آتش به اختیار محله اسلامی در خاکریز مدافعان سلامت؛ از اهدای خون تا تولید روزانه ۲ هزار ماسک توسط خیاطان جهادگر

آتش به اختیار محله اسلامی در خاکریز مدافعان سلامت؛ از اهدای خون تا تولید روزانه 2 هزار ماسک توسط خیاطان جهادگر

ساکنان محله اسلامی شهرک امام حسین(ع)، آتش به اختیار هر آنچه از جوهر وجودی خود داشتند در خاکریز مدافعان سلامت به حراج گذاشتند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، شهرک امام حسین(ع) یکی از مناطق کمتر برخوردار شهرستان اسلامشهر است که در روزهای اخیر با شیوع بیماری کرونا و نیاز مراکز درمانی به فرآورده‌های خون، اهالی این شهرک در اقدامی جهادی با اهدای خون خود به بیماران نیازمند نشان دادند که در اقشار کم‌درآمد جامعه نوع‌دوستی، ایثار و از خودگذشتگی موج می‌زند و اینگونه برگ زرینی بر افتخارات محله خود افزودند.

 طی یک سال اخیر که از شکل‌گیری محلات اسلامی در شهرهای کوچک و بزرگ می‌گذرد، اتفاقات خوب و شایسته‌ای به وقوع پیوسته که یکی از آن‌ها اهدای خون اهالی شهرک امام حسین(ع) با هماهنگی سازمان اهدای خون به نیازمندان و بیماران است.

 با هدف آشنایی بیشتر با محله اسلامی شهرک امام حسین(ع) و برنامه‌های انجام شده در این محله گفت‌وگویی با حجت‎الاسلام والمسلمین علی ترکمن مدیر محله اسلامی شهرک امام حسین(ع) انجام دادیم.

 حجت‌الاسلام والمسلمین علی ترکمن با اشاره به استقبال اهالی شهرک امام حسین از برنامه‌های خیرخواهانه اظهار داشت: سازمان اهدای خون تاکنون 3 مرتبه به این محله آمده و هر بار با استقبال کم‌نظیر مردم روبه رو شده است.

 وی بیان کرد: این بار نیز با توجه به کمبود فرآورده‌های خونی و استرس و نگرانی که افراد این روزها در قبال اهدای خون دارند، سازمان اهدای خون تصمیم گرفت در شهرک امام حسین(ع) که پیشینه خوبی در راستای اهدای خون به نیازمندان دارند، مستقر و خون‌گیری در یکی از مساجد شهرک با رعایت تمام نکات ایمنی و بهداشتی انجام شود.

مدیر محله اسلامی شهرک امام حسین(ع) با بیان اینکه اهالی با اشتیاق از این طرح استقبال و از دقایق اولیه صبح در محل حاضر شدند افزود: بیش از 60 نفر از اهالی در 5  ساعت فعالیت سازمان، در محل حاضر و خون خود را به بیماران و نیازمندان اهدا کردند.

ترکمن ادامه داد: مردم این شهر که همواره در کارهای خیر به صورت آتش به اختیار وارد عمل می‌شوند و همواره پای کار هستند، در این روزها که شروع به ویروس کرونا رواج یافته نیز به میدان آمدند تا اندکی از نیاز جامعه را مرتفع سازند.

وی همچنین تصریح کرد: در همین راستا روزانه 2 هزار ماسک ایزوله و بهداشتی توسط خیاطان داوطلب تولید و در سطح شهرستان توزیع می‌شود.

 مدیر محله اسلامی شهرک امام حسین (ع) با اشاره به اینکه بابت تهیه و توزیع ماسک‌ها هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود گفت: بیش از 40 نفر از بانوان و آقایان جهادگر خیاط در مناطق مختلف این ماسک‌ها را تولید، تهیه، ایزوله و روانه بازار می‌کنند.

 ترکمن در پایان خاطرنشان کرد: مواد اولیه ماسک‌های بهداشتی توسط خیرین تهیه می‌شود و این طرح تا پایان ریشه‌کنی بیماری کرونا و رفع نیاز جامعه ادامه دارد.

 گفتنی است در یک سال گذشته در شهرستان اسلامشهر 12 محله اسلامی شکل گرفته که حلقه میانی بین مردم و سیستم اداری کشور هستند و مشغول فعالیت و خدمت‌رسانی به مردم می‌باشند.

انتهای پیام/220/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon