معاون سازمان امور مالیاتی: تا ۲ سال آینده برنامه‌ای برای اخذ مالیات جدید از سهام نداریم

معاون سازمان امور مالیاتی: تا 2 سال آینده برنامه‌ای برای اخذ مالیات جدید از سهام نداریم

معاون مالیاتی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: تا ۲ سال آینده برنامه‌ای برای اخذ مالیات جدید از سهام نداریم.

محمد مسیحی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به ابهام تصمیم اخیر سازمان بورس در خصوص محدویت دامنه نوسان قیمتی انواع سهام در بازار بورس و فرابورس گفت: اساسا درباره این موضوع که دامه قیمت سهام به هر شکل محدود شود هیچ گونه مذاکره‌ای با سازمان بورس اوراق بهادار نداشته‌ایم.

معاون سازمان امور مالیاتی گفت: بر اساس ماده 143 مکرر قانون مالیاتهای مستقیم، سازمان مالیاتی صرفا 0.5 درصد مالیات به صورت مقطوع از خرید و فروش سهام دریافت می کند.

این مقام مسئول در سازمان مالیاتی کشور تاکید کرد، اگر بورس اوراق بهادار  رونق داشته باشد و نقدینگی جذب این بازار شود سازمان مالیاتی درامد بیشتری به لحاظ مالیات ستانی کسب خواهد کردف بر این اساس مجددا باید تاکید کرد سازمان مالیاتی در این سیاست محدود کننده هیچگونه نقشی نداشته است.

وی با بیان اینکه، هم اکنون صرفا از نقل و انتقال سهام که نرخ آن در قانون مالیاتهای مستقیم مشخص شده است، مالیات ستانده می‌شود، گفت: برای 2 تا 3 سال آینده هیچ برنامه‌ای برای اخذ مالیات جدید در حوزه سهام نداریم.

مسیحی در واکنش به اینکه، ابهاماتی در خصوص اخذ مالیات  در پیش نویس قانون مالیاتهای مستقیم درباره مالیات جدید از سهام مطرح شده است، گفت: هرچند طرحی برای مالیات جدید در حوزه سهام نداریم اما اگر هم در دولت و یا مجلس شورای اسلامی چنین بندی به قانون اصلاح قانون مالیاتهای مستقیم(مالیات بر عایدی سرمایه و مالیات بر مجموع درآمد) اضافه شود تجربه نشان داده است که چنین فرایندی حداقل 2 تا 3 سال طول خواهد کشید پس درکوتاه مدت به هیچ عنوان فرضیه اخذ مالیات جدید از سهام مطرح نیست.

به گزارش تسنیم، در شامگاه روز چهارشنبه (14 اسفند) سازمان بورس و اوراق بهادار با ابلاغ تصمیمی دیگر همچون سایر تصمیمات چند روز قبل خود از جمله محدودیت در دریافت کد معاملاتی و تغییر حجم مبنا اعلام کرد، از روز شنبه(17 اسفند) دامنه نوسان قیمت همه نمادهای بورسی و فرابورسی از 5 به 2 درصد کاهش می‌یابد. ضمن این که امکان بازنگری هر سه ماه یکبار این تصمیم وجود داشته و دامنه نوسان شرکت‌های حاضر در بازار پایه قرمز هم همان یک درصد است.

بعد از این ابلاغیه برخی رسانه‌ها خبر دادند که "بازدهی بالای بورس باعث شده بود تا سازمان امور مالیاتی اصرار به دریافت مالیات از سرمایه گذراران این بازار داشته باشد."

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon