معاون اقتصادی رئیس جمهور در اراک: دشمن با فشار تحریم به دنبال محدود کردن و بستن اقتصاد ایران است
معاون اقتصادی رئیس جمهور گفت: دشمن با فشار تحریم به دنبال محدود کردن و بستن اقتصاد ایران است.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمد نهاوندیان دقایقی پیش در حاشیه جلسه گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به افتتاح ساختمان جدید اتاق بازرگانی استان مرکزی اظهار داشت: امروز شاهد افتتاح ساختمان جدید اتاق بازرگانی استان در اراک بودیم، استان مرکزی از باب جایگاه ویژه مهمی که در صنعت کشور دارد لازم بود که قانون بخش خصوصی وفعالان اقتصادی آن هم یک امکانات برجستهای در این مسیر جهش اقتصادی که خوشبختانه استان میپیماید داشته باشد.
وی افزود: رقم آمار صادراتی که استاندار مرکزی برای سال گذشته اعلام کردند تحقق یافته و امسال امکان افزایش آن هم وجود دارد، تبعا باید اتاق به عنوان سخنگوی بخش خصوصی از یوت بیشتری برخوردار باشد.
معاون اقتصادی رئیس جمهور تصریح کرد: این امکان هم حاصل شد که جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی را امروز در این استان داشتیم، بسیار خوشحال شدم که این نهال نوررس خوشبختانه به بر و بار نشسته و پیشنهادات خوبی آماده شده بود که در سطح ملی طرح شد.
نهاوندیان بیان کرد: رئیس گمرک، معاونان سازمان امور مالیاتی، تامین اجتماعی و دیگران هم بودند مسائل طرح شد و تصمیمگیری شد، برخی از آنها باید در مراجع ملی مورد تایید و تصویب قرار گیرد.
وی ادامه داد: خوشحالی اصلی بنده امروز این است که آن نگاه که بود را بتوانیم بخش خصوشی، دولت و اندیشمندان اقتصادی را در کنار هم در این شورا بنشانیم نه تنها در مرکز بلکه در استانها هم تحقق پیدا کرده است.
معاون اقتصادی رئیس جمهور عنوان کرد: بنده مطمئن هستم با سیاست تسهیل و گشایشی که دولت دنبال میکند، فشار تحریمهایی را که به دنبال محدود کردن و بستن اقتصاد ایران هستند در هم خواهیم شکست، همچنان که شاهد بودیم در این دو سالی که فشارهای تحریمی افزایش پیدا کرده خوشبختانه تجارت کشور هم در صادرات و هم در واردات ادامه پیدا کرده است.
نهاوندیان افزود: حتی در برخی موارد شاهد افزایش صادرات هم بودهایم، رقمهای تولید در 10 ماهه اخیر هم نشان میدهد که خوشبختانه تولید صنعتی و کشاورزی رشد داشته انشاالله با همین انسجام میتوانیم تحریمها را کنار بزنیم و به جایگاه بایسته ایران در اقتصاد جهانی دست یابیم.
وی با اشاره به سختگیری مالیات در رابطه با واحدها تصریح کرد: تمهیدی که در قانون رفع موانع تولید اندیشیده شد که در آغاز دولت تربیر و امید لایحه آن به مجلس رفت و تصویب شد یکی از فرصتها و ظرفیتهایی که ایجاد کرده همین ستادهای رفع موانع تولید بوده که مشکلات موردی واحدهای تولیدی را در آنجا بررسی میکنند و به تصمیماتی اگر رسیدند به ستاد مرکزی میرود و در مصوبه شورای عابی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه هم این مورد تاکید قرار گرفت که مواردی که به تصویب ستاد میرسد برای این سازمانهای طلبکار که آنها هم به دنبال انجام وظایف قانونی خود هستند این اختیار قانونی فراهم میشود که فرصتی قرار دهند، تعیین تکلیف کرده، تقسیط کرده و رفع مشکل کنند.
معاون اقتصادی رئیس جمهور با اشاره به جلسه در رابطه با شرکت هپکو هم گفت: جلسه خوبی بود و فرصتی بود البته استاندار در تهران گزارش کامل را ارائه کرده بودند و پیگیریهای استاندار سبب شد تصمیمات خوبی گرفته شود و زمینه رفع مشکلات و راهاندازی هپکو به عنوان یکی از واحدهای فخرآفرین تولید ملی فراهم شود.
وی اضافه کرد: شب گذشته نمایندگان شورای اسلامی کار از دغدغهها گفتند، مدیریت این مجموعه هم توضیحاتی داد، برخی از تصمیات قبلی نیاز به پیگیری دارند که پیگیری میشود.
با گزارشی که شب گذشته ارائه شد جایی برای نگرانی نیست انشاالله این چرخ به حرکت در می آید و تولیدات هپکو جریانات مالی آن را هم تامین میکند.
انتهای پیام/712/ ز