پای حرف بانوان کردستان| ‌برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم‌الله ۲۲ بهمن همه می‌آییم‌ / پای انقلابمان ایستاده‌ایم

پای حرف بانوان کردستان| ‌برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم‌الله 22 بهمن همه می‌آییم‌ / پای انقلابمان ایستاده‌ایم

گروه استان‌ها ـ بانوان استان کردستان با بیان اینکه همانند ۴۱ سال اخیر پای انقلابمان ایستاده‌ایم، می‌گویند برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم‌الله ۲۲ بهمن همه می‌آییم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، نقش، جایگاه و اثرگذاری زنان همیشه در صحنه‌های مختلف انقلاب اسلامی و توسعه جامعه خود را نشان داده است. مردمی بودن انقلاب اسلامی مهم‌ترین خصلت آن بوده و از آنجایی که زنان نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند انقلاب اسلامی زمینه را برای حضور گسترده و موثر آنان در اجتماع فراهم کرده است.

ارزش و جایگاه نقش زنان جامعه در 41 سال اخیر عمر انقلاب اسلامی به خوبی نمایان بوده و در عرصه‌های ورزشی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی به خوبی درخشیده و امام خمینی(ره) بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بعد از پیروزی انقلاب در سخنان خود زنان را به‌عنوان پیشروان نهضت اسلامی قلمداد کرده و فرمودند: «ما نهضت خودمان را مرهون زن‌ها می‌دانیم».

نقش زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و پیشرفت و توسعه کشور

زهرا میرزایی، یکی از بانوان استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم به نقش زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: زنان استان کردستان و زنان ایران اسلامی با اقتداء به زنان صدر اسلام در سخت‌ترین شرایط جنگی و عرصه‌های مختلف خدمت کرده و امروز نیز با جان و دل پشتیبان نظام و رهبری بوده و پای انقلابمان ایستاده‌ایم.

وی گفت: زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نقش مهمی در توسعه، پیشرفت و عرصه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی کشور داشته و یقیناً قدرت دادن به زنان و برداشتن موانع از سر راه آنها، سبب بهبود وضعیت سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، و بهداشتی جامعه امروزی می‌شود.

تغییر نگرش نسبت به نقش زنان در جامعه

روناک رحیمی، یکی دیگر از بانوان سنندجی به خبرنگار تسنیم گفت: با تشکیل انقلاب اسلامی و در طول این 41 سال نگرش‌ها نسبت به زنان تغییر کرده و بانوان همواره توانسته حضور پررنگی در عرصه‌های مختلف داشته و قانون اساسی جمهوری اسلامی نیز فرصت‌های برابری را برای زنان و مردان برای ایفای نقش در مسئولیت‌های بالای مملکتی درنظر گرفته است.

وی افزود: امروزه زنان به پشتوانه انقلاب اسلامی در آرامش، پیشرفت و امنیت کامل هستند و در تمام صحنه‌های مختلف جامعه نقش مهمی ایفا کرده و حافظ نظام‌ند و فردا نیز برای خلق حماسه‌ای ماندگار در یوم‌الله 22 بهمن همه می‌آییم.

بانونی کردستانی بیان کرد: زنان کردستانی با ظهور انقلاب اسلامی تحول و هر روز به سوی رشد و کمال تازه‌ای راه یافته و در کوره انقلاب استوار شده و با یادگیری و رشد سوادآموزی در بین مردم، موانع‌های فرهنگی، اجتماعی و دیدگاه‌های سنتی در بین خانواده‌‌ها برداشته شده است.

نقش زنان در شکل‌گیری انقلاب اسلامی به نسل جوان معرفی شود

لیلا آژیر، مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در سنندج، ضمن تبریک چهل‌ویکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: در روز شمار دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی یک روز به‌عنوان سبک زندگی نام‌گذاری شده که این مهم نقش زنان در سبک زندگی ایرانی و اسلامی را به‌خوبی نشان می‌دهد.

وی افزود: بعد از انقلاب اسلامی «تغییر و نگرش به نقش و جایگاه زنان در اجتماع» یکی از تحولات حوزه زنان بوده و آن نگاه غالب و تأکید بر خانه‌نشینی و انجام وظایف مربوط به خانه و خانه‌داری تغییر کرده و خانواده‌ها از حضور دختران و زنان در اجتماع ممانعتی نکرده و با حفظ شئونات اسلامی حضور پررنگی در عرصه‌های مختلف دارند.

آژیر «افزایش نقش و حضور زنان در عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی» را از مهم‌ترین تحولات صورت گرفته در فرهنگ سیاسی ایران بعد از انقلاب خواند و بیان کرد: مشارکت و حرکت در مسیر توسعه سیاسی در جوامع و نوع نگاه حکومت‌ها به حضور زن درعرصه‌های مختلف جامعه از دیگر شاخص‌های فرهنگ سیاسی است.

وی زنان را قلب یک اجتماع دانست و تصریح کرد: زنان بزرگ‌ترین مربی و انسان‌ساز جامعه هستند چراکه تأثیرگذار‌ترین نقش را ترویج در سبک زندگی اسلامی داشته و این سبب شده که بسیاری از جوامع از نظر الگوهای رفتاری متفاوت باشند.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان خاطرنشان کرد: بدون شک جایگاه، شخصیت فردی و اجتماعی زنان ایرانی قبل و بعد از اسلام و قبل و بعد از انقلاب اسلامی را نمی‌توان یکسان دانست، زنان قبل از انقلاب به شیرزنانی که در عرصه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی حماسه‌های سترگ پدید آورده، تبدیل شده‌اند.

وی گفت: زنان در تاریخ انقلاب اسلامی ایران همواره به منزله بازوان توانمند انقلاب و برانگیزاننده شعله‌های فروزان محسوب شده و نقش آنان در انقلاب اسلامی بسیار عظیم تلقی شده و باید به نسل جوان امروزی معرفی شود.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان با بیان اینکه زنان با برنامه‌ریزی دقیق، اخلاقیات و منش خود چارچوب خانواده را بنا و می‌سازند، افزود: بعد از چهل و یک سال از انقلاب اسلامی که از لحظه آغاز سال 57 زنان به میدان آمدند و با حضور و فریادهای خود اعتراض‌شان را به دنیا رساندند و در تمام عرصه‌ها به‌عنوان مشوق و بزرگ‌ترین انگیزه، مردان را امید و تشویق می‌کردند.

وی با تأکید بر اینکه زنان باید مطالبه‌گر باشند، بیان کرد: خواهان حقوق و تغییر و جایگاه زنان در اوایل انقلاب یکی از مهم‌ترین خواسته زنان ایران بوده که با تمام توان در پیروزی انقلاب اسلامی نقش داشته‌اند.

آژیر به نقش و حضور زنان در 8 سال جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: نقش زنان در  8 سال جنگ تحمیلی و دفاع مقدس که از بزرگترین رویدادهای انقلاب بود، بی‌بدیل بوده چراکه با حضور مستقیم و غیر مستقیم خود در پشت سنگرهای جنگ، 8 سال به زندگی عادی خود ادامه داده و کانون خانواده‌ها در غیاب مردان و رزمندگان خود به بهترین وجه ممکن، زندگی و فرزندان خود را اداره کردند.

وی با عنوان اینکه پیشرفت‌های زنان استان کردستان در عرصه‌های مختلف و فعالیت‌های اجتماعی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بسیار افتخارآفرین است، خاطرنشان کرد: در نخستین جلسه شورای عالی کشوری سهم و مصوبه 30 درصدی زنان در انتصاب‌ها و مسئولیت‌ها در نظر گرفته شده و طبق آخرین گزارش معاون رئیس جمهور در امور بانوان، با 22 درصد نزدیک به این آمار شده‌ایم.

مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان به نقش زنان در انتخابات پیش‌رو اشاره کرد و افزود: زنان استان کردستان همانند همیشه در دوم اسفندماه در این عرصه سرنوشت‌ساز نیز مشارکت بالای داشته و با انتخاب فرد اصلح، نمایندگان مقتدر و توانمند راهی مجلس می‌کنند.

انتهای پیام/484/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon