کاندیدای ‌مجلس در زابل: قصد دارم با تکیه بر ‌جوانان ‌سیستان را از حاشیه به متن بکشانم / حاضرم ‌‌با همه دلسوزان ‌تعامل داشته باشم

کاندیدای ‌مجلس در زابل: قصد دارم با تکیه بر ‌جوانان ‌سیستان را از حاشیه به متن بکشانم / حاضرم ‌‌با همه دلسوزان ‌تعامل داشته باشم

گروه استان‌ها ـ کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس ‌گفت: قصد دارم تا با تکیه بر خرد جمعی جوانان و نخبگان سیستان را از حاشیه به متن کشیده و با دستان پرتوان و انگیزه‌های سرشار این قشر ارزشمند و سراسر شورآفرین، سیستانی آباد بسازیم.

فرهاد شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زابل اظهار داشت: در این حال و هوای پر جوش و خروش چهل و یکمین فجر انقلاب که پیر و جوان برای بیعت دوباره و چند باره با آرمان‌های انقلاب و امام راحلمان و همچنین رهبرمعظم انقلاب به پا خواسته‌اند وخون مطهر و پاک سردار بزرگ جهان اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی به این فرهنگ بالنده طراوت و انگیزه ای مضاعف بخشیده است، برای ما و مردم غیور سیستان به عنوان ولایتمدارترین مردم ایران زمین شایسته است که همنوا با خروش ملت ایران همچون گذشته پای صندوق‌های رأی حضور پیدا کنند. 

نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سیستان افزود: ما باید برای تعیین سرنوشتمان در وهله اول برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر انتخابات تلاش کنیم زیرا این حضور به مثابه یک همه پرسی بی‌نظیر و موید ارکان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است. قطعاً حضور پرشور و شعور مردم ایران اسلامی در پای صندوق‌های رای کام دشمنان را تلخ خواهد کرد. قطعاً مردم ایران اسلامی و به ویژه دارالولایه سیستان در روز دوم اسفند یک بار دیگر تحت لوای ولایت و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب با حضور پر شو خود امنیت و آرامش را برای خودمان و کشورمان رقم می‌زنند.

شهرکی با اشاره به اینکه منطقه سیستان در حال حاضر با مشکلات مختلفی روبرو است که برای رفع آنها نیاز به برنامه‌ریزی مناسب است، اضافه کرد: از همین رو برخود واجب دانستم در شروع گام دوم انقلاب هر چه محکم‌تر در این راه قدم بردارم و از توان و علم خود استفاده کنم.

وی گفت: قصد دارم تا با تکیه بر خرد جمعی جوانان و نخبگان سیستان را از حاشیه به متن کشیده و با دستان پرتوان و انگیزه‌های سرشار این قشر ارزشمند و سراسر شورآفرین، سیستانی آباد بسازیم چرا که تجربه ثابت کرده استفاده از پتانسیل جوانان پرشور و خستگی‌ناپذیر که دارای ایده‌هایی نو هستند، بسیاری از چالش‌ها و تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده است. 

نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سیستان، افزود: به عقیده من جوانان قابل اعتمادترین و به تعبیر حضرت آقا کلید حل مشکلات کشور هستند که به یاری خداوند اصلی ترین اولویت ما برای حل مشکلات منطقه سیستان، استفاده از این ظرفیت عظیم و خستگی‌ناپذیر خواهد بود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر با توجه به موقعیت استراتژیک منطقه سیستان و مشکلات و بحران‌های که در سال‌های اخیر به بدنه جامعه سیستان تحمیل شده و وجود پروژه‌های  ناتمام  چندین ساله در منطقه که به نظر کارشناسان، نظارت ضعیف عامل آن است نیاز به یک تیم نظارت قوی است که قصد داریم با کمک مردم این کار را به صورت جدی پیگیری کنیم. البته لطف و نگاه رهبر معظم انقلاب به منطقه سیستان همواره موجب تخصیص بودجه های تخصصی در مسائل مختلف از جمله طرح آبرسانی به 46 هزار هکتار از اراضی دشت سیستان شده است.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سیستان افزود: اما متاسفانه طی اجرای این طرح کاستی‌های به دلایل مختلف از جمله عدم کار کارشناسی به وجود آمده است که من قصد دارم با تشکیل میز نخبگان و متنفذین منطقه سیستان به دنبال کارهای کارشناسی شده باشم.

شهرکی با اشاره به اینکه تخصص وی یکپارچه سازی و بهینه سازی انرژی است و تحقیقات گسترده‌ای را در این زمینه داشته، بیان کرد: استان سیستان و بلوچستان با توجه به قابلیت‌ها و موقعیت جغرافیایی خاص خود ظرفیت‌های استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر مانند باد، خورشید، زمین گرمایی و امواج را دارا است. قطعاً با برنامه‌ریزی دقیق و مناسب علمی می‌توان از این نعمت لایزال الهی حداکثر استفاده را برد و بر بسیاری از کمبودها و مشکلات طبیعی و غیرطبیعی موجود در استان، با کمک آن فائق آمد.

این استاد دانشگاه ادامه داد: حجم عظیمی از انرژی‌های تجدیدپذیر در شمال و جنوب استان سیستان و بلوچستان نهفته است که به طور مثال انرژی تابشی خورشید و انرژی باد در دسترس ترین و سهل‌الوصول‌ترین منابع تجدیدپذیر در منطقه سیستان است.

وی با اشاره به وجود بیش از دو دهه خشکسالی در منطقه سیستان تصریح  کرد: با برنامه‌ریزی علمی صحیح که در نقاط مختلف جهان تجربه آن وجود دارد می‌توان در زندگی مردم این منطقه با استفاده از این مزیت بی‌نظیر وزش بادهای 120 روزه که حالا به حدود 160 روز و حتی بیشتر هم رسیده و از جمله فرصت‌ها و نعمت‌های منطقه سیستان به شمار می‌رود تغییر محسوسی ایجاد کرد.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه سیستان تصریح کرد: همچنین با توجه به مرز گسترده‌ای که منطقه سیستان با کشور افغانستان دارد و نیاز جدی افغانستان به منابع انرژی، با تولید برق حاصله و صادرات آن از این مزارع بادی می‌توان موجب رونق اشتغال و کارآفرینی در منطقه سیستان شد. همچنین ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های تولید تجهیزات و قطعات نیروگاه‌های بادی به صورت صنایع جنبی در این منطقه می‌تواند به اشتغالزایی جوانان این منطقه کمک شایانی کند.

شهرکی افزود: همچنین اتاق فکر ستاد انتخاباتی من که متشکل از افراد تحصیل کرده و بومی منطقه سیستان و استان است در بخش‌های مختلف از جمله ورزش، صنعت، معدن، گردشگری، کشاورزی، دامداری، محیط زیست و ... برنامه‌های متعددی تدوین کرده است.

وی ادامه داد: به عنوان مثال احداث واحدهای صنعتی صادرات محور بر مبنای اقلام وارداتی افغانستان مثل سیمان، آرد، محصولات غذایی و شیمیایی، احداث واحدهای صنعتی بر مبنای فرآوری محصولات کشاورزی تولید شده در سطح منطقه، احداث واحدهای صنعتی بر مبنای نیاز سیستان و استان مثل فرآورده های لبنی، نوشابه و ...، احداث واحدهای صنعتی با سرمایه‌گذاری مشترک بر مبنای نیازهای افغانستان با مزیت های نیروی انسانی متخصص، مواد اولیه داخلی، انرژی ارزان از جمله راهکارهای موجود در زمینه توسعه صنعت در منطقه سیستان است.

وی با اشاره به اینکه موضوع گردشگری یکی از ظرفیت‌های بی‌نظیر منطقه سیستان است، گفت: ارزیابی اقتصادی مناطق گردشگری سیستان برای ایجاد تسهیلات گردشگری و سرمایه‌گذاری اقتصادی در این مناطق، افزایش کمیت و کیفیت سکونتگاه‌ها و روستاهای مقصد گردشگری در منطقه سیستان، ایجاد زمینه برای تنوع ظرفیت‌های جدید با توجه به وجود جاذبه‌های مناسب با تعریف بسته‌های سرمایه‌گذاری اقتصادی و ایجاد زمینه‌های لازم برای توسعه گردشگری بر مبنای مناطق بیابانی و جاذبه‌های طبیعی و بازرگانی مثل صنایع دستی، مسابقات شترسواری، آفرود بیابانی، کوهنوردی باستانی کوه خواجه و ... از جمله راهکارهای موجود برای توسعه صنعت گردشگری در منطقه سیستان است.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم استفاده از مزیت‌های مرز افزود: پیگیری ایجاد منطقه آزاد اقتصادی و تبدیل سیستان به بندر خشک بین ایران و افغانستان، کاهش تعرفه و عوارض ورود و خرج کالا از میلک نسبت به سایر گمرکات کشور، افزایش امکانات لازم برای تسهیل ورود و خروج کالا از مرز میلک از قبیل تقویت اداره استاندارد، تقویت گمرک، افزایش تجهیزات ورود و خروج، احداث و تکمیل راه‌آهن تا مرز میلک و در مسیر قرار دادن تمامی شهرهای منطقه سیستان با ساخت ایستگاه‌های لازم، احداث نیروگاه‌های برق با هدف تامین انرژی منطقه سیستان و صادرات به افغانستان و تبدیل شدن سیستان به هاب انرژی برای افغانستان، احداث یک ناحیه صنعتی مشترک با افغانستان برای تولید کالا برای بازار افغانستان با توجه به نیروی انسانی و انرژی و زیربناهای صنعتی در ایران و استفاده از ظرفیت افغانستان برای دور زدن تحریم‌ها و کاهش قیمت تمام شده و افزایش اعتبارات و کاهش زمان اتمام پروژه باند دوم جاده زابل به زاهدان به عنوان محور مواصلاتی بین‌المللی میلک- چابهار از طریق منابع داخلی و خارجی از جمله راه کارهای استفاده از مزیت‌های مرز در منطقه سیستان است.

وی با تاکید بر استفاده از خرد جمعی و شایسته سالاری تاکید کرد: تیم کارشناسی ما در زمینه مختلف برنامه‌های عملیاتی متعدی تهیه و تدوین کرده که با کمال میل حاضریم برای اجرای این برنامه با همه دلسوزان انقلاب اسلامی از جمله کانیداهای محترم همکاری و تعامل داشته باشیم.

انتهای پیام/392/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon