کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نیشابور: خلاءهای قانونی حوزه تولید باید در مجلس یازدهم برطرف شود‌

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در نیشابور: خلاءهای قانونی حوزه تولید باید در مجلس یازدهم برطرف شود‌

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نیشابور گفت: خلاءهای قانونی حوزه تولید باید توسط مجلس یازدهم برطرف شود.

احسان ارکانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس با اشاره به اولویت‌های مجلس یازدهم اظهار داشت: مهمترین وظیفه نماینده، قانونگذاری و نظارت است؛ در حوزه قانونگذاری باید قوانین شفاف و دقیق باشد و خلاء قانونی اصطلاحا نداشته باشیم به ویژه در حوزه تولید و اقتصاد این خلاء را شاهد هستیم.

وی گفت: مشکل دیگر قوانینی است که تصویب نیز شده‌اند اما دارای ابهام هستند و قابل تفسیرند و این تفاسیر نیز برخلاف تولیدکننده و فعال اقتصادی انجام می‌شود؛ قوانینی نیز تصویب شده‌اند اما دقیق و یکپارچه و محکم نیستند و دارای خلاءهایی هستند که بعضا اصطلاحا می‌توان آن قانون را دور زد.

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نیشابور بیان کرد: برخی از قوانین نیز ضمانت اجرا ندارند؛ در حقیقت قانون تصویب شده اما مشخص نیست ضمانت اجرای آن قانون چیست.

ارکانی با اشاره به اینکه در حوزه نظارت نیز مشکلات زیادی داریم افزود: در حوزه کشاورزی این عدم نظارت‌ها پررنگ‌تر است؛ برای مثال در حوزه چاه‌های عمیق داد بسیاری از کشاورزان درآمده ‌و یا در بحث فروش محصولات کشاورزی نیز این معضلات را شاهد هستیم و یا دامدارانی که قیمت تمام شده گوشت آنها هزینه‌هایشان را جوابگو نیست.

وی تصریح کرد: در نیشابور و فیروزه نیز معضلات زیادی داریم برای مثال در فیروزه که قطب محصولات کشاورزی است اما کارخانه صنایع تبدیلی نداریم که محصولات همانجا فرآوری شود و ارزش افزوده پیدا کند. همچنین باید در نیشابور توجه ویژه‌تری به گردشگری شود زیرا سالانه حدود 30 میلیون نفر از نیشابور عبور کرده و به مشهدالرضا(ع) مشرف می‌شوند اما سهم نیشابور از این تعداد بسیار پائین است.

ارکانی تاکید کرد: امروز بازدیدی از شهرک صنعتی نیشابور داشتیم اما عدم توجه جدی به مباحثی مانند سرمایه در گردش صنایع و یا توجه به مباحث آنها و یا تعهد ارزی سبب مشکلاتی شده است؛ سیاست‌های متغیر گمرکی نیز مشکلات زیادی را در این منطقه ایجاد کرده است.

کاندیدای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در نیشابور ادامه داد: مشکل حاد دیگری که در نیشابور شاهد هستیم مشکل آلوکاران منطقه خرو و قدمگاه است؛ 90 درصد تولیدات این منطقه تولید آلو است و این آلو باید صادر شود زیرا فراتر از نیاز و مصرف است اما به دلیل اینکه فصل صادرات آلو با فصل صادرات برنج همزمان می‌شود آلوی این منطقه متاثر از برنج قرار می‌گیرد و بعضا به قیمت نابودی آلو منجر می‌شود و راه‌های صادراتی آن بسته می‌شود.

ارکانی عنوان کرد: امروز شاهد هستیم که قیمت آلوی این منطقه و صادرات آن بسیار کاهش یافته و سبب نابودی بافتی می‌شود که در این منطقه فعال هستند.

وی افزود: بحث طرح هادی روستاها نیز سبب نارضایتی روستائیان در نیشابور و فیروزه شده است؛ به علت غیرقابل انعطاف بودن ضوابط طرح هادی امروز مشکلات زیادی ایجاد شده است؛ نفت نیز در برخی از روستاهای شهرستان کم است و همین مسئله معضلاتی را ایجاد کرده است. طرح هادی باید هر 10 سال براساس قانون بازبینی شود اما در بسیاری از روستاها این مدت رد شده اما بازبینی به بهانه اینکه بودجه در اختیار ندارند انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/282/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon