نظارتها بر بازار در سطح استان مرکزی تشدید شد؛ برخورد قاطع قانونی با هرگونه احتکار
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرفکننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با بیان اینکه نظارتها بر بازار در سطح استان مرکزی تشدید شد از برخورد قاطع قانونی با هرگونه احتکار و گرانفروشی در استان خبر داد.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، در کشورهایی مثل ایران که روند ثباتبخشی به قیمت کالاها و خدمات متزلزل است، قبل از خرید یک کالا یا خدمت، انجام تحقیقاتی درباره کیفیت، قیمت و خدمات پس از فروش لازم است.
همچنین برای جلوگیری از افزایش هیجانی قیمت کالاها، هرگونه گرانفروشی و تخلف در این حوزه لازم است شهروندان با نهادهای حمایتکننده از حقوق مصرفکنندگان در حوزههای مختلف آشنا باشند تا در صورت لزوم، بدون اتلاف وقت و هزینه، بتوانند برای مطالبه حقوق خود اقدام کنند.
در کنار این موارد دستگاههای متولی هم باید با تقویت اقدامات بازرسی و نظارت و رصد بازار در حمایت از حقوق مصرفکنندگان تلاش کرده و با متخلفان در این حوزه مطابق با قانون برخورد کنند.
35 هزار و 333 مورد بازرسی در سطح استان مرکزی انجام شد
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرفکننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به عملکرد معاونت نظارت، بازرسی و حمایت از مصرفکننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی گفت: در 11 ماه گذشته بالغ بر 35 هزار و 333 مورد بازرسی انجام شده و پروندههای متشکله در این مدت هم 4 هزار و 113 مورد بوده که در تمامی حوزهها از جمله گرانفروشی، کمفروشی، تقلب، عدم درج قیمت و عدم صدور فاکتور بوده و تخلفات مشخص و به تعزیرات حکومتی منعکس شده است.
محمدجواد قربانیان عنوان کرد: در راستای نظارت بهتر و بیشتر بر روند فعالیت بازار تشدید گشتهای نظارتی را داشتیم، در این راستا و در این مدت 297 گشت مشترک با تعزیرات، 273 مورد با دانشگاه علوم پزشکی، 385 مورد با اماکن عمومی و 412 مورد هم با سایر دستگاهها داشتیم.
وی افزود: تعداد گزارشهای رسیده به ستاد خبری سازماندر این مدت 7 هزار و 351 مورد است که بالغ بر 22 درصد این گزارشات منجر به تخلف شده و بخشی هم نامعلوم است که باید رسیدگی شود.
تشکیل 390 پرونده تخلف در بخش آرد و نان استان مرکزی
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرفکننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی تصریح کرد: در بخش آرد و نان 3 هزار و 638 مورد بازرسی داشتیم که زیرمجموعه کل بازرسیها بوده و 390 پرونده هم تشکیل شده است.
قربانیان با اشاره به پروندههای قاچاق بیان کرد: یکی از مهمترین لویتهای ما برای حمایت از تولید داخلی، برخورد قاطع و بدون اغماض با مسئله قاچاق بوده بنابراین درخصوص قاچاق هم ارزش ریالی پروندهها 23 میلیارد ریال است.
برخورد با متخلفان در حوزه گرانفروشی و احتکار ماسک و الکل
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از مصرفکننده سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به نظارت بر توزیع اقلام بهداشتی و ضدعفونیکننده در شرایط کنونی با توجه به شیوع ویروس کرونا گفت: در بحث بیماری کرونا، اقلام ضدعفونیکننده، انواع ماسک و الکل را که جزو اقلام مشمول طرح احتکار نبوده ابلاغ کردهایم و در صورت مواجهه با هر موردی که به قصد گرانفروشی این اقلام را نگهداری کرده باشند یا انبارهایی که امتناع از عرضه داشته باشند برخورد لازم را اعمال میکنیم.
انتهای پیام/712/ش