امارات؛ بزرگترین بازنده کرونا میان کشورهای عربی خلیج فارس

امارات؛ بزرگترین بازنده کرونا در میان کشورهای عربی خلیج فارس

با توجه به اتکای اقتصاد امارات بر گردشگری٬ لغو پروازهای چین به این کشور در پی ترس از انتشار ویروس کرونا ضربه بزرگی به اقتصاد آن می‌زند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری الخلیج‌ آنلاین امروز بحث اصلی در همه کشورهای جهان درباره یک موضوع می‌چرخد: «کرونا ویروس». این ویروس که به‌سرعت طی چند هفته در چندین کشور جهان انتشار یافت٬ در هفته‌های اخیر به چهار کشور در حوزه خلیج فارس نیز رسیده است و آنها در تلاش برای جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا هستند.

در این میان لغو سفرهای هوایی و دریایی چین به کشورهای حوزه خلیج فارس٬ ضربه زیادی به بخش اقتصادی و گردشگری این کشورها وارد می‌کند.

اما امارات متحده عربی٬ اولین کشور از حوزه خلیج فارس بود که موارد ابتلا به ویروس کرونا در آن دیده شد؛ در اواخر ژانویه گذشته امارات اعلام کرد یک خانواده که از شهر «ووهان» چین (مرکز انتشار ویروس کرونا) آمده بودند مبتلا به این ویروس هستند.

با گذشت روزها و تا 25 فوریه 2020 تعداد مبتلایان به کرونا در امارات به 13 نفر رسید.

در حالی که سایر کشورهای این منطقه در پی اتخاذ اقدامات جدی برای جلوگیری از ورود کرونا بودند٬ در تاریخ 24 فوریه خبر ثبت چند مورد ابتلا به این ویروس در کویت و بحرین منتشر شد.

در روز دوم آمار مبتلایان به کرونا در این دو کشور به 16 مورد رسید؛ هم‌زمان با آن هم پادشاهی عمان خبر داد که چهار نفر در این کشور کرونا گرفته‌اند.

کشورهای حاشیه خلیج فارس در تلاش برای جلوگیری از انتشار این ویروس اقدام به لغو سفرهای رفت و برگشت به کشورهایی که کرونا در آنها شیوع یافته، کرده‌اند.

در همین راستا قطر از 3 فوریه پروازهای خود را به چین لغو کرده است.

در کویت نیز سازمان هواپیمایی این کشور در 24 فوریه اعلام کرد که همه سفرهای رفت و برگشت از کره جنوبی و تایلند و ایتالیا به تعویق افتاده است.

روزنامه «القبس» کویت نوشت که این روزها بازارهای این کشور شاهد افزایش قیمت چشمگیر به‌ویژه در حوزه میوه و سبزیجات و سایر اقلام ضروری بوده است و به‌نظر می‌رسد که این افزایش قیمت در بازار وسایل الکترونیکی و گوشی‌های چینی نیز دیده شود.

در عمان نیر سازمان هواپیمایی این کشور از تعلیق همه پروازهای رفت و برگشت به چین از 2 فوریه خبر داد.

عربستان سعودی نیز از اوایل فوریه برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در این کشور٬ پروازهای خود را به چین به تعویق انداخته و در حالی که برخی منابع سعودی از ابتلای ده‌ها نفر در این کشور به کرونا خبر داده‌اند٬ مقامات رسمی عربستان در تلاش برای مخفی‌کاری درباره آمار واقعی مبتلایان به این ویروس٬ اخبار مربوطه را تکذیب و اظهار می‌کنند که شهروندان سعودی مبتلا به کرونا همان‌هایی هستند که در کویت مانده‌اند.

اما امارات میان کشورهای حوزه خلیج فارس بیشترین خسارت را از ناحیه ویروس کرونا متحمل شده است. سازمان هواپیمایی امارات متحده عربی نیز اعلام کرد که همه پروازهای رفت و برگشت به چین به‌استثنای پروازهایی که از «پکن» می‌آید از 5 فوریه لغو شده است.

تعداد پروازهای هفتگی میان امارات و چین به 150 پرواز می‌رسد.

تعداد گردشگران چینی در امارات به بیش از 1.4 میلیون نفر می‌رسد و بازار چین میان بزرگترین بازارهای گردشگری در امارات رتبه چهارم را دارد.

با توجه به اینکه اقتصاد امارات به‌خلاف سایر کشورهای حوزه خلیج فارس که متکی به تولیدات نفتی است٬ بیشتر حول درآمدهای حاصل از گردشگری می‌چرخد٬ با لغو سفرهای چین به این کشور به‌عنوان یکی از بزرگترین گروه‌های توریستی٬ ضربه بزرگی را متحمل می‌شود.

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon