ویروس کرونا و بحث "سلاح نژادی"| ۲۵ هزار ژن ایرانی در اختیار آمریکا و اسرائیل +فیلم
یک متخصص بیوتکنولوژی پزشکی با بیان اینکه آمریکا اجازه نمیدهد سازمانهای بینالمللی، آزمایشگاههای بیولوژیک آنها را بررسی کنند، گفت: سلاح نژادی میتواند در نژادهای خاص پاتوژنز و مرگ آوری بیشتری ایجاد کند؛ احتمال دستکاری ویروس کرونا وجود دارد.
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر علی کرمی در گفتگوی تلویزیونی خود، با بیان اینکه سابقه آمریکا در توسعه عوامل بیولوژیک با کاربردهای غیرصلحآمیز، سابقه بدی است، اظهار کرد: آمریکا پس از جنگ جهانی دوم به ساخت لابراتوارهای بسیار پیشرفته و توسعه سلاحهای بیولوژیک روی آورد.
وی اضافه کرد: کروناویروس جدید ساختار پیچیدهای دارد؛ میزان مرگومیر این ویروس کمتر از آنفلوآنزاست اما هراس عجیبی است که نسبت به آنفلوانزا ایجاد شد به این حد نبود. جالب این است که این ویروس از چین میآید به ایران و در قم دیده میشود و بعد از چند روز، بسیاری از استانهای کشور را درگیر میکند.
کرمی با بیان اینکه ژنتیک مردم ایتالیا شباهت بسیار زیادی به ژنتیک مردم کشور ما دارد، خاطرنشان کرد: در اینجا بحث سلاحهای نژادی مطرح میشود که میتواند در نژادهای خاص پاتوژنز و مرگآوری بیشتری ایجاد کند؛ در حال حاضر ایران سومین کشور جهان از لحاظ میزان شیوع ویروس کرونا بعد از ایتالیاست و احتمال دستکاری ژنی این ویروس وجود دارد زیرا مهندسی ژنتیک این توانایی را دارد که ژنها را دستکاری کند و فقط یک نژاد خاص را آلوده کند.
وی با بیان اینکه دانشمندان با استفاده از ژنوم و پروتیئنها میتوانند دارو و ویروسهایی با رسپتورهای خاص بسازند، تصریح کرد: در دانشگاه استنفورد پروژه ژنوم ایرانیان ایجاد شد که در این پروژه، ژنوم 114 نفر از ملیتهای مختلف ایرانی به دست آمده است؛ ژنوم ایرانیان را شناسایی کردهاند که این امر برخلاف معاهدات بینالمللی و قانونی است.
کرمی افزود: با وجود هشدارهای من در این باره، مسئولین قضائی و حقوقی این مسئله را پیگیری نکردند و اکنون 25 هزار ژن در اختیار آمریکا و رژیم صهیونیستی است و آمریکا اجازه نمیدهد سازمانهای بینالمللی، آزمایشگاههای بیولوژیک آنها را بررسی کنند. آمریکا الآن در حال توسعه نسل چهارم سلاحهای بیولوژیک است؛ بیولوژی سنتتیک انتهای علم زیستشناسی است و با استفاده از آن میتوان هر موجود زنده یا ویروسی را در آزمایشگاهها سنتز کرد.
این متخصص بیوتکنولوژی پزشکی با بیان اینکه کروناویروس جدید ساختاری متفاوت با سارس و مرس دارد، عنوان کرد: برخی بیماران تا آخرین لحظه، هیچ علامتی ندارند؛ پزشکان میگویند سیتیاسکن بیمار نشاندهنده ابتلای او به کروناست اما نتایج آزمایشگاهی منفی میشود که این امر نشاندهنده احتمال دستکاری شدن این ویروس است.
کرمی در پایان خاطرنشان کرد: پیش از این نیز که سارس و مرس شیوع پیدا کردند، بحث استفاده آمریکا از این راه برای ضربه زدن به اقتضاد چین در مقالات معتبر مطرح شد. اکنون مدعی شدهاند که چین، کروناویروس جدید را آزاد کرده است و سهام کمپانیهای آمریکایی در چین به شدت سقوط کرد و چینیها به راحتی این کمپانیها را خریدند؛ این یک بازی دو سر سود برای آمریکا و چین است ولی چرا ملت ایران باید در این بحران قرار بگیرد؟
انتهای پیام/