محمدی: قوانین حاکمیتی از جمله بازنشستگی باید در اساسنامه باشد/ بازیکنان دارای بیش از ۱۰۰ بازی ملی وارد مجمع شوند

محمدی: قوانین حاکمیتی از جمله بازنشستگی باید در اساسنامه باشد/ بازیکنان دارای بیش از 100 بازی ملی وارد مجمع شوند

نایب رئیس پیشین فدراسیون فوتبال معتقد است قوانین حاکمیتی از جمله قانون منع به کارگیری بازنشستگان باید در اساسنامه فدراسیون فوتبال گنجانده شود.

عزیزالله محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در خصوص روند اصلاح اساسنامه فدراسیون فوتبال که در دستور کار قرار گرفته است، اظهار داشت: از مردادماه که نمایندگان فیفا آمدند و پیشنهاد اصلاحات اساسنامه را دادند، پیش نویسی آماده شده است که باید این پیش‌نویس در اختیار اعضای مجمع قرار بگیرد.

وی افزود: پیش نویس اساسنامه و موارد اصلاحی باید در اختیار 10 نفر از اعضای مجمع که از میان آنها انتخاب می‌شود، قرار بگیرد تا تغییرات را اصلاح کنند. حالا گویا فیفا فشار آورده تا اصلاحیات زودتر انجام شود که از این مرحله (انتخاب 10 نفر از اعضای مجمع برای بررسی تغییرات) عبور کنیم، اما باید همان پیش‌نویسی که آماده شده برای اعضای مجمع ارسال شود. حتی باید روی سایت قرار بگیرد تا اهالی فوتبال و رسانه‌ها نیز نظرات‌شان را بگویند و نقد کنند. چون ممکن است نظرات و انتقادهای آنها نیز برای فوتبال چاره‌ساز باشد.

نایب رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با اشاره به 4 یادآوری فیفا و تاکید آنها به تایید اساسنامه اصلاح شده، گفت: اکنون کمیته حقوقی و تدوین مقررات فدراسیون فوتبال که وظیفه نگارش آیین نامه‌ها و اساسنامه را به عهده دارد، پیش نویس اساسنامه را تقویت کند، اصلاحات نهایی انجام شود. کمیته تدوین بهتر است حتی از مجمع برای یک هفته نظر خواهی کند تا آنها نیز بتوانند نظرات‌شان را بگویند و بر این اساس اصلاحات لازم روی اساسنامه انجام شود. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال نیز باید زودتر مجمع فوق العاده را تشکیل دهد تا پس از اصلاح اساسنامه و ارائه آیین نامه انتخابات، شرایط و صلاحیت کاندیداها بررسی شود تا انتخابات فدراسیون شکل بگیرد.

محمدی درباره اینکه فیفا پس از اصلاح اساسنامه و نوشته شدن پیش‌نویس خواستار این شده تا فدراسیون شرایط و نحوه قرار گرفتن قوانین حاکمیتی در اساسنامه را اعلام کند و سپس آن را به تائید برساند، گفت: در اساسنامه فیفا که فدراسیون‌ها موظف به اجرای آن هستند، مواردی وجود دارد که برای جلوگیری از تبعیض جنسیتی، نژادی، قومیتی، مذهبی و دخالت شخص ثالث است. منظور از شخص ثالث نهادی خارج از فوتبال و در فدراسیون‌های کشورها جلوگیری از دخالت دولت است. با این حال قرار گرفتن شرایط حاکمیتی و قوانین داخلی، دخالت نیست. قوانینی چون منع به کارگیری بازنشستگان، منع ورود دو تابعیتی‌ها، منع حضور افرادی که سوسابقه داشته یا در فسادها دست داشته‌اند و مواردی از این دست که باید هم در اساسنامه گنجانده شود. این قوانین و مواردی که وزارت ورزش و جوانان می‌آورد باید در اساسنامه قرار بگیرد.

وی پس از اشاره به این موضوع که دولت علاوه بر ارائه بودجه به فدراسیون فوتبال کمک‌های دیگری هم ارائه می‌کند و انتظار دارد روی فوتبال نظارت نیز داشته باشد، تصریح کرد: حالا اینکه فیفا می‌گوید وزیر و معاونش حق رای نداشته باشند هم قابل بحث است. ما می‌توانیم بگوییم آنها بدون حق رای در مجمع حضور داشته باشند. ضمن اینکه فیفا مخالف حضور حداکثری بوده، حداکثر مجمع هم که در اختیار هیئت‌هاست و دولت دخالتی ندارد. حتی با آرای تربیت بدنی وزارت علوم، آموزش و پروش یا نیروهای مسلح بازهم دولت نمی‌توانند آنچنان نقشی در مجمع داشته باشد. حتی من برای شکستن این قالب و حضور حداکثری فوتبالی‌ها، معتقدم به طور مثال باید بازیکنان ملی که بیش از 100 بازی ملی داشته‌اند، سرمربیان سابق تیم ملی و داوران بین‌المللی که در جام جهانی یا جام ملت‌ها قضاوت کرده‌اند در مجمع حضور داشته باشند و این مسئله نیز در اساسنامه قرار بگیرد.

 

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon