گلستان| در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان نباید کوتاهی کنیم

گلستان| در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان نباید کوتاهی کنیم

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه یکی از معضل‌های ما کوتاهی در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان است، گفت: ما کوتاهی می‌کنیم و در بیان و انتقال این مفاهیم و رشادت‌ها و زحمت‌هایی که کشیده شد، قاصر هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، حجت‌الاسلام سیدحامد علم‌الهدی پیش از ظهر امروز در همایش تجلیل از مساجد شاخص اهل سنت شمال کشور اظهارداشت: مساجد مکان حضور مردم برای عبادت و محل سیاستگذاری در جامعه اسلامی بوده و هست. شروع و حرکت انقلاب ما در سال‌های 55 و 56 تا 57 که به پیروزی رسید از همین مساجد بود.

وی با بیان اینکه مساجد پایگاه تجمع انقلابیون بود، افزود: امام خمینی (ره) انقلابی را آغاز کرد که هیچ حزب و تشکیلاتی نداشت بلکه انقلابی مردمی و پایگاه آن مساجد بود. مردم در مساجد تجمع می‌کردند بعد از فریضه نماز به سخنرانی گوش فرا می‌دادند و با آگاهی و روشنگری به صحنه خیابان‌ها می‌آمدند؛ تظاهرات بزرگ تاسوعا و عاشورا و روزهای انقلاب شروعش از مساجد بود.

وی گفت: همانطور که شروع و پیروزی انقلاب اسلامی برخاسته از مساجد بود بقای آن نیز با حفظ همین سنگرها رقم خواهد خورد.

معاون امور ایران در مجمع تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه مسجد باید به عنوان مرکزی برای ادامه راه انقلاب و روشنگری جوان‌ها و نسل‌های بعد باشد، خاطرنشان کرد: بیش از 40 سال از پیروزی انقلاب می‌گذرد و باید حوادث و مشکلاتی که در کشور داشتیم از گذشته تا کنون مانند ماجرای منافقان، ماجرای خلق ترکمن، ماجرای بنی صدر و غیره را برای جوانان بازگو کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از معضل‌های ما کوتاهی در انتقال مفاهیم و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان است، گفت: گاهی اوقات حرف‌های ما برای نوجوانان و جوانان شبیه قصه و داستان است. باید به نسل‌های جدید بگوییم که این انقلاب را مفت به دست نیاوردیم که بخواهیم مفت از دست بدهیم. ما کوتاهی می‌کنیم و در بیان و انتقال این مفاهیم و رشادت‌ها و زحمت‌هایی که کشیده شد، قاصر هستیم.

علم‌الهدی ادامه داد: یکی از از موضوعاتی که در سرنوشت کشور خیلی اثرگذار بوده، بنایی است که طبق قانون اساسی بر مبنای آرای مردمی گذاشته شده است. بیش از 80 درصد نظام ما مبتنی بر آرای مردم است. مظهر تعیین سرنوشت ملت ایران در انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها نمود و بروز دارد. ما در جمهوری اسلامی، مدنیت را تجربه کرده‌ایم و خواسته‌ایم قوانین نجات‌بخش اسلام را پیاده کنیم.

وی افزود: برای بیان مفاهیم انقلاب اسلامی و خدمات و دستاوردهای آن در خیلی جاها قصور و کوتاهی و حتی تقصیر داشته‌ایم. در گذشته حکومت اسلامی نبود ما در سرنوشت کشور دخیل نبودیم و علما جایگاهی نداشتند و اما امروز به برکت خون شهدا صاحب عزت و کرامت هستیم.

معاون امور ایران در مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه امروز اصل دین و قرآن مورد هجوم دشمن قرار دارد، گفت: متأسفانه شاهد دین گریزی در نسل جدید هستیم که بخش زیادی از آن به دلیل فضای مجازی است. هرچند اینترنت و پدیده‌های جدیدی که تبلیغ می‌شود قابل کنترل نیستند و سایر ادیان در هجوم این فشارها قرار دارند، اما ما باید به وظایف خود به درستی عمل کنیم.

وی گفت: ما در قبال مملکت خودمان مسئولیت داریم، نمی‌دان چرا حس مسئولیت در برخی افراد زنده نمی‌شود. یکی از وظایف اساسی ما این است که جوانان و مردم را مرتبا به نماز دعوت کنیم. درب مساجد باید همیشه باز باشد، چه اشکالی دارد در مساجد اهل سنت جایی برای ورود زنان وجود داشته باشد.

انتهای پیام/582/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon