دفن روزانه ۵ تن زباله عفونی در قم؛ تفکیک زباله در شرایط اپیدمی کرونا انجام نمی‌شود


دفن روزانه 5 تن زباله عفونی در قم؛ تفکیک زباله در شرایط اپیدمی کرونا انجام نمی‌شود

رئیس شورای شهر قم با تاکید بر حفظ سلامت شهروندان گفت: در شرایط اپیدمی کرونا تفکیک زباله انجام‌ نشده و روزانه ۵ تن زباله عفونی در قم دفن می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عبدالله جلالی امروز در نشست خبری که به‌صورت آنلاین از شورای شهر قم پخش شد، به شرایط حاکم بر کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر شهر قم با تمام امکانات مدیریت شهری در میدان بوده و بودجه‌ ویژه‌ای نیز به این امر اختصاص داده است.

وی از ضدعفونی کردن خیابان‌ها و معابر توسط شهرداری خبر داد و افزود: تمامی ایستگاه‌های اتوبوسرانی، اتوبوس‌ها، تاکسی‌ها، معابر به‌صورت روزانه در حال ضدعفونی است.

رئیس شورای شهر قم با تاکید بر انجام وظایف ذاتی شورا در شرایط بحرانی کرونا تصریح کرد: بودجه سال 99 شهرداری قم به‌صورت معمول در جلسات شورای شهر مورد بررسی قرار گرفت و جلسات به‌صورت منظم و مستمر برگزار شد.

وی از تصویب نهایی کلیات بودجه شهرداری در سال 99 نیز خبر داد و گفت: از بودجه سال 99 شهرداری قم تنها دو سازمان باقی‌مانده که به‌زودی نهایی شده و مبلغ آن به اطلاع عموم مردم می‌رسد.

جلالی نکته مهم در بودجه سال 99 شهرداری قم را اختصاص 21 درصد بودجه به بخش جاری شهرداری دانست و خاطرنشان کرد: تقویت ناوگان حمل‌ و نقل عمومی و تأمین پارکینگ در سطح شهر از مهم‌ترین اولویت‌ها مورد نظر شورا بوده و امیدواریم در اسرع وقت این نیاز شهروندان و زائران تأمین شود.

وی سپس به مشکلات شهر قم در بخش‌های بافت فرسوده اشاره کرد و گفت: شهر قم با دارا بودن یک هزار و 700 هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد نیازمند توجه ویژه‌ای در این حوزه است.

رئیس شورای شهر قم یکی از دلایل عدم ساماندهی بافت فرسوده را 35 هکتار بافت تاریخی قرار گرفته در آن دانست و بیان کرد: بافت تاریخی قرار گرفته در هسته مرکزی بافت فرسوده احیای آن را با مشکل روبه‌رو کرده و باید بافت تاریخی مورد بازنگری قرار گیرد.

وی ادامه داد: صدور پروانه ساختمانی رایگان نمی‌تواند برای احیای بافت فرسوده کمک‌کننده باشد و باید مشکلات زمینه‌ای و زیرساختی در این منطقه حل‌شده و شهرداری در این حوزه تنها مانده است.

جلالی به مسئله ترافیک خیابان اراک نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات ترافیک این بخش از شهر قبرستان نو بوده که برای اجرای طرح و بازگشایی گره ترافیکی این خیابان نیازمند همکاری سازمان اوقاف و امور خیریه قم هستیم.

وی در ادامه به پروژه‌های در حال اجرای شهر اشاره و ابراز کرد: تکمیل تقاطع غیرهمسطح فردوسی با بلوار پیامبر اعظم(ص) و اجرای پروژه تونل جمهوری و تکمیل روفوش کمربندی امام علی(ع) از اولویت‌های شهرداری در سال آینده است.

رئیس شورای شهر قم ادامه داد: تقاطع غیر همسطح کمربندی امام علی(ع) به سمت محور جعفریه نیز در سال آینده به بهره‌برداری رسیده و همچنین تأمین فضای بازی و احداث شهربازی که یکی از خلأهای شهر است نیز در سال آینده ساماندهی می‌شود.

وی استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در رونق بخشی به بلورا پیامبر اعظم(ص) را یکی دیگر از دغدغه‌های مهم شهرداری و شورای شهر دانست و افزود: بزرگ‌ترین هتل و مرکز تجاری شهر قم با زیر بنایی در حدود 90 هزار متر مربع در حال اجرا است.

جلالی مشکلات اجرای پروژه تقاطع 30 متری کیوانفر به خیابان امام خمینی را نیز دوباره بازگو کرد و گفت: کسانی که مانع اجراشدن این پروژه می‌شوند باید به مردم پاسخگو باشند.

وی ادامه داد: امروز ما شاهد ساخت سوله و سازه‌های در مقابل حرم هستیم که هیچ اعتراضی به آن نشده و گنبدنما بودن خیابان امام خیابان‌های دیگر را خدشه‌دار کرده است.

رئیس شورای شهر قم دوباره به موضوع کرونا پرداخت و خاطرنشان کرد: در شرایط ایجاد شده روزانه بیش از 5 تن زباله عفونی در دل زمین دفن می‌شود، تفکیک زباله در این ایام انجام نمی‌شود.

وی دغدغه مردم را درباره غرفه‌های توزیع‌کننده ماهی و اقلام شب عید مورد توجه قرارداد و گفت: غرفه‌های عرضه میوه، سبزه و ماهی توسط شهرداری قم برپاشده و نظارت کامل برای رعایت نکات بهداشتی انجام می‌شود.

رئیس شورای شهر قم ادامه داد: با توجه به شرایط بحرانی ایجاد شده شهرداری علاوه بر مهلت پرداخت به مودیان زمان پرداخت عوارض شهرداری را تا اردیبهشت تمدید کرده است.

انتهای پیام/456/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران