سوابق مرحوم سیدمحمد میرمحمدی| از عضویت در دفتر سیاسی حزب جمهوری تا ریاست دفتر مرحوم هاشمی
سیدمحمد میرمحمدی نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی و عضو مجمع تشخیص مصحلت نظام ساعاتی پیش به علت ابتلاء به ویروس کرونا در دار فانی را وداع گفت.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری تسنیم، سیدمحمد میرمحمدی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام که در روزهای اخیر به علت ابتلاء به ویروس کرونا در بیمارستان مسیح دانشوری بستری بود، ساعاتی پیش دار فانی را وداع گفت.
وی فرزند آیتالله سید ابوالفضل میرمحمدی نماینده فقید مجلس خبرگان و عضو ارشد جامعه مدرسین بود که آذر ماه سال جاری جان به جانآفرین تسلیم کرده بود.
میرمحمدی از همان سالهای ابتدایی انقلاب اسلامی با عضویت در دفتر سیاسی حزب جمهوری اسلامی خود را به عنوان یکی از چهرههای فعال در عرصه سیاسی کشور مطرح کرده بود. میرمحمدی در سالهای دهه شصت و هفتاد مسئولیتهای مهمی از جمله ریاست دفتر نهاد ریاست جمهوری در دوره آیتالله خامنهای و تداوم این سمت در دوره ریاست جمهوری مرحوم هاشمی رفسنجانی را در کارنامه سیاسی خود دارد. البته در چهار سال دوم دولت سازندگی با واگذاری مسئولیش به حسین مرعشی، به عنوان رئیس سازمان امور اداری و استخدامی ادامه فعالیت داد.
از راست: علی دانشمنفرد، آیتالله خامنهای، آیتالله موسوی امام جمعه همدان و سید محمد میرمحمدی در همدان
او که در دوره جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام از سوی رهبر انقلاب به عنوان یکی از اعضای حقیقی این مجمع انتخاب شده بود، در سالهای اخیر بیشتر زمان خود را صرف فعالیت در حزب تمدن اسلامی کرده بود که پس از انحلال حزب جمهوری اسلامی، توسط اعضای بهجامانده از آن حزب تشکیل شده بود و وی دبیرکلی آن را برعهده داشت. میرمحمدی همچنین در ادوار ششم و هفتم مجلس شورای اسلامی نماینده مردم قم در خانه ملت بود.
این عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام که در دی ماه سال 96 به مناسبت اولین سالگرد درگذشت مرحوم هاشمی مهمان خبرگزاری تسنیم بود، در بخشی از گفتوگوی خود با خبرنگاران سیاسی تسنیم، علیرغم اینکه عملکرد دولت سازندگی در دوران پس از جنگ را مثبت ارزیابی کرده بود ولی درباره عواقب برخی سیاسیهای تعدیل اقتصادی دولت مرحوم هاشمی گفته بود: "اصلاح نظام اداری و تشکیلاتی و توجه به ابعاد هویتی و معیشتی کارمندان دولت و بازنشستگان و تنوع و تسهیل روشهای ارائه خدمات از آثار خوب دولت آقای هاشمی رفسنجانی بود اما در مورد سیاستهای اقتصادی باید بگویم وقتی سیاستهای تعدیل اقتصادی به اجرا درآمد، یکسان سازی نرخ ارز، آزادسازی اعتبارات بانکی، آزاد سازی تجارت خارجی، آزادسازی نسبی قیمتها موجب گسترش تورم و افزایش قابل توجه واردات براثر افزایش قابل توجه درآمدهای ارزی شد".
گفتنی است که در روزهای گذشته مادر وی (خواهر آیتالله شبیری زنجانی) نیز به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا دار فانی را وداع گفته بود.
انتهای پیام/