فرصتی نابرابر برای زنگ قرآن

فرصتی نابرابر برای زنگ قرآن

اینکه دانش‌آموزان فرصت این را دارند تا در روزهای قرنطینه خانگی درس بخوانند و از آموزش تلویزیونی بهره‌مند شوند خیلی خوب است اما نکته‌اش این است که زمان برابر برای همه دروس در نظر گرفته نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، از وقتی که ویروس کرونا شیوع پیدا کرد، مدارس هم تعطیل شدند و آموزش مجازی جایگزین کلاس‌های حضوری مدارس شد. رسانه ملی هم به میدان آمد و از طرح آموزش مجازی استقبال کرد. حالا شبکه‌های مختلف سیما برای مقاطع مختلف تحصیلی، دروس را تدریس می‌کنند. بخشی از زمان آنتن رسانه ملی نیز به درس قرآن اختصاص پیدا کرده است.

اینکه دانش‌آموزان فرصت این را دارند تا در روزهای قرنطینه خانگی درس بخوانند و از آموزش تلویزیونی بهره‌مند شوند خیلی خوب است اما نکته‌اش این است که زمان برابر برای همه دروس وجود ندارد.

فرصت نابرابر برای "زنگ قرآن" نقدی است که می‌توان به صدا و سیما داشت. در 20 اسفند، دو درس از کتاب آموزش قرآن پایه چهارم و کتاب هدیه‌های آسمانی در برنامه 32 دقیقه‌ای شبکه آموزش تدریس شد. یعنی 8 دقیقه برای تدریس درس 11 آموزش قرآن پایه چهارم که باید حداقل در سه جلسه 45 دقیقه‌ای و به روش مهارتی تدریس شود و 24 دقیقه برای درس هدیه‌های آسمان اختصاص یافت.

بهتر است حالا وقتی که رسانه ملی دغدغه خانواده‌ها را برای عقب نماندن دانش‌آموزان از دروس تحصیلی دارد و نظام آموزشی کشور تصمیم دارد با یک آموزش مجازی این فاصله را جبران کند، بهتر است که فرصت برابری را برای تمام دروس در نظر بگیرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
triboon
گوشتیران