی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/891/ز

 

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon