برخورد جدی پلیس با فراخوانهای مربوط به چهارشنبه آخر سال


برخورد جدی پلیس با فراخوانهای مربوط به چهارشنبه آخر سال

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا گفت:  قطعاً پلیس فتا با انتشاردهندگان فراخوانهای مربوط به مراسم چهارشنبه آخر سال برخورد قانونی خواهد کرد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سرهنگ علی‌محمد رجبی با اشاره به برخورد پلیس با انتشاردهندگان فراخوانهای برگزاری مراسم چهارشنبه آخر سال، در این رابطه اظهار کرد: انتشاردهندگان تجمعات و گردهمایی برای برگزاری این مراسم که در کانالها و گروه‌های شبکه‌های اجتماعی فعال هستند باید بدانند که این امر با توجه به شرایط موجود برای شهروندان و دست‌اندرکاران درمان فقط دردسرساز است.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با تاکید بر اینکه قطعاً پلیس فتا با انتشاردهندگان این دست فراخوانها برخورد قانونی خواهد کرد، از شهروندان خواست به هیچ عنوان برای برگزاری مراسم چهارشنبه‌سوری به این دست دعوت‌نامه‌ها و فراخوانهای گردهمایی توجهی نکنند.

این مقام انتظامی یادآور شد: در شرایط موجود قطعاً همکاری شهروندان بر ماندن در خانه برای مصون ماندن از خطر بیماری و انتشار آن است که تمام مسئولان بهداشتی نیز به آن توصیه می‌کنند.

وی در توصیه به والدین گفت: برخی افراد سودجو و کج‌اندیش با آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی کودکان و نوجوانان را به خطر می‌اندازند به نحوی که در سالهای گذشته شاهد بروز حوادثی در ارتباط با ساخت و تولید مواد محترقه بودیم که حتی تلفات جانی در پی داشت.

این مقام مسئول عنوان کرد: خانواده‌ها باید نظارت جدی بر فعالیت فرزندان خود در فضای مجازی داشته باشند و مراقب باشند آنها فریب این دست کانالها و سایتهای آموزش ساخت مواد محترقه و منفجره را نخورده و جان خود و دیگران را به خطر نیندازند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا با بیان اینکه باید کودکان و نوجوانان را تشویق کرد که از حوادث درک خوبی داشته باشند، گفت: توصیه والدین به کودکان و نوجوان در این رابطه که آنها در مقابل مواد محترقه و منفجره و آتش‌بازی آسیب‌پذیر هستند، ضروری بوده و آموزش آسیب‌پذیری در مقابل خطرات مذکور، از اهمیت خاصی برخوردار است.

رجبی با اشاره به تخلف خرید و فروش مواد محترقه و منفجره در سال‌های اخیر در فضای مجازی، افزود: خریداران این دست کالاها کودکان و نوجوانان هستند که به راحتی در دام کلاهبرداران سایبری افتاده و اطلاعات بانکی یا پول آنها به سرقت می‌رود و در برخی موارد حتی در دام اخاذان و باج‌گیران سایبری گرفتار می‌شوند که گاها جرات مطرح کردن موضوع با والدین خود را ندارند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon