مختاری: کشتار مسلمانان هند، سوغات سفر ترامپ به این کشور است

مختاری: کشتار مسلمانان هند، سوغات سفر ترامپ به این کشور است

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، کشتار مسلمانان بی‌دفاع هند توسط هندوهای افراطی را سوغات سفر اخیر رئیس‌جمهور آمریکا به این کشور دانست.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، سرکوب و کشتار مسلمانان توسط نظامیان هندی در روزهای اخیر واکنش‌های مختلفی را میان مسلمانان در کشورهای مختلف داشته است. از اهالی فرهنگ هنر و سیاست بگیرید تا تشکل‌‌ها و نهادهای مردمی همگی با صدور بیانیه‌های متعدد، اقدامات هندوهای افراطی علیه مسلمانان را به شدّت محکوم کرده‌اند.

سیدحسین نقوی‌حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در این باره گفته است: از زمانی که ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا سفری به هند داشت و دیدارهایی با مقامات این کشور انجام داد، رویه و قوانین این کشور در مواجهه با مسلمانان هندی نیز تغییر کرد. با توجه به اینکه حزب حاکم هندوستان ارتباطات وسیعی با رژیم صهیونیستی و آمریکا دارد، بعید نیست که این تحرکات علیه مسلمانان در این کشور، از سوی رژیم صهیونیستی و آمریکا کلید خورده باشد.

حجت‌الاسلام محمدحسین مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی تسنیم، ضمن محکوم کردن کشتار، آزار و آواره شدن مسلمانان بی‌دفاع هند توسط هندوهای افراطی، این اقدامات را سوغات سفر اخیر رئیس‌جمهور آمریکا به این کشور عنوان کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه مذاهب اسلامی با توجه رسالت ذاتی خود مخالف هرگونه افراط و خشونت است، گفت: ما این جنایت را از سوی گرو‌های افراطی در هر کجا به ویژه نسبت به مسلمانان مظلوم و بی‌گناه در هندوستان محکوم می‌کنیم.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی افزود: ما به دنبال وحدت و اتحاد میان مذاهب، مکاتب و ادیانیم و همزیستی مسالمت‌آمیز آنان را در سرتاسر دنیا خواستاریم و بر اساس آموزه‌های وحیانی اسلام و قرآن بر زندگی توأم با صلح و مهرورزی تأکید و هرنوع خشونت و افراطی‌گری را چه بین مذاهبی و چه بین ادیانی محکوم می‌کنیم. 

حجت‌الاسلام مختاری با اشاره به اینکه آنچه امروز در دهلی نو رخ داده نماد بارز افراط‌گرایی است، اظهار کرد: امروز این اقدام توسط هندوهای افراطی در سایه بی‌توجهی و چه‌بسا حمایت دولت هند صورت می‌گیرد و ما انتظار داریم مجامع بین‌المللی به این جنایات واکنش نشان دهند و سکوت خود را بشکنند و مانع از این اقدامات ضد بشری شوند.

وی تأکید کرد: افراط و خشونت از سوی هرکس  با هر دین و ایده و مکتب و گرایشی که باشد، چه در دل مجموعه مذاهب اسلامی و چه در خارج از اسلام و در میان گرایش‌های دینی، محکوم است و مبارزه با افراطی‌گری و خشونت به هر طریق به ویژه با استفاده از روش‌های علمی و در فضاهای آکادمیک برای ما اصل است.

رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی به سفر اخیر رئیس‌جمهور آمریکا به هند و افزایش فشار دولت هند بر مسلمانان آن منطقه اشاره کرد و گفت: این اقدامات ننگین از تبعات این سفر و نشانه فشار آمریکا به دولت هند و توطئه جدید استکبار جهانی در این منطقه  قلمداد می‌شود، زیرا آمریکایی‌ها هرجا پایشان را بگذارند چه در عراق و افغانستان و لبنان و چه در یمن و شبه جزیره هند و‌... سوغاتشان خشونت و ناامنی و ترویج افراطی‌گری و حمایت از آشوب و کشتار انسان‌های بی‌گناه و اقدامات ضد بشری است.

وی در پایان از علما، نخبگان، ملت‌ها و دولت‌های اسلامی، هوشیاری و موضع‌گیری در برابر این فتنه و پایان دادن به کشتار مسلمانان مظلوم هند را خواستار شد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران