مرکل: فرایند حل بحران لیبی روندی طولانی مدت است

مرکل: فرایند حل بحران لیبی روندی طولانی مدت است

صدر اعظم آلمان بعد از دیدار با رئیس جمهور آفریقای جنوبی در پرتوریا بر لزوم همکاری با این کشور برای حل بحران لیبی تاکید کرده و در عین حال آن را روندی طولانی مدت ارزیابی کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "پاسایر نویه پرسه " آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان که پنجشنبه به آفریقای جنوبی سفر کرده است برای شراکت تنگاتنگ با این کشور در حل بحران ها در لیبی و ساحل آفریقا تبلیغ کرد.

وی بعد از دیدار با "سیریل رامافوسا"، رئیس جمهور آفریقای جنوبی در پرتوریا اظهار داشت که  بدون تخصص آفریقا حل این بحران ها امکان پذیر نیست.

مرکل همچنین تاکید کرد که حل مناقشات لیبی اهمیت بالایی هم برای اروپا و هم برای آفریقا دارد، اما یک روند طولانی مدت است.

صدر اعظم آلمان همچنین اظهار داشت: "من هیچ توهمی ندارم که این مسئله خیلی به درازا خواهد کشید."

وی همچنین بر نقش آفریقا در پیشبرد تحولات لیبی تاکید کرده و گفت: " اگر هیچ راه حلی برای لیبی شکل نگیرد مهاجرت های گسترده تری از طریق دریای مدیترانه اتفاق می افتد. از طرف دیگر سلاح های زیادی به منطقه ساحل آفریقا سرازیر می شوند و اوضاع امنیتی این منطقه به طرز چشمگیری تشدید می شود."

رئیس جمهور آفریقای جنوبی هم اعلام کرد که راه حل برای مسائل آفریقا تنها از خود آفریقا می آید. وی در عین حال حمایتها از خارج را هم مطلوب دانست.

"رامافوسا" که بعد از دیدار با مرکل در نشست اتحادیه آفریقا ریاست دوره ای بر این اتحادیه را از مصر تحویل خواهد گرفت آلمان را یک شریک راهبردی برای کشورش نامید.

مرکل در آفریقای جنوبی همچنین گریزی به مسائل سیاست داخلی و انتخابات اخیر تورینگن که شوکی بزرگ برای عرصه سیاسی آلمان بود زد و روند رای گیری برای تعیین نخست وزیر تورینگن را اقدامی غیر قابل بخشش خوانده و خواستار تغییر هر چه سریع تر این وضعیت شد.

"توماس کمریچ"، نامزد حزب لیبرال دموکرات در ایالت تورینگن روز گذشته به طور ناگهانی با حمایت حزب افراطی "جایگزینی برای آلمان" و حزب محافظه کار دموکرات مسیحی به مقام نخست وزیری این ایالت نائل آمد.

شعبه حزب افراطی جایگزینی برای آلمان در ایالت تورینگن تحت تاثیر شدید ناسیونالیست های آلمان است. "بیون هوکه"، رهبر این حزب در ایالت تورینگن پایه گذار جناح راست ناسیونال حزب افراطی آلمان است. سازمان امنیت داخلی آلمان هوکه را به عنوان فردی مظنون در جناح راست افراطی این کشور شناخته است.

 البته در واکنش به رسوایی بزرگی که پس از انتخاب توماس کمریچ به نخست‌وزیری ایالت تورینگن به راه افتاد، وی اعلام کرد پارلمان تورینگن را منحل می‌کند و از پست خود به عنوان نخست‌وزیر این ایالت کناره‌گیری می‌کند.

آنگرت کرامپ کارن بائر، رهبر حزب محافظه‌کار "دموکرات مسیحی" برلین هم از نمایندگان این حزب خواسته بود، در انتخابات تورینگن رأی ممتنع دهند و از ایجاد شائبه هرگونه همکاری یا همراهی با حزب پوپولیست آلمان  که گرایش‌های راستگرایانه دارد، خودداری کنند.

عدم توجه نمایندگان محافظه‌کار "دمکرات مسیحی" به این درخواست ضربه سختی به اعتبار این حزب (حزب آنگلا مرکل) زده است.

مرکل آخرین بار در جولای 2010 برای دیدن بازی یک چهارم نهایی جام جهانی فوتبال بین آلمان و آرژانتین به آفریقای جنوبی سفر کرده بود.

مرکل روز جمعه به آنگولا سفر خواهد کرد و بعد از دیدار با رئیس جمهور این کشور در یک نشست اقتصادی شرکت می کند.

انتهای پیام/

 

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon