کتاب "موسوعه امام هادی(ع)" منتشر شد

کتاب "موسوعه امام هادی(ع)" منتشر شد

موسوعه امام هادی (ع) به همت پژوهشکده باقرالعلوم روانه بازار کتاب شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، دردمند می‌شویم گاهی می‌بینیم ده‌ها و بلکه صدها آثار و نوشته درباره زندگی برخی زمامداران، شاعران و نویسندگان غیر مشهور وجود دارد اما چنین همتی را درباره زندگی الهی پیامبر و خاندانش که خدا هرگونه پلیدی را از آنها زدوده و به ایشان پاکی ویژه بخشیده است، نمی‌بینیم.

تلاش تحقیقی در مورد زندگی پر کرامت امام هادی بسیار کم و زمینه بحث در آن فراوان است و آرزوی هر مسلمانی این است که در ابعاد زندگی هر امامی، مخصوصاً امامانی که درباره آنان کم سخن رفته است، در هر سطحی نوشته‌هایی را ببینید که پرده جهل و بی‌خبری را نسبت به زندگی الهی آنان از جلوی چشم مردم و مسلمانان بر دارد تا بتوانند از آب زلال معارف آنان بنوشند و فطرت الهی خود را سیراب و هر یک به کمال نهایی خود برسند.

در همین راستا پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام برای دسترسی به مجموعه کاملی از سیره امام هادی علیه‌السلام، از تمام منابع گفتار و کردار و احادیث منسوب به حضرت را گردآوری و پس از بررسی، تطبیق و تنظیم توسط گروه حدیث پژوهشکده باقرالعلوم علیه‌السلام در قالب کتاب "موسوعه امام هادی علیه‌السلام"منتشر کرد.

این کتاب شامل چهار فصل است:
فصل اول: در عقاید
فصل دوم: در احکام
فصل سوم: در اخلاق
فصل چهارم: در دعاها

در بخشی از این کتاب آمده است:

فرق ایمان و اسلام
ابو دعامه گوید: در آن بیماری که امام هادی از دنیا رفت، برای عیادت، به خدمتش رسیدم، چون خواستم برگردم، فرمود: ابا دعامه! نو بر من حق پیدا کردی، آیا حدیثی که خوشحالت کند برایت نگویم؟ عرض کردم: خود را بسیار نیازمند آن می‌بینم ای فرزند رسول خدا! فرمود: پدرانم از امیرالمومنین علیه‌السلام نقل کرده‌اند که فرمود: رسول خدا علیه‌السلام به من فرمود: علی جان بنویس، عرض کردم: چه بنویسم؟
فرمود: بنویس به نام خداوند بخشنده مهربان، ایمان، آن است که در دل جای می‌گیرد و اعمال آن را تصدیق می‌کند و اسلام، آن است که بر زبان، جاری می‌شود، و به سبب آن، ازدواج (با همسران مسلمان) حلال می‌شود. ابو دعامه گوید: عرض کردم: ای فرزند رسول خدا، سوگند به خدا نمی‌دانم کدامیک نیکوتر است؛ حدیث یا سند؟ فرمود: این حدیث، نوشته‌ای است به خط علی بن ابی طالب علیه‌السلام و املای رسول خدا علیه‌السلام که ما (خاندان نبوت) از ایشان به ارث می‌بریم.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon