۲ نقاهتگاه برای بهبودیافتگان مبتلا به کرونا در اصفهان در نظر گرفته شده است
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: ۲ مکان برای بهبودیافتگان مبتلا به کرونا با کمک هلال احمر در نظر گرفته شده است که در منطقه باغ ابریشم و سالن امین با ظرفیت ۱۰۷۰ تخت ایجاد شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بهروز کلیدری عصر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به کمبود البسه و لوازم حفاظتی برای مقابله با کرونا در اصفهان اظهار داشت: کمبود لوازم حفاظتی در هر کجای دنیا حس میشود و اصفهان نیز از این قضیه مستثنی نیست. در اصفهان به نیازهای حداقلی رسیدهایم اما ماسک N95 متناسب با نیاز ما نیست تا شرایط به خوبی در مراکز درمانی پیگیری شود.
وی با بیان اینکه خستگی کادر درمانی یک واقعیت است و در همه جای دنیا به آن اشاره میشود، ادامه داد: اگر این اپیدمی را نتوان مدیریت کرد نظام پرستاری و درمانی دچار مشکلات و عوارض میشود. این که توصیه به محدودیت داریم این است که سیر این اپیدمی را کاهش دهیم تا نظام خدمتدهی خدمات خود را به خوبی ارائه کند. در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سعی بر این دارد که نیروهای خود را ساماندهی کند و سایر نیروها را نیز در این زمینه به کارگیری کند با این امید که بار بیماری از این بیشتر نشود. همچنین تعداد پرسنل درگیر شده به بیماری کرونا 10 نفر هستند و خوشبختانه مرگ و میری در محدوده دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نداشتهایم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان درباره آمادهسازی نقاهتگاهها در سطح شهر اصفهان گفت: از حدود 10 روز پیش برنامهریزیهایی برای آماده کردن تختهایی برای بیمارانی که از بیمارستانها مرخص میشود و امکان خود قرنطینگی را نداشته و فضای فیزیکی منازل آنها مناسب نیست و همچنین برای خانوادههایی که فردی از اعضای آن خانواده بیماری زمینهای داشته و افرادی که امکان پرستاری در منزل را ندارند، در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: در این راه 2 مکان با کمک هلال احمر در نظر گرفته شده است که در منطقه باغ ابریشم و سالن امین با ظرفیت 1070 تخت ایجاد شده است.
کلیدری با اشاره به این که 7 هزار پرسنل پرستاری در اصفهان فعالیت میکنند، افزود: در شرایط حاضر نزدیک به 1700 تخت در اصفهان برای بیماران درگیر با کرونا در نظر گرفته شده است که اگر بار بیماران افزایش پیدا کرد پرستاران بیشتری اختصاص داده میشوند. همچنین نیروهای کمک پرستاری نیز در این زمینه در صورت وجود بحران اضافه میشوند.
وی درباره آموزشهای روانی و روانپزشکی بیان کرد: کلینیک ویژهای در این زمینه ایجاد شده است و در حال آماده کردن یک هات لاین برای مشاوره تلفنی در زمینه مسائل روانی نیز هستیم که در روزهای آینده فعال می شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: در اصفهان انتخابهای متعددی برای در نظر گرفتن بیمارستان داریم اما اگر ناچار و مجبور شدیم، از بیمارستان الزهرا استفاده میکنیم. سیاستی که در بیمارستانها دنبال میکنیم این است که کلیه خدمات به جز اورژانس و سرطان را متوقف کردهایم.
وی در پایان گفت: در سناریوهایی پیش بینی شده است که این بیماری در پایان فروردین پایان میپذیرد اما ممکن است در صورت عدم رعایت تا پایان تابستان نیز ادامه دار باشد.
انتهای پیام/172/ت