تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا چیست؟


تغذیه سالم برای پیشگیری از کرونا چیست؟

گروه استان‌ها ـ مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: داشتن یک رژیم غذایی سالم و سرشار از ویتامین ها به تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با کرونا کمک می‌کند.

 دکتر محمد کاظم‌زاده در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: وزارت بهداشت برای تغذیه سالم در شرایط کنونی پروتکل تعریف کرده است بنابراین مردم نباید به فضای مجازی و مطالبی که در آن منتشر می‌شود اعتماد کنند.

وی با بیان اینکه در این روزها شاهد انتشار برخی صوت‌های حاوی دستورات تغذیه ای در فضای مجازی هستیم، تصریح کرد: این صداها هیچ منبع و مستندی ندارند و ممکن است خوراکی هایی را معرفی کنند که سبب بدتر شدن بیماری شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی, آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه داشتن سیستم ایمنی قوی نه تنها برای مقابله با ویروس کرونا بلکه برای مقابله با بسیاری از بیماری‌ها لازم است، ابراز کرد: برای داشتن یک سیستم ایمنی قوی نیازمند تغذیه سالم، آرامش روحی و روانی و جلوگیری از کمبود مکمل ها و ویتامینها هستیم.

کاظم زاده با بیان اینکه اگر از تغذیه سالمی برخوردار باشیم کمبود ویتامین هم نخواهیم داشت، گفت: مصرف اندازه گروه نان و غلات، گوشت و حبوبات ، سبزیجات و میوه ها به سلامتی و داشتن سیستم ایمنی قوی کمک می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه بدن ما روزانه نیاز به دریافت دو واحد از گروه گوشت‌ها و حبوبات دارد، گفت: این مقدار از طریق مصرف گوشت سفید و قرمز، عدس، لوبیا  باقالا تامین می‌شود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی, آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه گروه میوه و سبزیجات نیز تاثیر بسیاری در سلامت بدن دارد، ابراز کرد: مصرف سبزیجات پهن برگ و تیره رنگ مانند اسفناج و چغندر و خوردن فلفل دلمه ای توصیه می‌شود.

کاظم زاده با بیان اینکه روزانه مصرف 3 تا 5 عدد میوه در اندازه متوسط نیاز بدن را تامین می‌کند، اظهار داشت: مثلا خوردن یک عدد پرتقال نیاز روزانه بدن به ویتامین سی را برطرف میکند. اگر بیش از این میزان مصرف شود چون جزء ویتامین‌های محلول در آب است دفع می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه ویتامین سی در سبزیجات و سایر مواد غذایی هم یافت می‌شود، گفت: بنابراین نیازی به خوردن قرص‌های ویتامین سی نیست.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه بدن ما نیاز به ویتامین ب 2 هم دارد، ابراز کرد: این نوع ویتامین هم در تخم مرغ وجود دارد. پس این ایام باید مصرف تخم مرغ را افزایش دهید.

کاظم زاده درباره مصرف تخم مرغ، تصریح کرد: تخم مرغ باید به صورت کاملا پخته خورده شود و از خوردن آن به صورت عسلی و خام خودداری شود.

وی در بخش دیگری از گفت و گو به اثبات تاثیر کمبود ویتامین دی در ابتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: از آنجا که بیشتر خانم های ایرانی دچار کمبود ویتامین دی هستند توصیه میشود در این روزها مصرف لبنیات را افزایش داده و روزانه 4 واحد لبنیات دریافت کنند.

مدیر نظا رت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه در این ایام باید از خوردن غذاهای پرچرب و فست فود خودداری شود، ابراز کرد: در کنار رعایت رژیم غذایی مناسب باید روزانه 6 تا 10 لیوان آب و مایعات بنوشید.

انتهای پیام/743 /ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon