مشهد در تدارک سیو هفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن
نوای خوش قرآن، قاریان را فرا میخواند و نامآوران را از هر سوی جهان به خراسان رضوی میکشاند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سیو هفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآنکریم فروردینماه سال 1399 به میزبانی مشهد مقدس برگزار خواهد شد و طبق روال هر ساله، متسابقین پس از اتمام مسابقه با مقام معظم رهبری دیدار خواهند کرد.
مسابقات بینالمللی قرآن چند سالی است که در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار میشد اما امسال بنابر پیشنهاد ستاد عالی مسابقات بینالمللی قرآن، قرار است در جوار حرم ملکوتی علیابن موسیالرضا(ع) برگزار شود.
یکی از اقداماتی که هر ساله پیش از مسابقات در دستور کار ستاد عالی مسابقات قرار میگیرد، نحوه انتخاب داوران و ارزیابی قاریان و حافظان از اقصینقاط جهان است.
کریم دولتی، سخنگوی ستاد برگزاری سیوهفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآنکریم در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی تسنیم درباره نحوه انتخاب قاریان و حافظان گفت: قاریان و حافظان همانند سال گذشته با تعیین سطح انتخاب میشوند. البته برای برخی از کشورها که سابقه درخشانی در مسابقات بینالمللی ایران دارند و در ادوار مختلف، حائز رتبه شدهاند دعوت رسمی شده است اما برای عموم کشورها، از طریق فراخوان رسمی اطلاعرسانی شده است. سامانهای بهمنظور ثبتنام قاریان و حافظان طراحی شده است که متقاضیان آثار خود را در آنجا بارگذاری میکنند.
وی با اشاره به آخرین وضعیت هیئت داوران این دوره از مسابقات نیز گفت: یک سری شاخصهای کلی مصوب وجود دارد که در فراخوانها به آن اشاره کردهایم. بهعنوان مثال در بحث انتخاب داوران ایرانی مسابقات بینالمللی قرآن کشورمان، شاخصهایی همچون داشتن شرایط سنی بالای 40 سال، سابقه پنج دوره داوری در مسابقات کشوری، تخصصی که در رشتهای که دارند و بسیاری موارد دیگر وجود دارد که طبق معمول در انتخاب هیئت داوران مد نظر قرار میگیرد اما نکتهای که امسال در انتخاب داوران خارجی مطرح شده است، تنوع داوران از کشورهای مختلف در این دوره از مسابقات است که تلاشمان بر این است، تعداد داوران برابر با تعداد کشورها باشد.
سخنگوی ستاد برگزاری سیوهفتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآنکریم خاطرنشان کرد: زیرساختهای لازم برای برگزاری این رویداد در استان خراسان رضوی و برنامههای جانبی که در استانهای دیگر برگزار خواهد شد، مهیاست.
انتهای پیام/