گروه‌های جهادی پای کار مقابله با کرونا در خراسان‌رضوی/ «قرنطینه خانگی» مهمترین راهکار

گروه‌های جهادی پای کار مقابله با کرونا در خراسان‌رضوی/ «قرنطینه خانگی» مهمترین راهکار

گروه‌های جهادی در شهرستان‌های مختلف خراسان‌رضوی از جمله گناباد پای کار مقابله با کرونا هستند و این زنجیره همچنان ادامه دارد.

جواد باذلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: با این حجم ترافیک و رفت و آمد در سطح شهر، اگر سریعاً در زمینه کاهش تردد اقدامی نشود، نمی‌توان آینده را پیش بینی کرد. 

وی افزود: 130 تخت بیمارستانی برای بیماران حاد تنفسی در بیمارستان علامه بهلول گنابادی در نظر گرفته شده و همکاران ما نیز در حال خدمت‌رسانی هستند.

باذلی ابراز کرد: یکی از مشکلاتی که همیشه در بحران‌ها وجود دارد، بی‌نظمی‌ها و ناهماهنگی‌ها است؛ ضمن اینکه حل بحران و مخصوصا اپیدمی‌های ویروسی توسط یک دستگاه و ارگان امکان پذیر نیست.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: از روز اول که مورد مثبت در قم اعلام شد اقدامات و پیش‌بینی‌های لازم در دانشگاه صورت گرفت و مجوزات لازم برای خرید تجهیزات و امکانات نیز اخذ شد؛ و ملزومات مورد نیاز دانشگاه براساس پروتکل‌ها از جمله وسایل حفاظت فردی، مواد ضدعفونی کننده، دارو و تجهیزات مراقبت از بیماران تهیه و در حال توزیع است.

باذلی اذعان کرد: اعتراف می‌کنم مجموعه مدیریت بحران شهرستان تاکنون در این زمینه ضعف‌هایی هم داشته است؛ اگر چه ستاد دانشگاهی مقابله و پیشگیری از کرونا که از ستاد شهرستانی مجزا و مستقل است تمام اقدامات لازم درون دانشگاهی را انجام داده اما باز هم تاکید می‌کنم اگر مردم مراعات نکنند و بخواهند به ترددهای خود در جامعه ادامه دهند؛ حداقل تا 10 فروردین ماه روزهای بسیار سختی را خواهیم داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در ادامه گفت: شهرداری یکی از معدود سازمان‌هایی بوده که از همان ابتدا بطور کامل و تمام قد، پای کار آمده و با ضدعفونی کردن معابر کمک بسیاری کرده است.

هادی رفیع عضو شورای اسلامی شهر گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: متأسفانه مدیریت بحران شهرستان در خصوص ویروس کرونا به خوبی عمل نکرده است.

وی تأکید کرد: به عنوان یک شهروند می‌گویم نباید منتظر باشیم که اتفاقات بدتری بیفتد و لذا بایستی سریعتر اقدامی عاجل جهت کاهش تردد و کنترل ورودی‌های شهر انجام شود.

عضو شورای اسلامی شهر گناباد با بیان اینکه مدیریت بحران گناباد نباید برای سلامت مردم در انتظار تصمیم بالادستی باشد، خاطرنشان کرد: گناباد دومین شهر سالمند کشور محسوب میشود و بدون شک در صورتی که تصمیمی اتخاذ نشود باید انتظار وضعیت حادی در این شهر را داشته باشیم.

مهران حسین زاده شهردار گناباد نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: مجموعه شهرداری و شورای شهر در کمک به حل این بحران آماده و پای کار هستند و امیدواریم با همگرایی و همکاری از این بحران به خوبی عبور کنیم.

شهردار گناباد افزود: از همان ابتدای شیوع این ویروس، امکانات و مواد اولیه برای ضدعفونی شهر توسط شهرداری تهیه و اقدامات ضد عفونی آغاز شده و تاکنون نیز 350 نفر از شهروندان در بحث ضدعفونی معابر همکاری داشته‌اند.

انتهای پیام/282/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon