نگرانی سازمانهای امنیتی آلمان از خشونتهای بیشتر بعد از حادثه تروریستی شهر هانائو
بعد از حادثه تروریستی اخیر در شهر هانائوی آلمان سازمانهای امنیتی نگران اقدامات خشونت بار بعدی بوده و پیشنهادات مختلفی برای چگونگی مقابله با نژادپرستی و ترور راست افراطی روزافزون ارائه شده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، بعد از کشتار خونین در شهر هانائوی آلمان دولت و احزاب مختلف در این کشور این مسئله را مورد ارزیابی قرار می دهند که چگونه می توان از وقوع حملات تروریستی دیگر در آلمان جلوگیری کرد. از جمله پیشنهاداتی که برای این منظور ارائه شده گرفتن تست روانشناسی از مالکان سلاح و شبکه بندی بهتر بین ادارات مختلف بوده است.
بعد از حمله نژادپرستانه در شهر هانائوی آلمان که منجر به کشته شدن حدود 11 نفر شد سازمان های لمنیتی در این کشور خود را برای اقدامات خشونت آمیز بیشتر متعاقب این حمله آماده می کنند. در این شرایط سازمان های امنیتی انتظار خشونت هایی از طرف گروه های چپ گرای افراطی، اقداماتی علیه سیاستمداران منطقهای حزب افراطی آلمان و همچنین تهدیداتی علیه مساجد و اقدامات خشونت بار از طرف گروه های اسلام گرای افراطی را دارند.
بر اساس ارزیابی شرایط سازمان های امنیتی در آلمان واکنش های از طرف این گروه های افراطی انتظارمی رود. "هورست زیهوفر"، وزیر کشور آلمان هم روز جمعه اعلام کرد که حضور پلیس بخصوص در اطراف مساجد آلمان را بیشتر می کند.
در این شرایط سبزها در پارلمان آلمان هم خواستار اقدام سریع علیه راستگرایی افراطی در آلمان شدند. این حزب اقدامات اضطراری از جمله تشکیل تیم بحران، نیروهای امنیتی مقابله با نژادپرستی و قوانین سلاح سختگیرانه تر را درخواست کرد.
"رابرت هابک"، رئیس حزب سبز آلمان هم اعلام کرد که حزب افراطی جایگزینی برای آلمان باید به عنوان مظنون این وقایع از طرف سازمان اطلاعات داخلی تحت پیگرد قرار گیرد. وی تاکید کرد که این حزب به نژاد پرستی و افراط گرایی در آلمان دامن می زند.
دبیر کل حزب سوسیال دموکرات هم درخواست کرد که سازمان اطلاعات داخلی آلمان به صورت فعالانه وارد عمل شود.
"کاترین گورینگ اکاردت" و "آنتون هوفرایتر"، روسای فراکسیون سبزها در پارلمان آلمان هم تاکید کردند که راستگرایی افراطی در آلمان کاملا ناآگاهانه مورد ارزیابی قرار می گیرد. آن ها خواستار اقدامات سریع برای یک جامعه امن تر شدند. آن ها از دولت آلمان درخواست کردند که یک تیم بحران با همه عناصر مهم در زمینه های علمی، اجتماعی و سیاسی تشکیل دهد. به اعتقاد این حزب بخصوص یک کمیساریای مقابله با نژادپرستی، روند حمایت دائم و قاطع از دموکراسی و حمایت های مالی برای حفاظت از نهادهای در معرض خطر از جمله مساجد لازم است.
حزب سبز و سوسیال دموکرات آلمان همچنین خواستار تشدید قوانین حمل سلاح در کشورشان شدند. حزب لیبرال دموکرات آلمان هم درخواست کرده است که ساختارهای امنیتی در آلمان با تهدیدات جدید منطبق شود.
انتهای پیام/